هنوز داغی نمیدونی داری چیکارمیکنی
ولی این نصیحت برادرانه رو ازم بپزیرکه واسه گیم نت پولتو اینجوری خرج نکنی
میدونی کی تو ذوقت میخوره زمانی که پرطرافترین بازیه گیم نتت بشه کانتر و جی تی ای
منم مثل تو خیلی دنبال بازیهای تاپ وبا کیفیت بودم اون موقع کریسیس خدای گرافیکوبازی بود
اول تو میدون ولیعصرمغازه داشتم که ساعتی 1000بود اونجاهم آخرت بازیشون کال آف دیوتی4 جویسد2 جنران 3 و نیدفوراسپید بود یعنی توبهترین جای تهرانم بازیهای خفن و شبکه ای شون همینا بود
بعدجام عوض شد رفتم تهران پارس اونجاکه گیم نت ساعتی 500 شدوخفن ترین بازیشم جی تی ای کانتر بود که با گرافیک آنبرد هم جرامیشه
منم مثل تو فکر میکردم اون زمان دنبال سی پی یوهای تاپ و ناب بودم مثل 5300 دومگ کش
مثل گرافیک گرون قیمت 9600جی تی که اون زمان حدود160 تومن بود
مثل گرافیک و مادربردهایی که امکان کراسفایر و اس ال آی رو داشته باشن
الان خدارو شکر میکنم که اون موقع هوایی نشدم با اینکه تحقیق کردم حدود 3 هفته بکوب تو سایتهای خارجی بودم و اصطلاعاتو مقایسه میکردم ولی با این حال که خیلی مرافب بودم 4میلیون خرج کلاینتهام کردم
اگه نظر منو بخوای سع کن که تعداد کلاینتهاتوبالا ببری تا کیفیت کامپیوترهاتو میدونی چرا ؟
هرمشتری سریه دستگاه میشینه یه هزینه ای داره
قطعات تاپ الان تو مثل واسه من طی چهارماه اول خریدت همچین کاهشی کنه که تا فیخالدون میسوزی
پس بدون کاهش قیمت دستگاهای نوتو چندبرابردستگاهایی هست که شبیه واسه منه
به قول یاروگفتنی قیمتهای قطعات تو هنوز قیمت واقعیش نیست وفعلا گزافه
راستی درمورد کارت گرافیکهای 4670 بگم که برند ساف فایر بهترین برند 4670هست هم از نظر قیمت و هم از نظرکارایی اینو خیلی راحت میشه از مدارک واسناد موجود فهمید
راستی برند ای سوز گرونتر هم هست اونم فقط پول اسمشو میخوره مثل گیگا
راستی شما فکری اون موقع گرافیک 1گیگابایتیش نبود بود عزیز ولی دلیل داشت که نگرفتم
یکیش به دلیل سرعت باس مموریش که خیلی مهمتر بود
یکیشم به خاطر قیمت
اینارو مقایسه کنیدالان سرچندمگاهرتزش دعواست که چی رو انتخاب کنیم چه فاید داره اینکه رمش بالاباشه ولی سرعت و کاراییش پایین
4670 1GB DDR3
Memory Clock: 800MHz, 1600 Mbps
1GB /128bit DDR3 memory interface
4670 512MB DDR3
Memory Clock: 1000MHz, 2000 Mbps
512mB /128bit DDR3 memory interface
مقایسه بین دوبرند ایسوس4670 و ساف فایر 4670
![]()