چه جوري ميتونم کاري کنم تمام ايميلام فوروارد بشه به جيميل![]()
Yahoo
گوگل(Gmail)
Msn
دیگر سرویس های پست الکترونیکی....
چه جوري ميتونم کاري کنم تمام ايميلام فوروارد بشه به جيميل![]()
یادمه برای یاهو یه جایی خوندم که این سرویس پولیه...البته قدیما خوندم شاید الان رایگان شده باشه....ولی یه سرچ کنی تو گوگل هستش...چه جوري ميتونم کاري کنم تمام ايميلام فوروارد بشه به جيميل
کارای امنیتی با جیمیل و بقیه کارا با یاهو.....
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
منظورم کارای که به امنیت شبکه بالایی نیازه
تو بحث ایمیل مهمترین چیز امنیته
که gmail جای بحث نزاشته
فکر می کنم علت اصلی یاهوز بازی خیلی ها همین جمله باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه مرجعی برای معرفی کامل و صحیح امکانات Gmail نداریم.![]()
میل سرور اصلیه من جی میله.
مهمترین دلیل هم برا من اینه که محدودیت کمتری برا انتخاب آی دی دارم.یه ای دی همون اولا ساختم الان 5 ساله ازش استفاده میکنم.ولی تو یاهو هرقدر اسم عجیب و غریب بدین باز میگه این آی دی قبلا اشغال شده.
متاسفانه جی میل هم همنجور شده ولی خدا رو شکر همون میلو من دارم!!!!
من تو پرو فایلم همه مشخصاتمو دادم .نمیدونم چه سو استفاده ای میشه ازش کرد؟؟؟
Last edited by SAH-IE; 10-06-2010 at 22:35.
شکی نیست جی میل... بر خلاف یاهو آپشنش بسیار بهتر و پیشرفته تره...
زندگی من که با گوگل میگذره.
اما چیزی که استاد ستریانی در مورد محتوی نامه ها می گه، کاملا درسته. همین چند وقت پیش، تحت برنامه اینترنت، قدرت برتر توی بی بی سی، این مسئله کاملا بررسی شد و تایید میشه که گوگل محتوی مطالب شما رو به طور کامل (کاملا کامل) بررسی می کنه. شاهدش هم تبلیغاتیه که به میل باکستون تحت اسپم می فرسته و همینطور تبلیغاتی که گوشه ایمیل ها نشون می ده. البته اگه گوگل هیستوری رو خاموش کنین، کلا این مسئله تا حدود زیادی مرتفع می شه، اما بازم هست. اسپم های جیمیل مربوط به نتایج جستو جوتون هستن.
با این حال بهترین سرویس و کاراترین، راحت ترین سریع ترین، منعطف ترین، کاربر پسند ترین و صد البته ایمن ترین سرویس میل، گوگله و هیچ حرفی توش نیست.
هات میل هم دورو بر 200 تا 300 مگ بیشتر نمیده و به درد ... می خوره! یاهور رو هم که هر بچه ای می تونه -- کنه! خودشم گاه و بی گاه سوتی می ده!
![]()
فقط و فقط جــــــــــــــــــــــــ ــــــــیمیــــــــــــــ ــــــــــــــل
البته با گذاشتن تحریم هایی داره خراب میکنه خودش رو در بین کاربران...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)