تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 10 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 97

نام تاپيک: یه سیستم در حد 500 الی 600 فقط کیس

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

آقا یه خبر بد در مورد چیپست H55 و H57 دارم.این مین ها هیچ کدومشون با I5 750 و I7 کار نمیکنند و اگه کا هم بکنند گرافیک غیر فعال هستو با I5 6XX و I3 کار میکنند و گرافیکشون فعال میشه و کلا گندش بالا اومد و اطلاعات سایت غلط بود.خودم مشکوک شدم و رفتم تحقیق تا به این نتیجه رسیدم جفتشون هم اومدن.H57 با قیمت 185 و اونیکی با قیمت حدود 130.ولی چه فایده.این چیپست ها گرافیکشون مجتمع با I3 و I5 6XX است و تا این سی پی یو ها نباشه کار نمیکنه.میدونی چقدر ناراحت بودم که نکنه رفته باشی و گرفته باشیش.من واقعا نمیدونم چرا گیگا اطلاعات غلط داده در موردش.شاید تا این مقدار ساپورت کنه ولی گرافیکش 100% کار نمیکنه.اگه اینجوری باشه خوب آدم میره یه P55 میگره.خیلی ها اومدن پیشم تا جایگزین کنند.گرافیکش هم انتخاب من 3650 است که 512 و 128 بیتیه با قیمت 35 تومن که قدرتش دو برابر اون آنبرد هست و حالا حالا ها نگهت میداره حتی بیشتر از اون آنبرد تا یه گرافیک درست و حسابی بگیری و به همه همینو پیشنهاد دادم تو حداکثر بودجتو برای مین بگو تا یه P55 بهت معرفی کنم.

ای کاش پولت بهP55A-UD3P میرسید که همه چی داره قیمتش هم 215 تومنه.

2. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

ه سیستم در حد 500 الی 600 فقط کیس (خورده ریز ها رو هم دارم ---دی وی دی رام رایتر وگرافیک 256 ...)

---->برا کارهای مهندسی و فیلم دیدن
    همچین یه سیستمی باشه که تا ان سال نخوام بهش دست بزنم (هزینه اش هم رفت بالاتر اشکل نداره ، )
    یعنی در اصل فکر کنم باید مین برد و سی پی یو کولاخ باشه .

------->این هارد قدیمی ها روی مین ها ی جدید هم سوار می شن
    -------------> فکر کنم یه هارد 160 براک کافی باشه
    -------------> رم هم 4 گیگ می خوام ولی فکرکنم چون پول کم میارم همون 2 گیگ کافیه

-------> گرافیگ 256 خودم دارم ، مشکلی با مانیتور فول اچ دی پیش نمی یاد (کلا هر نوع مانیتوری)
    سلام و خوش اومدید

بودجتون خوبه اون هارد و گرافیک رو فراموش کنید دیگه دورشون تموم شده

phenom ii x4 955 185

m3a770de 88

4 gig ddr3 110

ati 4670 80

seagate barracuda 500g 53

case 30

435 green 40

هاردهای قدیمی جدای مبحث هجم سرعت کمی دارند که برای سیستم شما متناسب نیستند و گرافیک شما به مادربردهای جدید نمیخوره

این گرافیک برای کار شما زیادی ولی یه موقع خواستید یه گیمی هم بزنید ، بد نیست باشه

4. این کاربر از baloteli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

آقا یه خبر بد در مورد چیپست H55 و H57 دارم.این مین ها هیچ کدومشون با I5 750 و I7 کار نمیکنند و اگه کا هم بکنند گرافیک غیر فعال هستو با I5 6XX و I3 کار میکنند و گرافیکشون فعال میشه و کلا گندش بالا اومد و اطلاعات سایت غلط بود.خودم مشکوک شدم و رفتم تحقیق تا به این نتیجه رسیدم جفتشون هم اومدن.H57 با قیمت 185 و اونیکی با قیمت حدود 130.ولی چه فایده.این چیپست ها گرافیکشون مجتمع با I3 و I5 6XX است و تا این سی پی یو ها نباشه کار نمیکنه.میدونی چقدر ناراحت بودم که نکنه رفته باشی و گرفته باشیش.من واقعا نمیدونم چرا گیگا اطلاعات غلط داده در موردش.شاید تا این مقدار ساپورت کنه ولی گرافیکش 100% کار نمیکنه.اگه اینجوری باشه خوب آدم میره یه P55 میگره.خیلی ها اومدن پیشم تا جایگزین کنند.گرافیکش هم انتخاب من 3650 است که 512 و 128 بیتیه با قیمت 35 تومن که قدرتش دو برابر اون آنبرد هست و حالا حالا ها نگهت میداره حتی بیشتر از اون آنبرد تا یه گرافیک درست و حسابی بگیری و به همه همینو پیشنهاد دادم تو حداکثر بودجتو برای مین بگو تا یه P55 بهت معرفی کنم.

ای کاش پولت بهP55A-UD3P میرسید که همه چی داره قیمتش هم 215 تومنه.
    پس خدا رو شکر که صبر کردیم،

فعلا که مانیتورشو خریدم تا بعد ،

احتمالا هم چون خرج دم عید بالاست، و فعلا هم یجوری این دو هفته رو تحمل می کنیم، پروژه خرید افتاده برا بعد از عید، والا الان خودمم موندم می خوام چه کار کنم، هیچی معلوم نیست. همون 600 تومنی که در نظر داشتم هنوز هست،

می گم بعد عید قیمت ها متعادل تر می شن دیگه ؟

اره منظورت اینه که ی P55 با یه گرافیت 3650 با یه پاور 585 ؟

همون 130 اینا ، دیگه خودمو بترکونم 150 تا

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام.

اول از همه خوب خدا رو شکر.

آقا احتمالش هست که بعد از عید اونم آخرای فروردین قیمت ها بکشه پایین شاید هم زودتر.به نظرم صبر کن و بودجت هم افزایش بده تا یه مین خوب هم از توش در بیاد.یه مین اونم چیپست p55 کم کم 160 تومن برات خرج بر میداره که ارزونش هم هست تازه بدون گرافیک.

میخوای اگه بودجت نمیرسه برسیم به همون amd که قدرتش مشابه i5 750 باشه و تازه چون میخواهی بعد از عید هم بگیری مثل خودم. قطعات جدیدی داره واسه amd میاد مثل مین.

با این بودجت یه سیستم عالی بر مبنای amd میشه بست که خوراک رندر باشه.

7. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

آقا احتمالش هست که بعد از عید اونم آخرای فروردین قیمت ها بکشه پایین شاید هم زودتر
    می گم این قیمت ها کشید پایین یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

باید تا 15 فروردین صبر کنی تا قیمت های سال جدید رسما اعلام بشه ببینیم پایین اومده یا نه.

10. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

باید تا 15 فروردین صبر کنی تا قیمت های سال جدید رسما اعلام بشه ببینیم پایین اومده یا نه.
    قیمت ها بلاخره چطوری شدن؟

می خوام چرتکه بندازم ،

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام
    متاسفانه قیمت ها هنوز سر جای خودشون موندن و کاهش قیمت فقط در تعداد محدودی از قطعات دیده میشه که اون هم تقریبا3 تا 5 تومنه و تازه بعضی از قطعات 2 تومن افزایش قیمت پیدا کردن.مثلا I5 750 220 تومن بود و العان شده 222 تومن و I7 860 حدود 326 تومن بود و العان شده 321 تومن.
    به نظر من باید تا اردیبهشت هم صبر کرد تا قطعات تو بازار به گردش در بیان و باید فرصت داد تا هر قطعه رتبه ی خودشو پیدا کنه و قیمت ها کاهش پیدا کنه.به احتمال زیاد زمان مناسب خرید باید 4 تا 15 یا 20 اردیبهشت باشه که بازار تقریبا به خاطر نزدیک شدن به امتحانات خرداد راکد بشه و کلا اردیبهشت زمان مناسب خرید هست.من خودم قصد خرید 2 تا سیستم گرون رو دارم و ترجیح میدم تا اردیبهشت صبر کنم.

13. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به همگی
    اگه میشه با بودجه 300 یا یه کم بیشتر برام یه main و cpu که ddr3 باشه پیشنهاد بدین ممنون
    ترجیحا AMD cpu با بهترین کارایی

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

سلام به همگی
    اگه میشه با بودجه 300 یا یه کم بیشتر برام یه main و cpu که ddr3 باشه پیشنهاد بدین ممنون
    ترجیحا AMD cpu با بهترین کارایی
    دوست عزیز شما اگه تاپیک جدا بزنید زودتر به جواب می رسی

اقا من طاقتم طاق شده دیگه

همین امروز فرداس (هفته دیگه ) که برم سیستم رو بخرم

این چرتکتو بیار که حساب کتاب کنیم و سیستم بچینیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •