سلام
میگم 300 هست قیمتش
منم هنوز پولام جور نشده اما حتما همینو میگیرم انشالله
![]()
سلام
میگم 300 هست قیمتش
منم هنوز پولام جور نشده اما حتما همینو میگیرم انشالله
![]()
سلام
ماله یو هنوز جور نشده ولی ماله من فکر نکنم حالا حالا جور شه یه 100 تومانی پیشنهاد بدین![]()
سلام..
من امروز رفتم این مدل Intuos4 S (A6) رو خریدم.. هادی، شما که خریدی داخل پکش موس هم داشت؟ برا من موس نداره اما تو راهنماش دیدم که تو همه ی مدلهاش موس هست.. اگر آره که زودتر برم یخه ی اون بابا رو بگیرم!![]()
به به مبارک باشه
نه نداره
قاعدتا باید داشته باشه ها ولی نداره !!!!!!
ممنون اکبر جان... آخه اصولا آدم خوش شانسی نیستم!این یکی رو رد کرد....!
کار با تبلت اون قدا هم که فکر می کردم ساده نیست.. شایدم هست! به هر حال با مداد و قلم مو خیلی فرق داشته تا این لحظه.. ولی داره یه چیزائی میاد دستم...
نه بنظر من خیلی شبیههکار با تبلت اون قدا هم که فکر می کردم ساده نیست.. شایدم هست! به هر حال با مداد و قلم مو خیلی فرق داشته تا این لحظه.. ولی داره یه چیزائی میاد دستم...![]()
به تنظیمات براش هم هست
به خصوص تو قتوشاپ
مبارک باشه محسن جون![]()
ممنونم فرهاد جان..
خوب من الان یه چیزی فهمیدم که خورد تو ذوق ام! شاید راهش رو بلد نیستم.. من وقتی با مداد طراحی می کنم (مخصوصا مداد نرم) مداد رو تو دستم می چرخونم تا از ضخامت های مختلفش استفاده کنم، یعنی یه شهودی تو ذهنم هست که یه باره از سایه های نرم و کم رنگ ترمی پرم رو یه لکه یا خط باریک و تیره که خط و خطوط کلی طرح رو نشون میده.. یعنی آزاد ِ آزادم.. اما اینجا داستان فرق می کنه.. تبلت همچین قابلیتی داره؟ (البته می دونم عمری شعور تبلت نرسه که تحلیل رفتن نوک مداد رو شبیه سازی کنه ولی همین چوخوندنش هم یه جورائی کار رو راه می ندازه.)
فکر می کنم با تبلت نمی تونم طرح هائی مثل اسکچ زیر رو با همون سرعت و کیفیت ساخت (این طرح رو 6 سال پیش تو 10-15 دقیقه از برادرم زدم.) یعنی چون نمیشه قلم رو چرخوند باید مرحله مرحله پیش رفت.. سایه های نرم، خط های ضخیم، خطهای باریک تر یعدی... درسته؟
محتوای مخفی: تصویر
Last edited by N O V A L I S; 21-05-2010 at 10:24.
راستش من توی دموی فتوشاپ cs5 یه چیزایی دیدم
اونجا جهت فلم مو فرق میکرد ، شاید برای مداد هم همچین چیزی بود !
دقیق نمیدونم
هادی درست میگه توی فتوشاپ CS5 یه سری قلمو اضافه شده که خوراک تبلته ، حالا این قالیتی که شما میخوای رو داره یا نه نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)