تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 62

نام تاپيک: کیس تا 350تومن

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

منظورتون برد با امکانات خوب و کیفیت و جنس فوق العاده بد ( آَشغال ) است ، درسته.

عزیز شما مگه از چند تا برد ازراک استفاده کردی که اینجور با اطمینان میگی اشغال؟
    البته این درسته که asus و giga کمترین برگشتی رو دارن ولی اونا هم عاشق چشم و ابروی شما نیستن و از شما پول معتبرتر بودنشونم میگیرن
    همین حمایت بعضی مواقع بیخود ماست که باعث میشه این برندها قیمتاشون رو نجومی ببرن بالا
    اما اگه ما کمی هم به برندهای درجه چندم اهمیت بدیم و اینجور بی سند و مدرک اونها رو نکوبیم باعث میشه که این ابر قدرتها قیمتهاشون رو به مرور معقولانه تر و قابل خریدتر کنن.

2. این کاربر از xzero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من میگم ادم پولشو جمع کنه درست حسابی بگیره . همون گیگا با چیپست 770 رو میدن 110 تومن
    ازراک با چیپست 785 رو میدن 90 تومن حالا 95 تومن
    ولی گیگا 785 رو میدن 120 تومن فرقش 40 تومنه ولی 3 سال گارانتیش ارزش داره تا این ازراکه
    بد میگم ؟

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

من میگم ادم پولشو جمع کنه درست حسابی بگیره . همون گیگا با چیپست 770 رو میدن 110 تومن
    ازراک با چیپست 785 رو میدن 90 تومن حالا 95 تومن
    ولی گیگا 785 رو میدن 120 تومن فرقش 40 تومنه ولی 3 سال گارانتیش ارزش داره تا این ازراکه
    بد میگم ؟

مطمئنی؟
    فرقش 30 تومن نمیشه؟
    100 %
    اینایی که گفتم واسه وقتیه که کسی بودجه ی کمی داره و بودجشم نمیتونه بالاتر ببره وگرنه تا 30 بیشتر ارزش داره که بخواد ادم برای برند معتبرتر پول بده .
    Last edited by xzero; 15-02-2010 at 13:29.

پروفشنال sadegh571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حذف شود ,,,,,

Last edited by sadegh571; 15-02-2010 at 18:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببینید من با شرکت و کمپانی ازراک پدر کشتگی که ندارم بخوام برای محصولاتش ایراد بتراشم هم دیدم وهم خودم چندتاش رو استفاده کردم که میام میگم چقدر اشغاله ..
    ختم کلام اینکه من میگم اگه به کسی این برد چرت ازراک توصیه می کنید بهش بگید که این بورد یک بورد درجه یک نیست!اشغاله
    نکنه برای سیستمی با گرافیک GTX280 یا HD5870 یک مادر بورد 70 80 تومنی از ازراک پیشنهاد بدید، (که من خودم دیدم چند نفر این کارو کردند) بعد بگید بهترین بورد روی زمین همینه برو خوش باش!!!؟
    یا کاربری میاد میگه مادربوردی میخوام که 3 تا گرافیک بخوره و در جواب بهش یک مدل از ازراک معرفی کنید که قیمت کمی هم داره ولی نگیم هرکدوم روی 4X فعال هستند یا مثلا یکی 8x و 2 تا 4x هست به جاب 16x که باید باشه!
    خوب این خودش کلاه برداری هست .
    Last edited by messi3; 15-02-2010 at 13:52.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مطمئنی؟
    فرقش 30 تومن نمیشه؟
    100 %
    اینایی که گفتم واسه وقتیه که کسی بودجه ی کمی داره و بودجشم نمیتونه بالاتر ببره وگرنه تا 30 بیشتر ارزش داره که بخواد ادم برای برند معتبرتر پول بده .
    سلام
    خوب ببینید وضعیت اقتصادی اکثر ایرنیها شبیه به هم هستش وارد فاز سیاست و اقتصاد نمیشم ولی خیلی کم پیش میاد که کسی کیس بالای یک تومن ببنده توی همین فروم چندنفراومدن قیمت گرفتند برای کیسهای فضایی
    و میگفتند 4 تومنن 5 تومن !! خوب مطمئنا هیچ ادم عاقلی همچین خرجی نمیکنه چه بسا که که کسی کارش تدوین باشه که وسیله دستش باشه همچین قیمتی رو بده ولی برای بازی خورها و گیرمها به نظرم همون پلی استیشن بهترین وسیله است هم ارزونه هم کیفیتش بهتره
    پس در نتیجه اکثرا بودجه ای که میزارن نهایت یک تومنه
    خوب حالا کسی هم که کمتر میزاره باید عقلشو بزاره وسط کیس و کیبورد خوبی تهیه کنه یا سیستم درست حسابی
    سه تا قطعه اصلی که سیستم بیشتر نداره
    مادربورد و رم و پردازنده که اگه هرکدوم رو اشغال بگیرید نتیجه اش میشه یه صدا در اومدن بوق سیستم !
    و هنگ کردن و اعصاب خوردی
    آیا اون همه پولی که برای آزانس میدین و مادروبرد رو به گارانتی مبرین ارزش نداره همون پول رو روز اول خرج سیستم بهتری کنید
    با این تفاسیر به نظرم پرداخت تفاوت سی تومن و چهل تومن به نظرم روی این سه قطعه منطقیه
    حالا گرافیک رو کمتر بگیریم ولی اینها چیزاییکه بعدا باید آپدیت بشه و به روز بشه طرف میخواد سه سال سیستم داشته باشه نباید ازش لذت ببره ؟
    نمونه اش ( خود من اولین سیستمی که بستم ده سال پیش مادربورد atc 6310 رو برداشتم لعنت بر کارخونه سازنده که فقط جیب منو برای نصب ویندوز خالی کرد اون موقع هنوز مثل الان اینترنت اینقدر گستردگی پیدا نکرده بود و اطلاعات برای خرید سیستم محدود بود وگرنه هیچ وقت همچین پول سنگینی حدود 1 تومن اون موقع !!! برای خرید اون برد مزخرف نمیدادم واقعا اذیت شدم و تا 4 سال بعدش سیستم نخریدم که یه پنتیوم 4 خریدم و این بار با دقت و پرس و جو و خوشبختانه اون موقع داشتم توی هنرستان کامپیوتر میخوندم و بالاخره فهمیدم چیکار باید بکنم تا یه سیستم توپ ببندم و خدا رو شکر با درایت بیشتری این یکی سیستم رو بستم.
    پس میبینید که اگه اون بودجه رو یه ذره بیشتر افزایش داده بودم چه بسا که به مشکل نمیخوردم
    سئوالی بود درخدمتم.

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

ختم کلام اینکه من میگم اگه به کسی این برد چرت ازراک توصیه می کنید بهش بگید که این بورد یک بورد درجه یک نیست!اشغاله
    اینجا هیچکس نمیگه یه بورد درجه یک!
    و این برد رو من و دوستان در مواقعی پیشنهاد میدیم که بودجه محدود باشه
    نکنه برای سیستمی با گرافیک GTX280 یا HD5870 یک مادر بورد 70 80 تومنی از ازراک پیشنهاد بدید، (که من خودم دیدم چند نفر این کارو کردند) بعد بگید بهترین بورد روی زمین همینه برو خوش باش!!!؟
    یا کاربری میاد میگه مادربوردی میخوام که 3 تا گرافیک بخوره و در جواب بهش یک مدل از ازراک معرفی کنید که قیمت کمی هم داره ولی نگیم هرکدوم روی 4X فعال هستند یا مثلا یکی 8x و 2 تا 4x هست به جاب 16x که باید باشه!
    خوب این خودش کلاه برداری هست .
    خیر نمیشه گفت کلاهبرداری ولی باید قطعات با هم دیگه متناسب باشند!
    هیچ کس نمیاد پردازنده 200 تومنی رو روی مادربرد 60 تومنی نصب کنه (امکان پذیر هست ولی یجورایی خنده داره!)

در آخر هیچ کس حق نداره برندی رو بیخودی متهم و محکوم کنه و راجع بهش بد بگه!
    اگه کسی اعتراضی داشت میتونه یه سیستم دیگه با یه مادربرد دیگه پیشنهاد بده که در آخر انتخاب با خود طرف هست!
    ولی کوبیدن یه برند بدون دلیل منطقی اصلا برام قابل تحمل نیست!
    Last edited by Ultra_Black; 15-02-2010 at 14:17.

پروفشنال sadegh571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خوب ببینید وضعیت اقتصادی اکثر ایرنیها شبیه به هم هستش وارد فاز سیاست و اقتصاد نمیشم ولی خیلی کم پیش میاد که کسی کیس بالای یک تومن ببنده توی همین فروم چندنفراومدن قیمت گرفتند برای کیسهای فضایی
    و میگفتند 4 تومنن 5 تومن !! خوب مطمئنا هیچ ادم عاقلی همچین خرجی نمیکنه چه بسا که که کسی کارش تدوین باشه که وسیله دستش باشه همچین قیمتی رو بده ولی برای بازی خورها و گیرمها به نظرم همون پلی استیشن بهترین وسیله است هم ارزونه هم کیفیتش بهتره
    پس در نتیجه اکثرا بودجه ای که میزارن نهایت یک تومنه
    خوب حالا کسی هم که کمتر میزاره باید عقلشو بزاره وسط کیس و کیبورد خوبی تهیه کنه یا سیستم درست حسابی
    سه تا قطعه اصلی که سیستم بیشتر نداره
    مادربورد و رم و پردازنده که اگه هرکدوم رو اشغال بگیرید نتیجه اش میشه یه صدا در اومدن بوق سیستم !
    و هنگ کردن و اعصاب خوردی
    آیا اون همه پولی که برای آزانس میدین و مادروبرد رو به گارانتی مبرین ارزش نداره همون پول رو روز اول خرج سیستم بهتری کنید
    با این تفاسیر به نظرم پرداخت تفاوت سی تومن و چهل تومن به نظرم روی این سه قطعه منطقیه
    حالا گرافیک رو کمتر بگیریم ولی اینها چیزاییکه بعدا باید آپدیت بشه و به روز بشه طرف میخواد سه سال سیستم داشته باشه نباید ازش لذت ببره ؟
    نمونه اش ( خود من اولین سیستمی که بستم ده سال پیش مادربورد atc 6310 رو برداشتم لعنت بر کارخونه سازنده که فقط جیب منو برای نصب ویندوز خالی کرد اون موقع هنوز مثل الان اینترنت اینقدر گستردگی پیدا نکرده بود و اطلاعات برای خرید سیستم محدود بود وگرنه هیچ وقت همچین پول سنگینی حدود 1 تومن اون موقع !!! برای خرید اون برد مزخرف نمیدادم واقعا اذیت شدم و تا 4 سال بعدش سیستم نخریدم که یه پنتیوم 4 خریدم و این بار با دقت و پرس و جو و خوشبختانه اون موقع داشتم توی هنرستان کامپیوتر میخوندم و بالاخره فهمیدم چیکار باید بکنم تا یه سیستم توپ ببندم و خدا رو شکر با درایت بیشتری این یکی سیستم رو بستم.
    پس میبینید که اگه اون بودجه رو یه ذره بیشتر افزایش داده بودم چه بسا که به مشکل نمیخوردم
    سئوالی بود درخدمتم.
    اول جا داره از شما و جناب مسی که تجربیاتتون را بی منت در اختیار دوستان قرار می دید تشکر کنم.
    تا حدودی با شما موافقم. مادربرد یکی از مهم ترین قطعات یک سیستم است و مانند رگ های بدن انسان می مونه.
    پس یک فرد عاقل اگر هم بودجه کمی در اختیار داره به جای این که پول نازنینش رو دور بریزه و یک مادربرد بی کیفیت مثل آزراک بخره ، می تونه سایر قطعات رو ( به جز رم و CPU ) کمی ارزون تر انتخاب کنه و یک مادربرد خوب مثل ASUS , GIGA بخره که بعدا دچار مشکل نشه و افسوس انتخاب نادرستش رو نخوره.
    اما با این تفاسیر می دونم خیلی ها به این صحبت ها اهمیت نمی دند ( به قول معروف کو گوش شنوا ) و مثل بعضی از این کاربران فعال عقلشون تو چشمشونه و گول این امکانات به ظاهر خوب این برد رو می خورند و متاسفانه به بقیه افراد هم این برد رو پیشنهاد می دند و بقیه هم فکر می کنند این برد خوبه و اون رو می خرند و بعدا به شدت پشیمون می شند که اون موقع دیگه پشیمونی سودی نداره.
    Last edited by sadegh571; 15-02-2010 at 18:47.

10. این کاربر از sadegh571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

اما با این تفاسیر می دونم خیلی ها به این صحبت ها اهمیت نمی دند ( به قول معروف کو گوش شنوا ) و مثل بعضی از این کاربران فعال عقلشون تو چشمشونه و گول این امکانات به ظاهر خوب این برد رو می خورند و متاسفانه به بقیه افراد هم این برد رو پیشنهاد می دند و بقیه هم فکر می کنند این برد خوبه و اون رو می خرند و بعدا به شدت پشیمون می شند که اون موقع دیگه پشیمونی سودی نداره. __________________
    دوست من
    تا وقتی دلیل منطقی برای بی کیفیتی این برند نداری اصلا نباید راجع بهش بد بگی!
    اینهمه ریوو از محصولات این برند هست تو کدوم یکی حرفهای شما تائید کرده؟!
    در ضمن من و شما فقط و فقط پیشنهاد میدیم حق انتخاب با کسی که مشاوره میخواد هست
    قبلا هم گفتم با زیر سوال بردن کل یک برند بدون دلیل منطقی کاملا مخالفم!
    شما هم اگه از این برند خوشت نمیاد پیشنهاد نده و هر برندی رو دوست داری پیشنهاد بده ولی به هیچ عنوان حق ندارید بی دلیل یرندی رو متهم کنید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

phenom ii x4 925 155

asrock a770de+ 66

apogee gt 1066 ddr2 48

sapphire 5858 310

asus /liteon dvd w/r 30

segate 7200.12 50

case zeus 20

535 green 55

هفته گذشته به دلیل تعطیلات قیمت هارد یک مقدار بالا رفت که گمان میکنم در هفته آینده به مبلغ اصلی خودش بر گرده

این سیستم قابلیت آپگرید خیلی بالائی نداره ( به دلیل استفاده از رم ddr2 ) ولی تا ۲-۳ سال به شرط اضافه کردن ۲ گیگ رم دیگه گمان کنم پاسخگوی نیازهای شما باشه
    اینم یک نمونش که برای گرافیک 300 تومنی مادربرد اشغال 65 تومنی پیشنهاد کردند

---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------

قبلا هم گفتم با زیر سوال بردن کل یک برند بدون دلیل منطقی کاملا مخالفم!
    شما هم اگه از این برند خوشت نمیاد پیشنهاد نده و هر برندی رو دوست داری پیشنهاد بده ولی به هیچ عنوان حق ندارید بی دلیل یرندی رو متهم کنید!
    من نمیتونم تحمل کنم امثال شما فروشنده و وارد کننده ها که فقط پول رو میشناسید بیاید و این برد اشغال رو به خریدار های بیچاره قالب کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •