تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: در این بازی کدام تیم را می پسندید؟

راي دهنده
29. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • isengard

5 17.24%
  • mordor

5 17.24%
  • rohan

13 44.83%
  • gondor

6 20.69%
صفحه 5 از 10 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 91

نام تاپيک: The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اونی که این تایپیک باز کرده باید نظر سنجی بذاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نیاز به نظر سنجی نیست . من میگم نسخه 2 کامل تر از نسخه یک هست . یعنی 90% ویژگی های نسخه یک رو هم به ارث برده . پس برای مثال وقتی کسی میپرسه سواران روهان بهتره یا گاندور چون هر دو در نسخه 1و2 هستن پس این سوال تنها مربوط به نسخه یک نمیشه . چه بسا که میبینین نیروهای روهان و گاندور در نسخه 2 با هم تشکیل تیم Human رو میدن .
    ایا به نظر شما بهتر نیست سوالات مربوط به هر دو نسخه در همین تاپیک پرسیده بشه . چون به نظرم همه هم نسخه 1 و هم نسخه 2 رو بازی کردن

داره خودمونی میشه kingali_menelion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ابرشهر

پيش فرض

نیاز به نظر سنجی نیست . من میگم نسخه 2 کامل تر از نسخه یک هست . یعنی 90% ویژگی های نسخه یک رو هم به ارث برده . پس برای مثال وقتی کسی میپرسه سواران روهان بهتره یا گاندور چون هر دو در نسخه 1و2 هستن پس این سوال تنها مربوط به نسخه یک نمیشه . چه بسا که میبینین نیروهای روهان و گاندور در نسخه 2 با هم تشکیل تیم Human رو میدن .
    ایا به نظر شما بهتر نیست سوالات مربوط به هر دو نسخه در همین تاپیک پرسیده بشه . چون به نظرم همه هم نسخه 1 و هم نسخه 2 رو بازی کردن
    نسخه 1 و 2 تفاوت های فاحشی با هم دارن حتی در این زمینه هایی که شما گفتید... مثلا توی 1 ضعف سواران در برابر کمانداران ـه ولی توی 2 کمانداران در مقابل سواران پشم هم نیست! حتی سواران روهان در نسخه 2 (مخصوصا rotwk) برابر با سواران روهان در بازی اول نیستن!
    در کل تنها چیزایی که 2 از 1 به ارث برده چندتا Map و ظاهر بعضی از نیروهاست...!

داره خودمونی میشه mohamd reza akbar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

7 اه ه ه

باز هم شما میگید 2 که بابا این تایپیک واسه یکه.اگه سوال داشتید بپرسید>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نسخه 1 و 2 تفاوت های فاحشی با هم دارن حتی در این زمینه هایی که شما گفتید... مثلا توی 1 ضعف سواران در برابر کمانداران ـه ولی توی 2 کمانداران در مقابل سواران پشم هم نیست! حتی سواران روهان در نسخه 2 (مخصوصا rotwk) برابر با سواران روهان در بازی اول نیستن!
    در کل تنها چیزایی که 2 از 1 به ارث برده چندتا Map و ظاهر بعضی از نیروهاست...!
    درسته . حرف شما قبول . تفاوت هایی هم دارند . ولی اگه بخواهیم شباهت ها رو بگیم چی . بیشتر میشه
    چون اصولا نسخه بعدی هر بازی استرتژیک کامل شده نسخه قبلش هست احتمالا همراه با تغییر گیم پلی و
    Campaign
    ولی در کل حق باشماست
    باز هم شما میگید 2 که بابا این تایپیک واسه یکه.اگه سوال داشتید بپرسید>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    خوب من الان سوال میکنم از شما :
    ارایش حلقه در نیزه داران گاندور چه تاثیری روشون میزاره . اگه همین جوری هم اسب ها بهشون بخورن پیروزی با اونهاست

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

درسته . حرف شما قبول . تفاوت هایی هم دارند . ولی اگه بخواهیم شباهت ها رو بگیم چی . بیشتر میشه
    چون اصولا نسخه بعدی هر بازی استرتژیک کامل شده نسخه قبلش هست احتمالا همراه با تغییر گیم پلی و
    Campaign
    ولی در کل حق باشماست

خوب من الان سوال میکنم از شما :
    ارایش حلقه در نیزه داران گاندور چه تاثیری روشون میزاره . اگه همین جوری هم اسب ها بهشون بخورن پیروزی با اونهاست
    اگه روی گارد بذاری خیلی بهتره.اگه اسبای حریف اسپورت باشن نیزه دار های شما شکست میخورن.ولی اگه رو حالت گارد باشن حتی اگه 100 تا اسبه اسپورتم بفرسته.داغون میشن....

6. این کاربر از mohamd reza akbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

بچه ها ارباب 3 قشنگه؟؟؟/////

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها ارباب 3 قشنگه؟؟؟/////
    منظورت Conquest دیگه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

نه نسخه 3.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تا جایی که من میدونم نسخه استراتژیک بازی 1و2 داره با یک پک اضافه واسه 2

اگه همچین نسخه ای هست یه عکسی توضیحی از محیط بازی بزار ببینیم
    Last edited by Gregar; 12-02-2010 at 22:55.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

مگه ارباب 2 پک داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •