نه رفع نشده. برای منم آلارم نمیزنه!!!!
اون تاریخ ها رو هم نگاه کردم مشکلی ندیدم برای خودم!!! مشکل شما چیه دقیقا؟
نه رفع نشده. برای منم آلارم نمیزنه!!!!
اون تاریخ ها رو هم نگاه کردم مشکلی ندیدم برای خودم!!! مشکل شما چیه دقیقا؟
چرا کسی راهنمایی نمیکنه
این که مناسبت هارو یه روز جلو نشون بده طبیعیه؟
به هر حال دستتون درد نکنه، عالی بود
چه جوری اون قسمت محل جستجو و اشتراک آنلاین رو تو صفحه اصلی حذف کنم ؟
نگفت طبیعیه!! گفت جالبه. منم اینطور که الان هست و بیشتر دوست دارم. چون راحت میتونم از الان برای فردام هم برنامه ریزی کنم. بدون اینکه بخوام تو منو ها بگردم.
مطمئنی private پاک شد؟ اونها فایلهای سیستمی هستن و پاک نمیشن. اگه هم پاک بشه دیگه گوشی بالا نمیاد.....!!!
َActive Standbye رو غیر فعال کن......
بالاخره من نفهمیدم که باید اینجوری باشه یا نه!نگفت طبیعیه!! گفت جالبه. منم اینطور که الان هست و بیشتر دوست دارم. چون راحت میتونم از الان برای فردام هم برنامه ریزی کنم. بدون اینکه بخوام تو منو ها بگردم.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
اگه میشه به منم بگید تو 6220 کجاشه!َActive Standbye رو غیر فعال کن......
نه. این اشتباهیه که توی فایل outlook به وسیله ی سازنده ی این تقویم ایجاد شده و در اصل باید مثل نیمه ی دوم سال و یا سال گذشته 1 روز رو نشون بده. اما این مشکل به نفع من تموم شده...
نمیدونم منوهای گوشیتون چطوریه. اما باید برید تو تنظیمات . برای من که تو setting و بعد از phone setting منوش هست. مال شما رو نمیدونم. خودت بگرد تو تنظیمات standby mod رو خاموش کن...
آره مطمئنم وقت با اکسپلورر روی آن میروم
هیچی باز نمیشود !!!
سلام دوست عزیز پاک نشده برای دیدن محتوای داخل این پوشه باید گوشیتون رو حالت هـک باشــه اگه رو حالت هـک نباشه پوشه خالی نشــون میــده و هیچی نمایان نمیشــه اگه گوشیتون هــک شده پچ ها رو فعال کنید بعد با X-Plore امتحان کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)