تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 65

نام تاپيک: ■ لغت‌نامه دهخدا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

گویا در بازار هست ولی روی نت هنوز منتشر نشده.(اگر دیدم اطلاع میدم)
    که اینطور. حتمآ سری به انتشارات دانشگاه تهران می زنم.

شرمنده، فولدر رو عمومی نکرده بودم درست شد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بسیار ممنون.
    Last edited by Flyin'Colo; 06-03-2012 at 00:13.

2. این کاربر از Flyin'Colo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

من اين لغت نامه رو نصب كردم اما بعد از اجرای نرم افزار اين پيغام خطا رو به من ميده:

An error occurred while attempting to initialize the Borland Database Engine (error $2108)

و نرم افزار اصلا اجرا نميشه ...

كسی از دوستان ميدونه كه برای رفع اين مشكل چه كاری بايد كرد ؟ لطفا راهنمايی كنيد .

پيشا پيش ممنون

در آغاز فعالیت jriskoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سیرجان

پيش فرض

سلام
    ممنون از لینکتون ، اما وقتی می خوام اکسرکتش کنم ازم یه پارت 4 میخواد چکار باید بگنم ؟
    مرسی.

در آغاز فعالیت jriskoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سیرجان

پيش فرض

جواب میدید؟
    خیلی کارم فوری و فوتیه

داره خودمونی میشه aliex's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من این نرم افزارو نصب کردم اما روی لگو میمونه و باز نمیشه ویندوزم هم سون 32 بیتی هست.
    کلی وقت گزاشتم برای دانلودش لطفا کمک کنید .
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

زیاد از نسخه ی جدید راضی نیستم. چند باگ بسیار اذیت کننده و ترکیب نه چندان مطابق طبع و مشکل شدن مسیریابی در برنامه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

چطوری میشه فونتشو عوض کرد خیلی افتضاحه

داره خودمونی میشه zentex586's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    عروس شهرها

پيش فرض

با درود

اگر لغت نامه دهخدا در رایانه شما نصب میشه ولی بعضی حروف درست نشان داده نمیشوند یکی از راهکارها این هست:
    لغت نامه دهخدا در اصل با WINXP و ویندوزهای قدیمی تر سازگار هست. اگر نمی خواهید کنار Win7 سیستم تون سیستم عامل XP رو نصب کنید و در صورتی که RAM کامپیوتر تون به میزان کافی هست می تونید از روش نصب Windows XP (هر نسخه ای) به صورت مجازی در محیط ویندوز سون استفاده کنید، و سپس لغت نامه دهخدا یا هر برنامه فارسی مشکل دار دیگری رو در این شبیه ساز راه اندازی کنید.

تصویری از اجرای لغت نامه در VPC در ویندوز Seven

من برای راه انداختن این لغت نامه بی نظیر از برنامه شبیه ساز مجازی Microsoft Virtual PC 2007 SP1 روی ویندوز Seven استفاده کردم، برای اینکه مشکل عدم نمایش درست حروف «الف» و «چ» برای من هم پیش اومد. برنامه VPC رو بدون هیچ مشکلی بر روی نسخه Home Premium ویندوز سون نصب کردم. با توجه به اینکه ورژن جدید این نرم افزار (VPC) به گفته مایکروسافت فقط روی نسخه های Professional و Ultimate نصب میشه، در صورتی که مثل من از ویندوز سون Home Premium استفاده می کنید برنامه Microsoft Virtual PC 2007 SP1 برای نصب ویندوز XP در محیط ویندوز Seven برای شما کافی خواهد بود و عملکرد ساده ای هم داره.
    اگر هنگام نصب VPC 2007 خطایی در رابطه با عدم تطابق سیستم عامل دریافت کردید اون رو نادیده بگیرید، نه به طور صد در صد ولی به نظر میاد این برنامه بدون هیچ مشکلی با Win7 کار میکنه. پس از نصب برنامه و Restart سیستم از منوی CD برنامه درایوی که در اون CD نصب ویندوز XP قرار داره رو انتخاب کنید و مراحل نصب رو کاملا مثل زمانی که یک ویندوز XP رو از طریق Command Prompt می خواهید نصب کنید ادامه بدید، برای این کار یک درایو مجازی با ظرفیت 8 گیگ درست کردم که برای مورد من مناسب بود ولی در صورتی که برای شما کافی نباشه میشه مقادیر بزرگتر رو انتخاب کرد، همچنین VPC مقدار زیادی از RAM رو اشغال نکرد و تنها به 128MB بسنده نمود.

پس از پایان نصب برنامه حتی می تونید ویژگی های گرافیکی WinXP رو محدود کنید تا برنامه روان تر اجرا بشه. نحوه بالا آمدن و بسته شدن ویندوز دقیقا مثل حالت فیزیکی هست. حالا میشه لغت نامه دهخدا رو نصب کرد و برای این کار دوباره از منوی CD درایو مجازی یا حقیقی لغت نامه رو انتخاب و نصبش کنید. برای حرکت از ویندوز سون به اکس پی و بالعکس هم به سادگی میشه از کلیدهای Alt+M برای کوچک کردن VPC و کلیک دوباره روی محیط اون برای ورود به WinXP استفاده کرد. فشردن صرف کلید Alt هم (البته Alt سمت راست) میتونه راهی در خروج از VPC باشه.

مشخصات سیستمی که برنامه روش نصب شده و به خوبی جواب داده:
    MB Biostar 880G
    AMD Athlon II X4 630
    RAM 2GB DDR3 1333
    این یک سیستم متوسط به پایین محسوب میشه و بنابراین این پروسه باید روی اکثر کامپیوترهای دارای مشخصاتی مثل این عملکرد خوبی داشته باشه.

من از ویرایش دوم لغت نامه دهخدا استفاده کردم که لینک دانلود اون (با قابلیت از سر گیری دانلود) رو براتون میگذارم. پس از دانلود کافی هست با برنامه ای مثل Nero یا Clone CD ایمیج iso رو بر روی CD یا DVD رایت کنید یا با برنامه های درایو مجازی مثل Deamon Tools از اون روی هارد دیسک استفاده کنید.

لینک دانلود لغت نامه دهخدا (قابلیت از سرگیری مجدد) (592MB)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک دانلود Microsoft Virtual PC 2007 SP1 (33MB)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از zentex586 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . دوستان . تو لغتنامه ی دهخدا در مورد کلمه ی "زمان" چی نوشته ؟ فارسیه یا عربی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •