تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 74

نام تاپيک: سپاسي از جهنم گريخت!

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

من آمار الکی نمیدم چیزیه که خودم دارم میبینم!

اینو قبول دارم ولی توی خود شهر اصفهان اینطوری نیست
    من که مال اطراف نیستم من توی خود شهرم
    تو خود شهر من نمیگم اصلا نیست ولی بیشتری ها سپاهانی هستند
    اونایی هم که طرفدار سپاهان نیستند اکثرا اصفهانی نیستد و از اطراف اومدند
    در مورد شهرستان ها ی اصفهان که باید گفت تقریبا همه سپاهانیند
    دلیل این مورد هم مشخص هست چون اصفهانی ها توی بیشتر زمینه ها با تهرانی ها توی رقابت هستند و تقریبا همیشه در مقابل هم قرار دارند

بهتره به این بحث ادامه ندیم چون تاپیک منحرف میشه

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این ترتیب همیشه تو ایران پا برجا میمونه !

1-پرسپولیس
    2-استقلال
    3- بقیه تیما !

من خودم استقلالی دو آتیشه هستم ! ولی همیشه قبول داشتم که طرفدارای پرسپولیس بیشتر هستن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان این ترتیب همیشه تو ایران پا برجا میمونه !

1-پرسپولیس
    2-استقلال
    3- بقیه تیما !

من خودم استقلالی دو آتیشه هستم ! ولی همیشه قبول داشتم که طرفدارای پرسپولیس بیشتر هستن !
    اینکه میگین همیشه اینجوری میمونه کاملا مشخصه که جانبداری میکنی مطمئن باشید اصلا اینجوری نمیمونه الان که چند ساله سرخابی بد جوری دنبال سپاهان افتادند هنوز هم نمیتونن بهش برسن روزی سپاهان تو فوتبال این کشور متولد شد حالا نوبت تراکتور و فردا تیمهایی مثل فولاد و...
    باز هم میگم همیشه با پول بیت المال بازیکنان تیمهایی مثل فولاد و فجر رو خریدید بعد آمدید واسه شهرستانیها شاخ وشانه کشید الان چند ساله که فوتبال پایتخت تمام شده الان دیگه نوبت شهرستانیهاست
    منطقی هست خواهشا حذف نشود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

حالا این حرفا چه ربطی به موضوع تاپیک داره!!
    شکی نیست که الان تیمهای آبی و قرمز پایتخت پرطرفدارترین هستن...تلخه اما واقعیت فوتبال امروز ماست , کسی که قبول نکنه خودشو فریب داده..البته با قدرت گرفتن تیمهای شهرستانی روز بروز از محبوبیتشون کم میشه خوشبختانه!

ما داریم سنگ این شهرستانی ها رو به سینه میزنیم اونوقت اونها رفتن طرفدار سرخابی شدند آخه کی تیم شهرشو ول میکنه بره طرفدار تیم پایتخت بشه این تیمها تو این چند وقت مفتی از بیت المال خوردند تازه شدند این
    حیف اون پولهایی که از جیب شهرستانیها میره و تیمهاشون هر روز منحل میشن
    اون پولهایی که از بلیت تماشاچیهای شهرستانی در میاد میره تو جیب استقلال پرسپولیس
    دوست عزیز نیاز نیست سنگ کسی رو به سینه بزنید فقط سعی کنید از خود سرخابی ها پر ادعاتر نشید!! و به نظر همین شهرستانیها (که الان اکثرشون طرفدار پیروزی یا استقلالن) احترام بذارین بجای انکار واقعیت!

در مورد قسمت آخر هم نظرتون رو به بودجه صدر نشین شهرستانی لیگ جلب میکنم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینکه میگین همیشه اینجوری میمونه کاملا مشخصه که جانبداری میکنی مطمئن باشید اصلا اینجوری نمیمونه الان که چند ساله سرخابی بد جوری دنبال سپاهان افتادند هنوز هم نمیتونن بهش برسن روزی سپاهان تو فوتبال این کشور متولد شد حالا نوبت تراکتور و فردا تیمهایی مثل فولاد و...
    باز هم میگم همیشه با پول بیت المال بازیکنان تیمهایی مثل فولاد و فجر رو خریدید بعد آمدید واسه شهرستانیها شاخ وشانه کشید الان چند ساله که فوتبال پایتخت تمام شده الان دیگه نوبت شهرستانیهاست
    تائید
    تیم های مثل پیروزی و استقلال
    فقط با کمک دولت (رسانه ،جانب گرایی، پارتی بازی، و پول) تونستن پیشرفت کنن چنین پیشرفتی زود از بین میره
    سمبلش هم خودتون دارید فرو پاشیش رو میبینید
    دوست عزیز نیاز نیست سنگ کسی رو به سینه بزنید فقط سعی کنید از خود سرخابی ها پر ادعاتر نشید!! و به نظر همین شهرستانیها (که الان اکثرشون طرفدار پیروزی یا استقلالن) احترام بذارین بجای انکار واقعیت!

در مورد قسمت آخر هم نظرتون رو به بودجه صدر نشین شهرستانی لیگ جلب میکنم...
    این هم امده بگه استقلال و پیروزی پرطرفدار تر از تیم های دیگه هست نه تیم تراکتور
    و همه شهرستانی ها تبریز و ... طرفدار پیروزی و استقلال هستند
    Last edited by B U L U T; 24-01-2010 at 20:49.

داره خودمونی میشه ROOTKIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نکته جالب اینه که از موقعی که فوتبال پایتخت ( استقلال و پرسپولیس ) تموم شد فوتبال ملی هم تموم شد.
    ضعف این دو تیم برخلاف دیدگاه شما اصلا به نفع فوتبال ایران نیست و نمونه اش رو هم تو این چند سال داریم با بازیکنای ضعیفی که تحویل تیم ملی داده می شوند و فوتبال مزخرف تیم ملی می بینیم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نکته جالب اینه که از موقعی که فوتبال پایتخت ( استقلال و پرسپولیس ) تموم شد فوتبال ملی هم تموم شد.
    ضعف این دو تیم برخلاف دیدگاه شما اصلا به نفع فوتبال ایران نیست و نمونه اش رو هم تو این چند سال داریم با بازیکنای ضعیفی که تحویل تیم ملی داده می شوند و فوتبال مزخرف تیم ملی می بینیم .
    نه عزیزم علت اصلی سقوط تیم ملی فلج کردن تیم های شهرستانی بویژه تبریز و تراکتور بود
    چون زمان اوج ، تیم ملی ایران 3 الی 6 بازیکن top از اذربایجان داشت

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوست عزیز شما مثل اینکه به خودت شک داری که همش میگی این پست حذف نشود!
    مسلما اگه پست شما ایرادی داشته باشه حذف خواهد شد حالا چه شما بگید چه نگید
    تا وقتی که توهین و کل کل در میون نباشه چرا باید پستی حذف بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اصلا قبول ندارم چه ربطی داره شما فرض کن سپاهان و تراکتور به جای استقلال و پرسپولیس قدرتمند بشند چه فرقی داره یعنی اگر بخواهیم تیم ملی قوی باشد حتما باید به سرخابی ها برسیم ؟ این هم از اون حرفهاست
    در مورد بودجه سپاهان هم میتونم اینو بگم که سپاهان داره زور بازوش رو میخوره شما هر وقت تونستید تو این چند سال این همه قهرمانی و نایب قهرمانی آسیا رو بیارید اونوقت حرفتون قبوله
    میدونین با رفتن سپاهان به فینال لیگ آسیا چه پولهایی سرازیر باشگاهش شد پس این پولها زور بازوشه نه چیزه دیگه
    از مدیران خواهش میکنیم این تایپیک رو نبندند چون صحبت های بسیار خوبی در حال انجام هست
    بنده تا حالا نه توهینی کردم نه کل کل فقط چون سرنوشت دیگر تایپیک ها را دیدیم چشممون ترسیده که نکنه پست ما هم حذف بشه یا تایپیک بسته بشه
    Last edited by mehryazdan; 24-01-2010 at 21:04.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اقا اصلا چرا این قدر بحث می کنید
    شما خودتان بگید تراکتور چقدر طرفدار دار ؟
    10 میلیون 20میلیون چقدر
    خواهشا همی طرفداری تراکتور جواب بدهند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •