سلام عزیزان چرا عکسها برای من قابل مشاهده نیست نه در کروم نه در موزیلا ونه در اینترنت اکسپلورر
سلام عزیزان چرا عکسها برای من قابل مشاهده نیست نه در کروم نه در موزیلا ونه در اینترنت اکسپلورر
شما ازاین روشی که میگم بریم اول ازهمه ورژن بتای برنامه WinSetupFromUSB ازلینک پایین دانلود کنید قبلش فلش خودتون فرمت به سیستم وصل کنید بعدش طبق شکل اگر که ویندوز 7 بخواین بوت کنید روی فلش تیک گزینه مورد نظر طبق شماره 1 بزنید طبق شماره 2 گزینه مورد نظر انتخاب مسیر ویندوز 7 که داخل دیسک خوان قرارداره بدین طبق شماره 3 هم روی گزینه مورد نظر کلیک کنید تا ویندوزروی فلش بوت بشه زمان ساخت ویندوز روی فلشم 10 تا 15 مین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من متوجه نشدم. میشه شفاف تر توضیح بدید.؟ چون صفر کیلومترم![]()
دیگه از این ساده تر که تو شکلم توضیح دادم نمیشه درمرحله اول شما فلش خودتون فرمت به سیستم وصل میکنید بعدش اون برنامه ای که داخل لینک بالا معرفی کردم دانلود اجرا میکنید البته ورژن بتای برنامه رو درمرحله دوم شما dvd ویندوز 7 داخل دستگاه قرارمیدین درمرحله سوم طبق شکل طبق شماره 1 تیک گزینه مورد نظر میزنید طبق شماره 2 مسیر ویندوز 7 که داخل دستگاه قرارداره رو میدین طبق شماره 3 هم روی گزینه مورد نظر برای بوت شدن ویندوز روی فلش کلیک میکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)