تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 70

نام تاپيک: برتری 3 بر 2 منچستر یونایتد در مقابل آ ث میلان

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

شاید توی اون بازی هایی که تلویزیون پخش کرده این سه مورد نمود یدا کرده وگرنه این فصل توی یک مقطع همه ی دفاع های تیم مصدوم بودند و با سیستم 352 بازی می کردیم و کریک و فلچر دفاع وسط بودن و از این بد شانسی ها هم کم نداشتیم .
    گل بخودی ها رو هم ببیند همیشه اگر اون دفاع یا دروازبان گل بخودی نزده بود یکی از اعضای تیم آماده بوده تا توپ رو گل کنه . غیر از اون گل دیابی که دیگه تقصیر ما نبود . داوری هم برای همه تیم ها هستش و مختص ما نیست .
    حرفاتو قبول دارم.
    اگه رو داوری زیاد مانور میدم شاید به خاطره اینه که آرسنال بد شانسترین تیم از نظر داوریه و این قضیه منچستر واسم بیشتر جلب توجه میکنه.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

شاید توی اون بازی هایی که تلویزیون پخش کرده این سه مورد نمود یدا کرده وگرنه این فصل توی یک مقطع همه ی دفاع های تیم مصدوم بودند و با سیستم 352 بازی می کردیم و کریک و فلچر دفاع وسط بودن و از این بد شانسی ها هم کم نداشتیم .
    گل بخودی ها رو هم ببیند همیشه اگر اون دفاع یا دروازبان گل بخودی نزده بود یکی از اعضای تیم آماده بوده تا توپ رو گل کنه . غیر از اون گل دیابی که دیگه تقصیر ما نبود . داوری هم برای همه تیم ها هستش و مختص ما نیست .
    حرفاتو قبول دارم.
    اگه رو داوری زیاد مانور میدم شاید به خاطره اینه که آرسنال بد شانسترین تیم از نظر داوریه و این قضیه منچستر واسم بیشتر جلب توجه میکنه.

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرفاتو قبول دارم.
    خب خداروشکر به تفاهم رسیدیم . اگر هر دو طرف بحث ، بحث منطقی بکنن آدم بالاخره به یک نتیجه ای میرسه .

درسته داوری خیلی به ضرر تیم آرسنال بوده مخصوصا بازی با پورتو که به اوجش رسید .

راستی کدوم قضیه منچستر ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

از بحث ها که بگذریم باید بگم که منچستر تیمی بر پایه رونی و فرگوسن هستش که اگر این دو تا نباشن دیگه منچستری هم نیست...همونطوری که قبلا اثبات شده به همه.
    دوما هم باید بگم که زور زیاد هر تیمی به باخت در مقابل بارسا منتهی میشه...حالا چه منچستر بیاد بالا چه شانسچستر یا هر تیمه دیگه ای!
    (کاملا نظر اختصاصیم بود.بحث هم ندارم...)
    موفق باشین

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

از بحث ها که بگذریم باید بگم که منچستر تیمی بر پایه رونی و فرگوسن هستش که اگر این دو تا نباشن دیگه منچستری هم نیست...همونطوری که قبلا اثبات شده به همه.
    با تمام احترامی که به این دوستمون قائلم، ولی باید بگم که این قسمت نقل قول شده یکی از کلیشه ای ترین جملاتی بود که تا به حال خونده بودم!! و واقعا معلوم نیست که این نوع نظرات بر چه مبنایی توسط بعضی دوستان مطرح میشه...!
    بعد واسم جالبه که اسم تاپیک کلا مربوطه به تیم های منچستر و میلان... اما دوستان طرفدار بارسا میان کری میخونن... آخه عزیزان... دیگه از قرعه شما راحتر هم میشد به تیمه دیگه ای بخوره...! ایشالا سه شنبه بازیتون رو مقابل تیم دهم بوندس لیگا میبینیم... امیدوارم تو ورزشگاه اونا اشتوتگارت رو ببرین، بلکه یه خورده از فشار و استرستون و... کاسته بشه..!
    قربون همتون
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خب خداروشکر به تفاهم رسیدیم . اگر هر دو طرف بحث ، بحث منطقی بکنن آدم بالاخره به یک نتیجه ای میرسه .
    آره. اگه درست بحث شه هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی اون دوستمون بدجور بی احترامی کرد، به خاطره همین منم تند جواب دادم.
    حتی اگه تیم طرف مقابل تیمی مثل برنلی باشه بازم نباید بهش بی احترامی کرد چون اون طرف عاشق تیمشه. (عجب شعاری دادم )

راستی کدوم قضیه منچستر ؟

منظورم رو کل اون جمله این بود که شاید به خاطره نا داوریهایی که واسه آرسنال شده این قضیه داوری بیشتر ت چشم میزنه، واسه همین هی بحثش میاد وسط.

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

منچستر حالا حالاها راه داره تا به سبک ونگربال آرسنال برسه اونم با این جوونا
    اول از همه اگه از قدیم الایام فوتبال نگا میکردی و طرفدار آرسنال نبودی متوجه میشدید که سبکی که شما و دیگر آرسنالی ها الان ازش دم میزنید و میگید فوتبال منچستر کثیف و ما قشنگ بازی میکنیم حتی اگه ببازیم سبکی که منچستر قبل از سال 2000بازی میکرد اگه بازیهای اون زمان رو دیدید سل 95تا 99

اگه آرسنال بره دسته 2 بازم به این افتخار میکن که تیمم قشنگ بازی میکنه
    خودتون هم میدونید این حرفا جام وافتخار براتون نمیشه و واسه همین که ارسنال هیچوقت هیچی نمیشه چرا نمیتونید ستاره هاتونو نگه دارید ؟چرا اول فصل خوب شروع می کنید و اخرش...؟چرا بازیکنای اصلی تمیتون تو این دو سه ساله مثلا فابرگاس یا فن پرسی خیلی راحت حرف از رفتن به بارسا یا رئال میزنن ؟ انگار نه انگار الان تو ارسنالن یه جوری میگن که کسی نندونه فک میکنه ارسنال در پورتس موثه! اگه بخاطر داشته باشید همون سالی که قهرمان شدید فکر کنم 2002-2003 بود کلی بازیکن با تجربه داشتید آنری - ویرا- لمان- لیونبرگ-کول-کمپل-و..... حالا هی بگید ما قشنگ بازی می کنیم !ما جونیم !ما بدشانسیم !اون تیم شانس میاره! اون تیم پول داره! بهرحال بخایید یه چیزی بشید باید باید از منچستر و فرگوسن کبیر درس بگیرید منظورم اقای ونگره.
    با تمام این حرفا بازم خود دانید میدونم که کم نمی یارید نه شما نه هیچکدوم از طرفدارهای ارسنال طرفدارهای که تو زمانی طرفدار آرسنال شده که هم قشنگ بازی میکرد و هم قشنگ نتیجه می گرفت اما فوتبال به روز و هر روز یه سبک جدید رو می طلبه حتی گاهی با بد بازی کرد و نتیجه گرفت تا طرفدار از تیم زده نشه تا بازیکنها قدر تیمشون رو بدونن وقتی یادم میاد گالاس که یه دفاع بود از چلسی اومد ارسنال شماره 10رو بهش دادن بعلاوه بازوبند کاپیتانی فک میکنم ارسنال واقعا همون پورتس موث بود که گالاس از یه تیم خیلی معروفتر و قویتر اومد و هم بازوبند رو گرفت(نکه ارسنال بازیکن نداشت)هم شماره10 رو
    حرف برای گفتن زیاده این حرفا هم همش منطقی بود (راجع به رونالدو هم چیزی نمیخاد بگید که یه جواب بچه گونه است حرف واسه گفتن زیاده تیم ما مشکل نداره اینا مشکلات تیم شماست)
    اینطور که معلومه شما بیشتر از آرسنال عقده داری که اینجوری حرف میزنی، حقم داری همین آرسنال و ونگر سلطه منچستر و فرگی رو بهم زدن.
    من نمیخام تیمی که در سطح ما نیست بزور خودشو به ما بچسبونه
    ما با چلسی رقابت می کنیم نه شما (طرفدارهای ارسنال باید با تاتنهام و استون ویلا و تمام تیمهای دیگه ای که یه فصل خوبن و یه فصل بد بحث نکن نه با منچستر که سمبل ثباته)
    یه نگاه به ترکیب چلسی و ستاره هاش بندازید یه نگا به بازیکنهای ماهم بندازید مثل برون که حقش لیگ درپیت ایرانم نیست یا اندرسون یا دروازبانهای ذخیرمون که نصف فصلو باهاشون طی کردیم یا گری نویل که هیچوقت بازیکن نشد بجز رونی و فن در سار و ویددیچ و فردیناند و اورا (گیگز و اسکولز هم پا به سن گذاشتن) بقیه بازیکنهای ما متوسط و بعضی شون خیلی ضعیفن تنها عامل نتیجه گرفتن ما سر الکس فرگوسون کسی که من بهش میگم دانشمند فوتبال این منچستر قابل احترامه
    تا بعد.....

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

دوما هم باید بگم که زور زیاد هر تیمی به باخت در مقابل بارسا منتهی میشه...حالا چه منچستر بیاد بالا چه شانسچستر یا هر تیمه دیگه ای!
    (کاملا نظر اختصاصیم بود.بحث هم ندارم...)
    موفق باشین
    شما تکلیفتو روشن کن طرفدار کجایی؟!!تازه 10سال بعدش بیا بحث کن
    (غیرتمند میلانی بارسلون شاید ارسنال و...)
    به تیمم افتخار میکنم چون تمام طرفدارهای تیمهای دیگه اونقدری که از باختش خوشحال میشن از برد تیم خودشون خوشحال نمیشن تیم منم که باخت تو کارش نیست همش بیچاره ها ضد حال می خورن

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

همین چند دقیقه پیش کلی نوشتم (با لحن آروم و منطقی) ولی برقمون قطع و وصل شد و همش پرید.
    شاید شب دوباره بنویشم و شایدم دیگه ننویسم. ولی با بعضی حرفات موافقم و بعضیها نه بعضیاش منطقیه و بعضیاش متعصبانه.....

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

بنویس
    میدونم بعضی از حرفام از روی تعصبه کاریش نمیشه کرد چون با منچستر زندگی میکنم و شما هم بعضی واقعیتها رو قبول کنید و اینقدر نگید شانس این خودش یه توهینه من هم سعی میکنم کمتر تعصب بخرج بدم و منطقی پیش بریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •