تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 45 از 45

نام تاپيک: کیس تا 600 حداکثر!!

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله اون پایینی دایرکت ایکس ۱۰ هست، توجه داشته باشید این چارت در رزولوشن بالا و حداکثر تنظیمات هستش، کارت گرافیک ۵۶۷۰ خیلی ضعیف هم نیست، بازیهای الان رو جواب میده ولی مناسب یه گیمر نمیتونه باشه.
    اتلان۲ ۶۳۰ در مجموع برای بازی ضعیفتر از فنوم۲ ۵۵۰ هستش، در برخی برنامه‌ها هم فنوم۲ ۵۵۰ بهتر عمل میکنه، ولی در یه بازی مثل GTA IV عملکرد اتلان۲ ۶۳۰بهتر بوده
    فنوم۲ ۵۵۰ کش L3 داره که اتلان۲ نداره، در فرکانسهای پایین خیلی تفاوتی نداره عملکردشون ولی در فرکانسهای بالا کش L3 تاثیر محسوسی میذاره، در مجموع اتلان۲ اقتصادی‌تر و فنوم۲ از نظر تکنولوژی کمی بهتر هستند، هرکدوم رو انتخاب کنی خوبه
    اینم مقایسه این دو پردازنده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by merikhi; 06-02-2010 at 16:44.

2. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نکته دیگه‌ای که بد نیست اضافه کنم اینه که در زمان عرضه فنوم۲ ۵۵۰ قیمتش ۱۰۵ دلار بوده و اتلون۲ ۶۳۰ قیمتش ۱۲۲ دلار آمریکا بوذه! حالا نمیدونم تو بازار ایران بخاطر افزایش تقاضا برای فنوم۲ ۵۵۰ قیمتش بالاتره یا بخاطر سرعت بالاترش؟!

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سری فنوم۲ از نظر تئوری هسته‌اشون ۲۵ درصد سریعتر از اتلان۲ هست، البته در تستها تفاوت کمتری دارند!

کد:

سلام

این حرف صحیح نیست چون اتلون 2 و فنوم 2 هیچ تفاوتی با هم ندارن بجز کش 3(چون از نظر معماری هیچ تفاوتی با هم ندارن و در واقع تنها تفاوتشون همون کش 3 هست)

البته اگر منظور شما تست در برنامه ها باشه ، در اون برنامه هایی که به کش حساسند فنوم 2 بهتر عمل کرده در

غیر این صورت پردازنده ی اتلون 2 و فنوم 2 با فرکانس برابر تفاوتی در سرعت هسته ها ندارن چون از نظر

معماری یکی هستند:

کد:
    حتی طبق لینک بالا جالب هست که بدونید در مجموع کش 3 تفاوت کارایی آنچنانی ایجاد نمی کنه

5. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

این حرف صحیح نیست چون اتلون 2 و فنوم 2 هیچ تفاوتی با هم ندارن بجز کش 3(چون از نظر معماری هیچ تفاوتی با هم ندارن و در واقع تنها تفاوتشون همون کش 3 هست)

کد:
    حتی طبق لینک بالا جالب هست که بدونید در مجموع کش 3 تفاوت کارایی آنچنانی ایجاد نمی کنه
    ممنون، درسته من اشتباه نوشتم، منظور Athlon 64 بود، اون قسمتو تو نوشته‌ام حذفش کردم

از سایت Tomsharware آخر همون لینکی که گذاشتید:

Finally, it remains to be said that L3 cache memory is imperative if you want to reach the highest performance levels. At the 2.6 GHz clock speed that we benchmarked, it may not be that obvious, but at 3 GHz and up we see the Phenom II scaling much better than the Athlon II X4

فکر کنم همینو گفتم! ممنون از تذکر بجاتون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بله. در آینده بیشتر بازی های رایانه ای بر مبنای 4 هسته خواهند بود.
    پس 550 بهتره.
    و براي آينده athlon 2 x4

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •