اینجا تاپیک هوادارن نیست !
من خودم از طرفدارهای محسن چاووشی هستم اما تعصب چشم و گوشم رو کور نکرده
اتفاقا استعاره ی خوبیه من نظرمو اینطوری میدم مشکلی داره ؟ به نظرم کارهای قبلی رو میشه گفت ژاکت ، یه شاخه نیلوفر پیراهن و ژاکت تی شرت : دی
![]()
ژاکــت
یه شاخه نیلوفر
هیچکدام ( آلبوم ها و تراک ها پیش از این )
اینجا تاپیک هوادارن نیست !
اتفاقا استعاره ی خوبیه من نظرمو اینطوری میدم مشکلی داره ؟ به نظرم کارهای قبلی رو میشه گفت ژاکت ، یه شاخه نیلوفر پیراهن و ژاکت تی شرت : دی
![]()
این موضوع بیشتر به ادب و احترام ربط داره ... نه تعصب ...اینجا تاپیک هوادارن نیست !
![]()
![]()
با کمال ادب و احترام ، باید بگم مجید راس میگه ، در حد تی شرت هم نبود ... : دی
خب حالا تی شرت بود یا کت یا زیرپوش! مهم نیست...یکی به من بگه چرا اون قدرت صدایی که تو آهنگ خودکشی ممنوع بود هیچ وقت تکرار نشد؟؟
80% صدا دستکاری شده بوده ! البته تا قبل از یک شاخه نیلوفر . چون بعد از اون صدای واقعیش رو شنیدیم چه جوریه !
من به یه شاخه نیلوفر رای دادم به خاطر غمی که تو صداش هست این آلبوم رو دوست دارم
ژاکت چند تا ترک داره که زیاد جالب نیست ( البته این نظره منه ) ولی این انتقاد هایی که بعضی از دوستان هم کردن رو قبول ندارم بعضی هاشون واقعا بی انصافی کردن
کسی نمی خواد برای دانلود بزاردش ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم (115,182kb)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد: http22.tebyan.net
Artist: Mohsen Chavoshi
Album: Jacket
Quality: 320 Kbps [Original Quality]
Year: 1388
Size: 112MB
ژاکت که خیلی مزخرف بود..
دو البوم تاریخی :
لنگه کفش و متاسفم که غوغایی کرد ..
مخصوص خود ترک لنگه کفش ..
عالی بود..
دیکه کاراش بد شده محسن چاووشی..
بعضیا چون از یکی دو تا ترک خوششون نیومده (مثل لولای شکسته و کی بهت خندیده ) دارن اینجوری انتقاد میکنند !
ولی این آلبوم شاهکارای مثل چار دیواری ، دور آخر ، خنده ، بخون امشب ، دریاچه مرده داره
ولی نظر بعضیا که مشخصه از رو حرص و سوختگی داره داده میشه اصلا مهم نیست !
این جور حرف زدن و انتقاد راجع به محسن چاوشی همیشه بوده ! سر یه شاخه نیلوفر هم میگفتن محسن چاوشی نمی دونه موسیقی چیه !
حالا هم بعضیا که فقط یکی دو تا ترک از محسن چاوشی گوش کردن میان راجع به صداش نظر میدن
یه شاخه نیلوفر خوب بود، ژاکت از اون بهتر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)