همين و هواپيما سقوط ميكنه و....نوشته شده توسط reza_17173
همين و هواپيما سقوط ميكنه و....نوشته شده توسط reza_17173
دوستان چرا گاهی اوقات زمانی که بازی را Save می کنیم و بعد Load می کنیم از Checkpoint لود می شود ؟ پس اون Save که در منو گذاشتند برای چیه ؟
سلام. من Trailer بازي رو كه اقا ارش گذاشته بود با حجم 21 mb دانلود كردم. توي اين Trailer يه سري دمو نشون ميده با گرافيك بالا و خيره كنندهمن بازم تو شك افتادم نكنه دموهاي dvd من حذف شدن
من كه فعلا" قسمت چهارم بازي هستم ولي هيچ دمويي با گرافيك بالا نديدم. حداقل بايد اخر يا اول هر قسمت يه دموي خوشكل باشه. اقايون شما در كل اين بازي هيچ دموي قشنگي نديدين؟
اين بازي فقط از Checkpoint هاSave ميشود اون Save رو هك كه شما ميگي فقط اخرين CheckpointروSave ميكنه!نوشته شده توسط amirpers
كسي نيست جواب مارو بده...
من در مرحله ي قزافستان آنجايي كه بايد آن موجود رو بكشم گير كردم لطفا به من كمك كنيد.
ممنون
من هر وقت نكست گن رو فعال ميكنم بازي خيلي كند ميشه چرا
من تو انگلستان گير کردمنوشته شده توسط kkain-blood
اون جايی که اون مار آبی رو بايد بکشم
4 تا قفس هست که 3 ته شون کار ميکنه ولی آخری کار نميکنه
3 تا شونو انداختن ولی چاهارمی رو که ميکشم قفس پايين نمياد
چی کار بايد بکنم؟؟
شما نبايد از رويرو به عنكبوت ضربه وارد كني. بايد به پهلوي عنكبوت بري(سمت راست يا چپ عنكبوت). بعدش اول بايد به يكي از باله هاش تير بزني و بعد با دكمه END تغيير نشانه داده و به باله ديگرش تير بزني. بعد بايد به پهلوي ديگر عنكبوت بري و اين كارو تكرار كنينوشته شده توسط parisa277
شما اول باید به 4 قسمت منطقه بری و 4 دسته را به سمت پایین بکشی تا 4 توپ اهنی بزرگ به سمت پایین بیاد. بعد باید پشت اون دستگاه که وسط منطقه قرار داره بشینی و باید به ترتیب و به سرعت به 4 توپ اهنی که پایین اومدن شلیک کنی تا اون 4 توپ هم وارد جریان الکتریسیته بشن. بعد باید به سرعت از دستگاه پایین بیای و باید به بالای دستگاه نگاه کنی. یه شیئ نورانی میبینی. با چنگک به سمت اون شیئ نورانی یه ضربه بزن.نوشته شده توسط hossein3d
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)