بهت گفت ديگه لينك نداره
آره ديگه بايد اول سندت رو برقرار كني بعد اكانت ماهواره اي رو بزني تا بتوني وارد اينترنت بشي
مودم بنظر من TP Link TD 8811 بخر خيلي خوبه
بهت گفت ديگه لينك نداره
آره ديگه بايد اول سندت رو برقرار كني بعد اكانت ماهواره اي رو بزني تا بتوني وارد اينترنت بشي
مودم بنظر من TP Link TD 8811 بخر خيلي خوبه
من پول دی ال اپم زاد نیست یه سوال اخرش ما نفهمیدیم که باید ماهی 15 یا 30 تومن بدیم کلا
بعد یعنی همین جوری باید اون سندت رو باید باشه چرا؟؟؟/
Last edited by Lord-Voldemort; 17-02-2010 at 21:16.
ببين سرويس هاي مختلفي وجود داره از 15 تومن شروع ميشه تا ..... متاسفانه بار اول بايد جيب عالي رو يكم شل كني تجهيزات و ملزوماتش گرونه![]()
بعد یعنی همین جوری باید اون سندت رو باید باشه چرا؟؟؟/
بعد 64 نامحدود بهتره یا نه ؟؟
چون 128 این جا 1 گیگ می ده ماهی 15 تومن
آره ديگه اينترنت سند و رسيو هست. اگر سند نباشه اصلا كانكت نمي شي. حتي در حالت دانلود به سند احتياج هست. گريزي از اين مسئله وجود نداره.
سرعت سند اصلا مهم نيست هر چي ارزونتر بهتر.
خوب بالاخره باید یه جاهایی باشه که بشه ازش خرید کرد؟بهت گفت ديگه لينك نداره
خداییش حیف ماهواره ندارم و نمیتونم بگیرم و گرنه تا الان حتما از این اینترنتها استفاده میکردم.
آقا این قطعی هست دیگه؟بله 2 گیگ مصرف اولت با سرعت 2 مگ میشه و بعد از اینکه حجم دوگیگت رو مصرف کردی تا اخرماه نامحدود 512 داری
یعنی حتما 512 نامحدود رو داره؟ کمترینش 512 هست دیگه نه؟
اره بابا 512 نامحدود هست که ما این مهرداد رو تحمل میکنیم
فکر کردی مهرداد با چی میاد اینجامهرداد 512 خوشمزه است داداش
![]()
حالا ديگه مارو تحمل مي كني باشه من مي رم ديگه پشت سرمم نگاه نمي كنم. دوست ما رو باش...![]()
میشه چند تا کمپانی که این سروبس ها رو میدن هم معرفی کنین.
شركت هاي ايراني ( كه اصلا شركتي به اون معني وجود نداره يه مشت دلال هستن كه با يه شماره موبايل اعتباري و يه وبلاگ دارن اكانت مي فروشن ) رو بخواي تو گوگل كليد واژه ي اينترنت ماهواره اي رو سرچ كني تا دلت بخواد برات صدتا حاضر مي كنه.
اما خارجي 2 شركت معروف هست:
Planetsky
Opensky
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)