سلام
یه سوال پیش اومد برام.شما که xp 64 بیتی نصب کردی نرم افزار های که کار میکنید و همچنین سی دی مادربورد و گرافیکتونو چجوری رو 64 بیتی نصب کردید؟
چون من هم xp64 بیتی نصب کردم ولی مادربوردم و گرافیکم نصب نشد.
سلام
یه سوال پیش اومد برام.شما که xp 64 بیتی نصب کردی نرم افزار های که کار میکنید و همچنین سی دی مادربورد و گرافیکتونو چجوری رو 64 بیتی نصب کردید؟
چون من هم xp64 بیتی نصب کردم ولی مادربوردم و گرافیکم نصب نشد.
سلام
من تازه یه سیستم گرفتم با این مشخصات
مادربرد ASUS سری گیم
cpu : intel core 2 quad 9550 2.8 12mb cash
VGA : ASUS 275 GTX 1 gig DDR3
ram 4 gig DDR2
HDD 1000 maxtor
monitor samsung 20 inch
الان بعضی از بازیها مثل call of duty 4 نصب میشه ولی وقتی میزنی new game همون جا میمونه یعنی گیر نمیکنه بازی شروع نمیشه بعد مجبوری خارج بشی
میخواستم اگه میشه بگید سیستم ایراد داره یا چیزه دیگه ای هستش
با تشکر از همه دوستان
به نطر من از گرافیکه خیلی از بچه هام بااین بازی مشکل پیدا کردن سیستم شما خوبه وجوابگو هست اما اینکه گیر میکنه مجبوری بیای بیرون باید مال گرافیک باشه گرافیک بازی رو پایین بیارید بعد شروع کنید اگه درست نشد باید درایور گرافیکتون رو آپدیت کنید ونصب کنید وشایدم مشکل از پچ بازی باشه اونو نصب کردین یا نداشت 4تادی وی ودی بود دیگه؟
اول بذارید جواب اون دوستمونو که گفت ویندوذ 7 بهتره بدم دوس عزیز همونتور که همتون می دونید 7 پیشرفته ی xp که این یه مهایبش بر خلاف بعضی یا که می گن مفیده باطن 7 همون اکس پی اهل بوقه فقط اومدن ظاهرشو تغییر دادن که آخر عمریه از این پیرمرده خودمون همون آقا داداش اکس پی فروش کنن من یادمه اون زمان که داشت 98 کهنه می شد اومدن یه se رو فرستادن که از اونم شرکتایی مثل ماکروساف فروش کنن اما وینوز 7 کشیدن می خواد چون فقط اسکرین داره نه چیزه دیگه ای امکانات داره که با 4 تا برنامه میشه رو xp نصب کرد ولی از نظر بازی ویستا بهتره که البته خودم دارم از xp استفاده میکنم که سریالش 150000 تومنه که از رفیقمه . بای......
دوس عزیز اصلا ربطی به آپدیت گرافیکشون نداره چون گرافیکش 2010 هست
پس به روزه بهروزه ای از این و اما مشکل شما احتمالش هست فایل های dll ویندوزتون یا شایدم بازی مشکل پیدا کرده باشه که من پیشنهاد می کنم شما یه پچ از باری رو دانلود ونصب کنید . ممنون از سوال خوبتون خداحافظ.
آقا فقط سون ( اینو برای بار هزارم میگم ) هیچ سیستم عاملی بهتر از این نیست!
دوستمون درست میگه سیستم عاملش خیلی قدرتمنده خیلی زیاد من که پدرم درو مد تا تونستم یاذ بگیرم
مخصوصا قسمت کنترل پنلش که مردم![]()
8 رو ساختن!!!!!!!![]()
دوست عزیز مادربورد من EPOX هست که توش برای xp 64بیت درایور داره ولی برای ویستا و 7 نسخه64بیت،درایورش رو دانلود کردم . برای گرافیکم هم درایور ویژه XP 64 بیت رو از سایت nvidia دانلود کردم .
برای اکثر قطعات درایور 64بیتی هست.
اگر تو انجمن هم جستجو کنی می تونی جوابتو بگیری.
موفق باشید.
سلام.
قطعات شما خیلی هم عالی هستند به خصوص گرافیکتون.
مشکلتون احتماله زیاد یا ویندوزتونه یا خوده بازی ایراد داره.
بازی رو از جای دیگه تهیه کنید.
البته اینم بگم یه مورد دیگه من خودم دیدم که یه بازی رو من با 2 گیگ رم بازی میکردم خیلی خوب جواب میداد بعد که رم رو 4 گیگ کردم بازی تیک میزد!!!
اگه همچین مشکلی داشتی یه رم 2 گیگ رو بردار ببین چطور میشه؟
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)