سلام
خوب ببینید وضعیت اقتصادی اکثر ایرنیها شبیه به هم هستش وارد فاز سیاست و اقتصاد نمیشم

ولی خیلی کم پیش میاد که کسی کیس بالای یک تومن ببنده توی همین فروم چندنفراومدن قیمت گرفتند برای کیسهای فضایی
و میگفتند 4 تومنن 5 تومن !! خوب مطمئنا هیچ ادم عاقلی همچین خرجی نمیکنه چه بسا که که کسی کارش تدوین باشه که وسیله دستش باشه همچین قیمتی رو بده ولی برای بازی خورها و گیرمها به نظرم همون پلی استیشن بهترین وسیله است هم ارزونه هم کیفیتش بهتره
پس در نتیجه اکثرا بودجه ای که میزارن نهایت یک تومنه
خوب حالا کسی هم که کمتر میزاره باید عقلشو بزاره وسط کیس و کیبورد خوبی تهیه کنه یا سیستم درست حسابی
سه تا قطعه اصلی که سیستم بیشتر نداره
مادربورد و رم و پردازنده که اگه هرکدوم رو اشغال بگیرید نتیجه اش میشه یه صدا در اومدن بوق سیستم !
و هنگ کردن و اعصاب خوردی
آیا اون همه پولی که برای آزانس میدین و مادروبرد رو به گارانتی مبرین ارزش نداره همون پول رو روز اول خرج سیستم بهتری کنید
با این تفاسیر به نظرم پرداخت تفاوت سی تومن و چهل تومن به نظرم روی این سه قطعه منطقیه
حالا گرافیک رو کمتر بگیریم ولی اینها چیزاییکه بعدا باید آپدیت بشه و به روز بشه طرف میخواد سه سال سیستم داشته باشه نباید ازش لذت ببره ؟
نمونه اش ( خود من اولین سیستمی که بستم ده سال پیش مادربورد atc 6310 رو برداشتم لعنت بر کارخونه سازنده که فقط جیب منو برای نصب ویندوز خالی کرد اون موقع هنوز مثل الان اینترنت اینقدر گستردگی پیدا نکرده بود و اطلاعات برای خرید سیستم محدود بود وگرنه هیچ وقت همچین پول سنگینی حدود 1 تومن اون موقع !!! برای خرید اون برد مزخرف نمیدادم واقعا اذیت شدم و تا 4 سال بعدش سیستم نخریدم که یه پنتیوم 4 خریدم و این بار با دقت و پرس و جو و خوشبختانه اون موقع داشتم توی هنرستان کامپیوتر میخوندم و بالاخره فهمیدم چیکار باید بکنم تا یه سیستم توپ ببندم و خدا رو شکر با درایت بیشتری این یکی سیستم رو بستم.
پس میبینید که اگه اون بودجه رو یه ذره بیشتر افزایش داده بودم چه بسا که به مشکل نمیخوردم
سئوالی بود درخدمتم.