منم با اينكه پرسپوليسيم بهتون تبريك ميگم !
حقيقتا محمدي گل كاشت ،
يادتون باشه محمدي دست پرورده ي پرسپولي هاست ها !
منم با اينكه پرسپوليسيم بهتون تبريك ميگم !
حقيقتا محمدي گل كاشت ،
يادتون باشه محمدي دست پرورده ي پرسپولي هاست ها !
واقعا این چیزاست که توی ورزش میمونهواقعا دمتون گرم.
امیدوارم استقلال این روند رو ادامه بده و یه حال حسابی از عربها بگیره![]()
منم به همه استقلالی ها تریک میگم.حیف که نمیتونم ازیا رو ببنم.به امید قهرمانیه استقلال.
حمله تماشاگران سعودی به اتوبوس بازیکنان استقلال
خوشبختانه هیچ کدام از بازیکنان استقلال در حمله تماشاگران عربستانی آسیبی ندیدند.
پس از پایان بازی استقلال در مقابل الاهلی بازیکنان این تیم یک ساعت در رختکن ورزشگاه ملک عبداله جده حبس شدند و حتی پس از خروج از استادیوم با مشکل و ناراحتی هواداران تیم عربی به دلیل باخت تیمشان روبه رو شدند.
تماشاگران تیم الاهلی به دلیل ناراحتی از باخت تیمشان به اتوبوس حامل اعضای تیم استقلال یورش بردند و چند تا از شیشه های این اتوبوس را شکستند.
پس از این اتفاق اعضای تیم استقلال به سرعت خود را به هتل رساندند تا مشکل خاص دیگری برای آنها به وجود نیاید.
khabaronline.ir
دیگه هر کاریشون کنی،وحشی اند.جنبه باخت رو ندارند شیشه می شکنند.کاش من همونجا بودم،اینقدر مسخرشون می کردم![]()
واقعا که دهن این عربا رو با بازیشون بستم
چون پرسپولیس نیست نماینده هامون عالی دارن کار میکنن.چون پرسپولیس اصلا بازی بلد نیست بقیه تیمها رم به گند میکشه![]()
انشاالله همه تیم های ایران در آسیا پیروز باشند. امیدوارم سال بعد پرسپولیس و اس اس به همراه هم باشند . ولی خوب اس اس تو آسیا یه چیز دیگه است ...
با اینکه استقلالی نیستم ولی تو آسیا برای همه تیمهامون آرزوی موفقیت دارم
مبارکه
ما همه تیمهارو به گند میکشیم !!! مثل اینکه یادت رفته پارسال تو گروهتون آخر شدید گند زدید به لیگ قهرمانان !!! حالا خوبه یه بازی بردید ، زیاد هم امیدوار نباشین به زودی از جام حذف خواهید شداندکی صبر...سحر نزدیک است...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)