تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 46 از 46

نام تاپيک: اینترنت استان کردستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

VP+n روی مخابرات هم بسته شده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان همشهری عزیز ... من 1 سال پیش وایمکس مبین نت می آوردم 2 مگ ماهی 4 گیگ بود فک کنم ، روزا دانلود رو 400 بود و شبا هم که رایگان بود ، می رفت رو 200-250 . ماهی 14 تومن . واسه تابستون که تا صبح بیدار بودیم خوب بود . قبلش از اینترنت مخابرات استفاده می کردم ( 2 سال پیش ) قیمتاش بالا بود و سرعتش هم خوب نبود . بعدش ( از 6 ماه پیش تا الان ) از آسیا تک استفاده میکنم . همشو امتحان کردم < 128 نا محدود . حجمی ، 256 نا محدود و 512 نا محدود . 512 نا محدودش ماهی نزدیک فک کنم 20 تومن بود سرعت دان رو 50-75 بود . ولی 128 حجمی سرعتش بد نبود . حدود 100-150 ماهی 3و6 گیگ نزدیک 10-15 تومن . الانم یکی از دوستام میگه از 128 پارش آنلاین استفاده میکنم سرعتم از 200 کمتر نمیاد ! حتی میگه بعضی وقتا تا 1 مگ هم میره . تعریف پارس رو خیلی شنیده بودم . حالا میخوام از پارس آنلاین بیارم .

حالا چند تا سوال از عزیزان ؟؟

1. اگه از پارس آنلاین نامحدود 128 بیارم ، اگه زیاد دانلود کنم سرعتم رو کم میکنن ، نه ؟ ( آخه شنیده بودم از جاهای دیگه ، مثلا اگه تو یه هفته بالای مثلا 80 گیگ دان کنی ، سرعت واقعی رو بهت میدن .)
    2. سرعت سرویس های نا محدود با سرویس های با محدودیت حجمی فرق داره ؟
    3. سرعت شبانش تو 128 و 256 چطوریه ؟ ( تو طرح های حجمی )
    4. من خودم واسه مخابرات و آسیاتک مودمم رو کانفیگ کردم ... حالا خواستم بدونم کانفیگ واسه پارس آنلاین چجوریه ؟ سخت تره ؟

خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کسی نیـــــــست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستان. من عضو جدید این فروم هستم. چند سالی هست که با شرکت های اینترنتی سنندج همکاری دارم.
    جدیدا شرکت شاتل به آپارتمان هایی که خطوط تلفنشون PCM و فیبر نوری هست ، اینترنت ADSL ارائه می کنه.
    حتی اگر خط تلفن هم نداشته باشید ، باز هم به صورت ADSL اینترنت رو بهتون تحویل میده.
    چنانچه مایل بودین ، می تونید با شماره های شرکت شاتل ، نمایندگی سنندج 33228090 تماس بگیرید و مشخصات خودتون رو ثبت کنید.
    چنانچه در اپارتمان شما ، تعداد متقاضیان اینترنت به 8 نفر برسد ، بلافاصله شرکت اقدام به نصب تجهیزات می کند.
    هزینه ها هم همانند سرویس های ADSL می باشد.
    سئوالی داشتین ، در خدمتتون هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

شرکت شاتل به تازکی به خطوط PCM و فیبر نوری اینترنت ارائه می کند. برای اولین بار در استان کردستان.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام
    دوتس عزیز شما احتمال خیلی زیاد خط تلفنتون pcm که تا وقتی خطتتون عوض نشه ( که من 1 ساله دنبالشم ) نمیتونید از اینترنت ADSL هیچ شرکتی استفاده کنید
    با تشکر

شرکت شاتل به تازکی به خطوط PCM و فیبر نوری اینترنت ارائه می کند. برای اولین بار در استان کردستان.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •