تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین بازیهای 2009 از نظر شما کدام موارد هستند؟

راي دهنده
342. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Street Fighter IV

20 5.85%
  • Braid

18 5.26%
  • Trine

18 5.26%
  • Borderlands

15 4.39%
  • Call of Duty: Modern Warfare 2

244 71.35%
  • Call of Juarez: Bound in Blood

61 17.84%
  • F.E.A.R. 2: Project Origin

28 8.19%
  • Left 4 Dead 2

18 5.26%
  • Mirror's Edge

45 13.16%
  • Red Faction: Guerrilla

5 1.46%
  • Wolfenstein

23 6.73%
  • Batman: Arkham Asylum

99 28.95%
  • Prototype

39 11.40%
  • Resident Evil 5

112 32.75%
  • X-Men Origins: Wolverine

27 7.89%
  • Machinarium

53 15.50%
  • Tales of Monkey Island

6 1.75%
  • Burnout Paradise: The Ultimate Box

27 7.89%
  • Colin McRae: Dirt 2

58 16.96%
  • Need for Speed: Shift

34 9.94%
  • Crayon Physics Deluxe

9 2.63%
  • Dragon Age: Origins

59 17.25%
  • Risen

5 1.46%
  • Torchlight

3 0.88%
  • NBA 2K10

12 3.51%
  • Pro Evolution Soccer 2010

78 22.81%
  • Empire: Total War

21 6.14%
  • Plants vs. Zombies

40 11.70%
  • The Sims 3

38 11.11%
  • Warhammer 40,000: Dawn of War II

13 3.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 5 از 10 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 98

نام تاپيک: Best Games of 2009 - Best PC Games

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

بهترینهای من در سال 2009

Batman arkham(1
    بعد از چند سال انتظار بالاخره یک بازی کمیک بسیار زیبا به نامBatman arkham گیرمون
    اومد که همون حال هوای و فضای گرافیکی بود که سالها انتظار میکشیدم به منکه خیلی حال داد .....
    نکته مهم دیگه این بازی خلاقیتش توی طراحی چلنج مدهاش بود که اصلا جدا از بازی یه دنیای برای خودش
    و حسابی من که از علاقمندان بازیهای همراه با هنرهای رزمی هستم هم ....... تاثیرش بیشتر هم شد..
    *حرکات چند ضربش خیلی عالی بود... /
    * داستانش خیلی عالی بود.... /
    * بتمن و جوکر همیشه شخصیت مورد علاقه من هم بود ..../
    نکته دیگه هم که تو بازی وجود داشت طراحی جوکر بود که تو کمیک های اصلی
    قیافه ش به همین صورت ولی در فیلم شوالیه تاریکی کریستوفر نولان یه
    جور دیگه طراحی شده که نشون میده بازی بتمن
    *نصبت به فیلم به شخصیت جوکر وفادارتر بود.../
    *هنوز هم بازیش لذت میبرم ....

planet vs zombie(2
    خیلی جالب بود بازی کم حجم (حدود 50 mb) تو این تکنولوژی های وحشت ناک
    و رقابت موتورهای بازی ساز و غیره ..میاد کلی وقت آدم رو به خودش اختصاص
    میده حتی کسایی رو دیدم که عمرا اهل بازی های کامپیوتری نیستند نمیتونند
    در مقابل این بازی تحمل کنند و کلیب شیفته این بازی میشند .....واقعا جالب ..!
    از نکات مورد علاقه م
    * گرافیکش به نظرم بسیار زیباست با اینکه دوبعدی ..تیپهای بازی خوب طراحی شدند.
    * گیمر رو در کنار هیجان تشویق میکنه از تفکرش کمک بگیره بدون استفاده از خشونت
    * فضای شاد بازی هم خیلی جالب بعد ازمدتها یکبازی خوب دیدیم فضاش شاد بود

3) mw2
    که توضیحاتش در تاپیکهای مختلف داده شد
    فکر کنم ادای دین مدیران انجمن هم
    به این بازی به بهترین شکل ادا شد
    در یک کلام عالی بود ..

3) مچنریوم
    (اینو فارسی نوشتم چون تلفظش سخته)

این بازی تقریبا کم حجم هم خوب تونست رقبا رو کنار بزنه با این طراحی سادش
    بازیهای معمایی و فکری علاقه زیادی دارم ...البته اینو از روی راهنما رفتم...
    نکات خوبش

* گرافیکش و موسیقی خیلی زیبا بود ..
    * فضای شاد و لذت بخش ..
    * معماهاش خیلی جالب طراحی شده بود ...
    * شخصیتهای بازی خیلی جاب بود ..
    * کلا با فضای فری استایل بازی خیلی حال کردم

بنظرم بعد از دو سه سال امسال سال خوبی برای بازیها بود ...
    بازیهای خوب خیلی زیاد بودند...
    نشون میده اهمیت صنعت بازار و بازی سازی روز به روز
    بیشتر میشه...
    Last edited by mahpesar; 13-01-2010 at 13:44.

2. 3 کاربر از mahpesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

Forum [*]و Gears of Evil 5 اوخ ببخشید Resident Evil 5 به جز گرافیک خیلی خوب اصلا در کل RE بازی های جهان را راضی نکرد. حس RE اصلا به آدم نمی داد بیشتر شبیه یه بازی Action شده بود Dead Space یه برنده کامل جلوی RE در قسمت ترس بود. یا ....[/LIST]نتیجه من نمی گم این بازی ها مشکل دارن ولی وقتی کسی میگه Resident Evil انتظار یه بازی Horror دارم نه یه جیزی مثل Gears of War . .
    من با اکثریت حرفهای شما موافقم ولی بازم یه نکته هست .
    RE5 شبیه RE4 بود نه GEOW و همونطور که میدونید RE4 قبل از سری GEOW ساخته شده .
    بنابراین اینکه بگیم RE5 تقلیدی از GEOW بوده بعنی در حق این بازی بی انصافی کردیم .
    در ضمن من احساس میکنم واقعا به RE5 ظلم شد .
    اینکه بازی جزء بازیهای برتر سال نیست رو شاید بشه قبول کرد ولی اینکه سایت Gametrailers میاد این بازیو جزء ناامید کننده ترین بازیهای سال میذاره دیگه واقعا ظلمه .
    گرچه من اصلا اعتقادی به نمره هایی که سایتهای بازی میدن ندارم .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با Optimus Prime موافقم ولی باید توی انتخاب بازی سال یه منطقی باشه مثلا نمیشه بهترین بازی سال که گیم اسپات انتخاب کرده یعنی demon souls از 20 تا بازی امسال امتیاز پایین تر بگیره و بعد بهترین بازی سال بشه.البته من خودم فقط کامپیوتر دارم و اصلا ps3 و xbox360 ندارم ولی شاید در ایران و نه در هیچ سایت خارجی به جز گیم اسپات این بازی حتی یه جایزه نگرفته باشه.شاید اگر بازی هایی مثل آنچارتد2 و دراگون ایج و AC2 و حتی بازی هایی مثل بتمن و یا MW2 به عنوان بهترین بازی سال میشد هیچ کس تعجب نمی کرد.البته میدونم این تاپیک مربوط بهترین بازی PC هستش و شاید این بازی هایی که گفتم بعضی هاشون ربط نداشته باشه ولی من فقط خواستم نظرمو بگم و شاید این بحث ادامه پیدا نکنه بهتر باشه.

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر من امسال اينا عالي بودند

Call of Duty: Modern Warfare 2

Resident Evil 5 فقط نميدونم چا ترس داره كم كم از بازي حذف ميشه بازي شده يه اكشن ساده

X-Men Origins: Wolverine
    Prototype با اين دوتا تابستونو جشن گرفتم

Batman: Arkham Asylum

در كل سال خوبي رو داشتيم

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظرم جالب‌ترین بازی گرافیکی همین بازی ( Mirror's Edge ) هستش ! واقعا عالیست .

7. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

Forum ما که همه از روی علاقه و انتخاب های خودشون به بازی ها رای می دن که این شکی نیست.
    بقیه سایت ها و مجله های حرفه ای زمانی این هارو انتخاب می کنند که خودشون همه این بازی هارو بازی کردن و فاکتور هایی مثل قیمت زمان ساخت مقایسه با شماره های قبل اگر داشتند و نوآوری اینجور چیزها ...
    مثال :
    • شاید دزدی ترین اتفاق در تاریخ بازی ها MW2 بود. قیمت زیاد، نبود نو آوری کافی در ادامه یک بازی و سو استفاده از طرفداران CoD4 MW باعث شد که از خیلی جایزه ها عقب بمونه و مهمتر از این تله پول استفاده کنه و بهانه ای برای شماره بعد هم داشته باشه. بازی که نسبت به پولی که برای می دید نمی ارزه ( از دید شما ایرانی ها نمی گم ) چون تقریبا حتی آماتور ترین افراد غیر ایرانی RPG باز هم هستند. مشکل زبان ندارند یه سبک بازی نمی کنند برای همین MW2 بازی خیلی قشنگی بود اما جای خودشو داره. Masterpiece که نیست. بازی Shooter خیلی خوبیه در اصل بهترین Shooter هم می تونه باشه اما زمانی این حرف می شه زد که کسی Resistance 2 مثلا بازی کرده باشه یا FPS های دیگه مثل Crysis .
    • و Gears of Evil 5 اوخ ببخشید Resident Evil 5 به جز گرافیک خیلی خوب اصلا در کل RE بازی های جهان را راضی نکرد. حس RE اصلا به آدم نمی داد بیشتر شبیه یه بازی Action شده بود Dead Space یه برنده کامل جلوی RE در قسمت ترس بود. یا ....
    نتیجه من نمی گم این بازی ها مشکل دارن ولی وقتی کسی میگه Resident Evil انتظار یه بازی Horror دارم نه یه جیزی مثل Gears of War . یا MW2 بازی بود که من خیلی انتظار ازش داشتم. حتی الان CoD4 که بازی می کنم واقعا از این شماره بهتر هست. ما انتظار داریم که این شماره بهتر از 4 باشه که خوب نیست. این بحث ها همش جدای بحث های Fan بودن اینا هست. ( کاری به شماها ندارم )

من خودم 20 سال به صورت حرفه ای بازی می کنم هر بازی که فکرشو بکنید بازی کردم هر سبکیو که بگید بازی کردم و می کنم و برای من فرقی نمی کنه که این تخیلیه یا این Super تخیلیه یا این خیلی واقعیه یا این شبیه سازه یا این ماله کدام پلتفرمه ( من متاسفانه PS3 از دست دادم. هر چی سن آدم میره بالا وقت کم میاره ). بازی هایی هستند که واقعا براشون زحمت کشیده شده و نمیشه متوجه شد تا وقتی آدم بازیشون نکنه و محتواشونو درک نکنه.
    لیست ما یه لیست کاملا بر حسب فاکتور های خاصیه ! ( نمی گم چون می دونم بد برداشت میشه ) و همه نظر های شما هم علاقه ای خاصی هست ! تعصب نسبت به سری بازی خاص و Fanboy بودنو از این حرفا.
    برای همین بقیه سایت های حرفه ای نمره دادنشون اشتباه نیست از فاکتور هایی استفاده می کنند که قابل درک برای خیلی ها نیست.
    بله 59 دلار ناقابل !

تازه تو کریسمس همه بازی ها حراج شدن left 4 dead 2 از 49 دلار شد 39 کانتر سورس از 19 شد 7.99

این همون موند ! تازه خبره مرگش این همه پول دادیم dedicated server هم نداره !

4 بهتر بود ولی من دیگه خسته شده بودم 2 سال همش بازی می کردم خواب و خوراک نداشتم با Abol_fa می شستیم رو سرور هلند بازی می کردیم چه دورانی بود

اون treyarch که عرضه مولتی پلیر ساختن نداره امسالم دوباره پروژه دسته اونه

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

از اینکه میبینم Dragon age ا اینجا با 26 رای سومه خوشحالم .
    چون این شعور بالای بچه های گیمر رو می رسونه و اینکه سطح زبان انگلیسی تو این مملکت داره بالا میره .
    و از اینکه میبینم ResidentEvil 5 با 34 رای دومه خیلی خیلی خوشحالم .
    این جوابی باشه برای کسایی که اول میرن نمره ی سایتهای بازی رو میبینن بعد میان بازی رو با پیش داوری نقد میکنن .
    (از این کار متنفرم و از این جمله که : سایت فلان نمره ی فلان داده پس بازی خوبی نیست)

تا حدودي حرفت رو قبول دارم دوست عزيز ولي كاملا نه .... علت اينكه re5 و mw2 راي بالايي آوردن تا حدودي به معروف بودنشون بر ميگرده و كمبود امكانات ما ايرانيها........مثلا اگه همه ميتونستن l4d2 رو آنلاين بازي كنن مطمينا همچين راي پاييني نمياورد.اگه همه راي دهنده ها به صورت حرفه اي گيمر بودن(كه تو سايتاي خارجي اينطوري هستن) حتما بازيهاي ديگه اي مثه braid و ......راي بالايي داشتن نه مثه خيلي از راي دهنده هاي ما كه فكر كنم به غير از اين دو تا بازي(re5 و mw2) بازي رايانه اي ديگه اي تو سال 2009 انجام ندادن............ .
    Last edited by halflife g; 13-01-2010 at 20:35.

10. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

تا حدودي حرفت رو قبول دارم دوست عزيز ولي كاملا نه .... علت اينكه re5 و mw2 راي بالايي آوردن تا حدودي به معروف بودنشون بر ميگرده و كمبود امكانات ما ايرانيها........مثلا اگه همه ميتونستن l4d2 رو آنلاين بازي كنن مطمينا همچين راي پاييني نمياورد.اگه همه راي دهنده ها به صورت حرفه اي گيمر بودن(كه تو سايتاي خارجي اينطوري هستن) حتما بازيهاي ديگه اي مثه braid و ......راي بالايي داشتن نه مثه خيلي از راي دهنده هاي ما كه فكر كنم به غير از اين دو تا بازي(re5 و mw2) بازي رايانه اي ديگه اي تو سال 2009 انجام ندادن............ .
    البته اگه روی صحبتت با منه ، من با اینکه امسال کنکور دارم 17 تا از بازیهای بالا رو بازی کردم .
    بازم میگم هیچ کدوم RE5 نمیشه .

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

البته اگه روی صحبتت با منه ، من با اینکه امسال کنکور دارم 17 تا از بازیهای بالا رو بازی کردم .
    بازم میگم هیچ کدوم RE5 نمیشه .
    کنکور نداشتی چی کار می کردی ؟

از چه نظر هیچ کدوم ری 5 نمیشه ؟

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من از این لیست چندتا رو بازی نکردم و چندتایی هم سبکشون سبک مورد علاقه من نیست که بخوام بخرم و بازی کنم
    سه تا بازیی که من بهشون رای دادم به ترتیب اینها هستن
    Dragon Age: Origins
    Call of Duty: Modern Warfare 2
    Trine

Dragon Age بازیِ فوق العاده ایه
    Trine تجربه لذت بخشی بود.بعد تراین من پام دوباره به دنیا گیم و اینا باز شد
    COD هم عالی بود

Gears of Evil 5 اوخ ببخشید Resident Evil 5 به جز گرافیک خیلی خوب اصلا در کل RE بازی های جهان را راضی نکرد. حس RE اصلا به آدم نمی داد بیشتر شبیه یه بازی Action شده بود Dead Space یه برنده کامل جلوی RE در قسمت ترس بود. یا ....

نتیجه من نمی گم این بازی ها مشکل دارن ولی وقتی کسی میگه Resident Evil انتظار یه بازی Horror دارم نه یه جیزی مثل Gears of War . یا MW2 بازی بود که من خیلی انتظار ازش داشتم. حتی الان CoD4 که بازی می کنم واقعا از این شماره بهتر هست. ما انتظار داریم که این شماره بهتر از 4 باشه که خوب نیست. این بحث ها همش جدای بحث های Fan بودن اینا هست. ( کاری به شماها ندارم )
    حرف دل منو زدی
    کسایی که از شماره 1 رزیدنت اویل همراهش بودن RE5 واسشون واقعا نا امید کننده بود
    Last edited by cyrus_ln; 15-01-2010 at 17:31.

14. 2 کاربر از cyrus_ln بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •