دست عزیز تنها راهنمایی که میتونم بهت بکنم یه تاپیک جدید مثل این دوستمون بزنی و مشکلت رو مطرح کنی !
باید بری اینجا و دکمه موضوع جدید رو بزنی !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست عزیز تنها راهنمایی که میتونم بهت بکنم یه تاپیک جدید مثل این دوستمون بزنی و مشکلت رو مطرح کنی !
به شدت از زد حالت حال کردم
والا بگم چی
ضعف هایی داره ولی برتری هایی هم داشت![]()
هرچند که ما گلومونو پاره کردیم ولی خریدی دیگه
چاره ای نیست
ایشالا به دل خوش ازش کار بکشی
اینتل بدک نیست خودمم دارم ولی توی این رینج قیمت دوستان گفتند که AMD و ما هم به همه اینو توصیه میکنیم
شما هم خریدی مبارکت باشه فقط بشین باهاش بزی کن ببین فریم کم نمیاره همه چی ردیفه ؟
اگه راضی باشی که دیگه AMD هم مهم نیست !
سلام
دیروز call6 روش نصب کردم و رزلوشنش رو کردم تا اخرین حدی که داشت یعنی 1440*1024 بدون کوچکترین مشکلی یا کم اوردن فیریم بازی کردم
راستی یه مشکل اساسی دارم.اگه لطف کنید کمک کنید ممنون میشم
روز اول که اوردمش مادربرد و کارت گرافیک رو خودم نصب کردم
بعد که اومدم استفاده کنم صداش یه با داشت و یه بار نداشت
دوباره بوردم پیش خودش گفت کامل نصب نکردی و یه مشت پنج پلوش کرد بعد درست شد.هر کاری هم کردم بهم نگفت چه کار کرده
حالا امروز اومدم ویندوزش رو عوض کردم(ویندوز ویستا فارسی روش نصب کرده بود بشدت اشغال بود)
حالا دوباره همون مشکل صداش ایجاد شده.لطفا یکی کمک کنه
کارت صداش هم وقتی تو device manager میرم نصبه
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟
ممنون که جواب دادین
خودم فهمیدم
درستش کردم دیگه قطع وصل نمیشه
ولی حالا میخوام هدفون جلوشو راه بندازم
چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟
قبلا مغازه داره برام راش انداخته بود ولی الان که ویندوز عوض کردم هدفون جلوش قطع شده
راستی من وقتی بازی میکنم دمای سیستم (یه مانیتور رو کیس هست) تا 65 درجه هم میرسه.مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه میشه جواب بدین؟؟![]()
Last edited by amin n & i series; 27-01-2010 at 14:29.
سلام
کسی هست که قیمت دقیق مادر بورد ga-770ta-ud3 رو داشته باشه و اینکه تو بازار هست یا نه...
اگه هست کجا میتونم گیر بیارم
ممنون![]()
جالبه توي همه تستاي اون لينك 965 قويتره .
دوستان يادتون باشه زير اون تستا نوشته lower is better يا higher is better نبايد كه هر كدوم بلند تر بود نمودارش فكر كنيد قويتره اونا بعضياش زمان رندر هست كه كمتر باشه بهتره . دوستان خبال كردند اينتل مثلا 2 هسته ايش با قويترين پردازنده دسكتاپي amd كه 965 باشه برابر يا بهتره ؟؟؟؟ زهي خيال باطل .
Last edited by mojtabaalemi; 28-01-2010 at 09:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)