تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 48 از 48

نام تاپيک: G10 یا W550

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

ممنون

کد سرویس منو سونی چی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون

کد سرویس منو سونی چی هست؟
    والا من از w550 چيزي نميدونم اما توي منو ها بايد بگردين تا بتونين پيداش كنين

3. این کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

برای آپگرید فیرم ویر W5500 (ورژن اروپایی W550) میتونید این لینک رو مطالعه کنید ولی مطمئن نیستم برای W550 هم فیرم ویر جدید منتشر شده باشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

دو تا گرینه مربوط به نویز گیری بود که اونا رو خاموش کردم خیلی بهتر شد تو سه تا فیلم که کلان سیاه بود جاموندن تصویر رو احساس نکردم فقط اونجا هایی که خیلی سریع بود کمی جا میموند که یه علتش به حاطر زیاد بود سرعت بود و یه علت هم تلویزیون...

الان خیلی بهتر شده کم کم داره ازش خوشم میاد....

7. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دو تا گرینه مربوط به نویز گیری بود که اونا رو خاموش کردم خیلی بهتر شد تو سه تا فیلم که کلان سیاه بود جاموندن تصویر رو احساس نکردم فقط اونجا هایی که خیلی سریع بود کمی جا میموند که یه علتش به حاطر زیاد بود سرعت بود و یه علت هم تلویزیون...

الان خیلی بهتر شده کم کم داره ازش خوشم میاد....
    درود

تبريك دوست من.سعي كن بيشتر باهاش كاركني تابتوني بهتر از پرفورمنس اش بهره ببري.اون جا موندن بعد از چند وقت عادت ميكني نگران نباش خاصيت lcd هستش.

موفق باشي

9. این کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقا وحید ، در کل خودتو خیلی ناراحت نکن و زیاد سخت نگیر ! به هر حال یکی از بهترین LCD های تو بازار رو خریدی ! زیاد حساس نباش و حالشو ببر !

مبارکه !!!

11. این کاربر از peddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

والا منم بین این دو مدل موندم
    و یه مدل دیگه موندم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

G10 بین همه اینها به خاطر دو مشخصه رسپانس تایم و باز تولید مشکلی از همه بهتره شک نکون( خودم تا حالا درست تو حسابی تصویرشو ندید) ولی به خاطر مشکلی که اخیرا پیدا کرده نرفتم بخرمش( اول به قصد خرید G10 رفتم جمهوری که بعد نظرم عوض شد )اگر هم G10 تولید نمیشد بازم W550 میگیرفتم

الان هم که W550 گرفتم اولش تصویر بد جا می موند مخصوصا موقعی که داری با تیونر داخلیش تصویر میگیری ولی با کمی تنظیم و با فیلم دیدن از طریق کابل HDMI و COMPONENT که چنتا فیلم دیدم بنظرم تصویر جا نمیمونه یا من خیلی مبتدی هستم که متوجه این قضیه نمیشم ولی با تیونر داخلی تصویر جا میمونه اینو میفهمم اگه یه ماهپاره یا ستاپ باکس بگیرم این مشکلمم حل میشه در کل به خاهی الان راضیم و اگه دیگه به اینجا سر نزنم کاملا راضی میشم چون میام اینجا با دیدم اسم G10 کمی دو دل میشم بازم میگم تو فیلم هیچ مشلی ندارم و کلا راضیم

از نظر تولید رنگ مشکی هم تو تاریکی مطلق هر کاری بگی کردم که تلویزیون بنظر خاموش برسه ولی نشد و خیلی نور کمی بیرون میده ( که فکر میکنم جنگ بین برند ها سر همین نور کم باشه ) که کافیه یک مقدار تو تصویر یه سفیدی یا یه رنگ روشن باشه یا نور خیلی کمی تو محیط باشه تا اون نور خیلی کم سیاهی رو خنثی کنه و وقتی که نور محیط زیاد باشه قسمت های سیاه مثل جهنم تاریک میشن طوری گاهی اوقت فکر میکنم اون پیکسل ها سوختن ولی تو G10 باید تو تاریکی مطلق یه هم چین سیاهی بده که میده ولی نمیدونم G10 تو این حالت( سیاهی مطلق) میتونه سفیدی روشن بده یا نه؟ ویا این که رنگ ها رو تیره نکنه و کلا تصویر رو سیاه نشون نده

در اخر بنظرم خرید G10 بهتر باشه اگه مشکل کاهش باز تولید مشکی رو بعد مدتی نداشته باشه و بعد هم W550 که یکی مشکلا G10 بنظرم مصرف برقشه که شاید الان مهم نباشه ولی با برداشتن یارانها فکر کنم فکر کنم کمی مشکل ساز بشه( باید بیبینیم فرقش با ال سی دی ها چقدر هست) ولی اینم بهت بگم این طور که من فهمیدم تمامیه LCD ها بعد از مدتی دچار مشکل ابری شدن میشن

این نتیجه من از خرید W550 بود دیگه بقیش با خودت
    Last edited by vahidsport; 10-03-2010 at 03:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •