در اين جور مواقع گذشت زمان باعث التيام ميشه ضمنا از كجا معلوم بعدا با فرد مورد علاقه ديگري كه بهتر هم باشه اشنا نشي طرز فكر ادمها با بالا رفتن سن تفاوتهاي زيادي ميكنه![]()
در اين جور مواقع گذشت زمان باعث التيام ميشه ضمنا از كجا معلوم بعدا با فرد مورد علاقه ديگري كه بهتر هم باشه اشنا نشي طرز فكر ادمها با بالا رفتن سن تفاوتهاي زيادي ميكنه![]()
به نظر من می تونه ارثی باشه . ( یا توجه به خودم )
تو bbc یه برنامه دیدم که مغز یکیو جراحی میکردن ویه دستگاهی میزاشتن که فرکانس یا شوکی خاصی داشت بعدش اونو با حالت های مختلف تنظیم میکردن چون تو همه افراد متفاوت بود یارو نشسته بود دکترم دستش یه دستگاهی بود داشت تنظیم میکرد
یارو میگفت الان افسردم .. الان خیلی حالم بده . بعد دوباره رو یه چیز دیگه تنظیم میکرد میگفت خیلی خوشحالم سبکم
و اخر یکی رو که بتونه راحت زندگی کنه انتخاب کرد ..
زنه میگفت 20 سال افسرده بود . و رنج زیادی کشیده بود. واقعا هستن بعضی ها دست خودشون نیست .( نمیدونم کی این برنامه رو دیده ؟ خیلی جالبه )
به نظر من زیاده خواهی نمیتونه حرف کاملا درستی باشه .
من شنیدم بچه ها تا 8 سالگی شخصیتشون کامل میشه . و اگه تو این مدت مثلا 1 تا 2 سالگی اسیبی بنیند باعث میشه تو بزرگسالی مثلا خجالتی بشه یا خشمگین میشه (اینو مثال زدم دقیقا اینطور نیست )
Old_Chater شما حتما به روان شناس سر بزن چون تا اونجایی که میدونم روانپزشک قرص میده در ضمن تاکید کن قرص نمیخوای و مشکل رو از ریشه بررسی کن. کسی رو هم که انتخاب میکنی سعی کن علم روز داشته باشه چون 20 سال پیش قرص میدادن الان با این علم روز من فکر میکنم قابل حله . مگه اینکه قضیه خیلی خیلی جدی باشه ..
اینم یه وبلاگه که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ÖMID; 27-06-2010 at 03:19.
داداشی حق با تو اما فکر نکنم در مورد عشق این حرف درست باشه که بگیم قسمت نبوده .
مگه آدم چند بار عاشق میشه ؟ ( خیلی)
هر سری بخوای بگی این قسمت نشد یکی دیگه ... این نشد یکی دیگه ... عشق چیزه مقدسیه .
تازه حتما آدم با اون عشقش خاطرات خیلی زیادی داشته و... نمیتونه به این راحتی بندازه گردنه قسمت و ازش دل بکنه
اما واقعا زیاده خواهی تو خیلی موارد پدر آدم رو در میاره ...
بازم به تنظيم مواد شيمايي مغز بر ميگرده كسايي كه مغزشون سرتونين و دوپامين بيشتري توليد ميكنه كمتر وابسته و عاشق ميشناما واقعا زیاده خواهی تو خیلی موارد پدر آدم رو در میاره ...
ما ایرونی ها عادت کردیم هرچی بشه بگیم قسمت!حلاعشق باشه یا هر چیز دیگه!داداشی حق با تو اما فکر نکنم در مورد عشق این حرف درست باشه که بگیم قسمت نبوده .
اصلا قسمت چیه؟یکی واسه من تعریفش کنه!
تازه حتما آدم با اون عشقش خاطرات خیلی زیادی داشته و... نمیتونه به این راحتی بندازه گردنه قسمت و ازش دل بکنه
![]()
.......
موافقم!دلم آدم که پارکینگ نیست!هر کی یه مدتی توش باشه بعد بره!هر سری بخوای بگی این قسمت نشد یکی دیگه ... این نشد یکی دیگه ... عشق چیزه مقدسیه .![]()
Last edited by golabi2; 27-06-2010 at 13:46.
خوب يعني چيكار بايد كرد هر كي شكست عشقي خورد بره خودكشي كنه خوب اين همه آدم و موقعيت هاي جديد و بهتر
موافقم!دلم آدم که پارکینگ نیست!هر کی یه مدتی توش باشه بعد بره!
البته بهت حق ميدم هنوز تو سني هستي فك ميكني عشق خيلي چيزه شاخيه
من به هر سنی برسم عشقم برام مقدسه یا به قول شما شاخه!
منم نگفتم هر کی شکست عشقی خورد بره خودکشی کنه!اینی که شما میگین یه نفر دیگه بهتر پیدامیشه و... درسته 100%بهتر پیدا میشه ولی مشکل اینه که بعضی افراد نمیتونن اون شخصی رو که از دست دادن فراموش کنن.
من نه به خودکشی فکر میکنم نه به خاطر همچین مساله ای خودکشی میکنم!ولی دیگه سعی میکنم به کشی علاقه مند نشم!
زياد مطمين نباش منم يه موقع مث تو فكر ميكردم اما العان روزي 1000 بار خدا رو شكر ميكنم كه اون ازدواج سر نگرفتمن به هر سنی برسم عشقم برام مقدسه یا به قول شما شاخه!
کسی میتونه کمک کنه من چطوری به طرف بفهمونم که اونو دوسش دارم
Last edited by Davood_titan; 27-06-2010 at 21:45.
برو بهش بگو دوست دارم به همین راحتی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)