پسر خوب
مگه نشده که شما از رو ----- ضبط کنی بعد بخوای اونو تماشا کنی؟
من که خیلی از برنامه هارو که نمی رسم ببینم ضبط می کنم و تو سینما بعدا میبینم.
حالا اگه با کیفیت بود hdmi سینما لازم میشه.
پسر خوب
مگه نشده که شما از رو ----- ضبط کنی بعد بخوای اونو تماشا کنی؟
من که خیلی از برنامه هارو که نمی رسم ببینم ضبط می کنم و تو سینما بعدا میبینم.
حالا اگه با کیفیت بود hdmi سینما لازم میشه.
سلام
من هم بالاخره یک 37LH500 گرفتم با سینمای خانگی آناهیتا. ولی قراره امشب بیارنش حالا دو تا سوال دارم lh500 پورت lan داره؟ خروجی کارت گرافیک من یک DVIو یک VGA است می خواستم ببینم تبدیلی هست مثل اسپلیتر پورت DVI به DVI و HDMI و در تهران پیدا میشه؟ چون نمونش رو روی اینترنت پیدا کردم. ممنون میشم سریع جواب بدید
Last edited by BMS1358; 09-02-2010 at 23:00.
در این صورت بازم به خروجی HDMI نیاز داری(نه ورودی)
بنده عرض کردم به ورودی HDMI نیازی نداره. نه اینکه که به خروجی HDMI نیازی نداره.
شما برنامه های ماهواره رو یا رو USB یا با DVD recorder ضبط میکنی و برای دیدنشون از DVD player استفاده میکنی و برای دیدن به خروجی HDMI نیاز داری( نه ورودی ).
و من درباره ی DVD LH777 صحبت میکردم که قابلیت ضبط روی DVD رو نداره که شما بخوای از ورودی HDMI برای ضبط روی اون استفاده کنی. و روی USB اون هم فقط به صورت محدود از روی DVD میشه چیزی ضبط کرد نه اینکه بشه از روی ماهواره چیزی روش ضبط کرد.
برای خروجی صدا از کنسولها به DVD player هم که دوستمون گفتن از کابل های دیگ میشه استفاده کرد حتما نیازی به HDMI ورودی نیست.(ابتدا دادن خروجی صدا از HDMI کنسول به تلوزیون و سپس خروجی AV out از تلویزیون به DVD PLAYER )
در نتیجه LH 777 نیازی به ورودی HDMI نداره. همون خروجی براش کافیه.
سلام
راستش من 5 روز پیش یه 37lh500 خریدم کیفیت تصاویر sd خیلی عالیه البته هنوز نتونستم فیلم hd ببینم و در کل تلویزیون خیلی خوبیه کیفیت صداشم خوبه. ولی من یه مشکل دارم : دیروز که داشتم نایلونای دورشو میکندم اتفاقی دستم خورد به کنار صفحه lcd نزدیک قابش که دیدم صفحه تکون میخوره و اندازه ی 1mm میره داخل .البته فقط حاشیه های چپ و راست این طوریه .میخواستم بدونم که این طبیعیه یا مال من مشکل داره؟
راستشو بخواي منم يه دونشو خريدم سايز37 واقعيتش اينه كه پنلش كره ايه يعني اگه از سوراخاي پشت السيدي نگاه كني ميتوني اين جمله رو سياحت كني DISPLAY MADE IN KOREA همينطور بلند گوهاش ،اونم كره ايه ،ولي مونتاژ ش تو سنندج خودمون انجام ميشه اگه توجه كني سريال تلويزيونت بعد از 37LH50YRيه سري حروف وعدد هستش كه شماره سالن مونتاژ وحتي تكنسين مونتاژ رو مشخص ميكنه كه در موارد ي كه تي وي مشكل دار باشه به دردشون ميخوره.
اما از نظر كيفيت تلويزيونهاي ال جي وسامسونگ بايد بگم هر دوشون خوبن ولي سامسونگ با توجه به فروش بالاي السيديش تو دنيا ديگه نميتونه پنلاشو تو خود كره توليد كنه اينه كه اينجا يكي به نغع ال جي ميشه چون پنل هاي الجي اكثرا" كره ايه
من هارد یک ترا اکسترنالم را به LCD وصل کردم و به خوبی کار می کند و همانند usb است
فایلهای dat را که به mpg تغییر نام (rename) کرده ام تصویر کاملا عریض و باریک می شود و جالب نیست و به فرمت xvid که تبدیل می کنم نسبت درست می شود ولی فقط در اندازه اصلی نمایش داده می شود. راه حلی برای زوم دارید. برای کانورت از total video converter استفاده می کنم و به بقیه ترجیح می دهم و قابلیت افزودن زیرنویس را بخوبی دارد.
در ضمن زیر نویس فارسی فرمت sub را با نرم افزار AVIAddXSub که به فیلم اضافه کرده بودم را گاهی نشان می داد.
دوستان یه مشکل
من یه کلیپ تصویری کیفیت خوب دارم که امروز تصمیم گرفتم به فول اچ دی تبدیلش کنم و با 1920*1080 توی ال سی دیم از پورت یو اس بیش نگاه کنم 37 ال اچ 500 رو دارم
کچل شدم از بس به فرمتهای مختلف دایوکس تبدیل کردم با رزولیشن فول اچ دی اما هی میگه این فایل معتبر نیستش
یه OJOsoft Total Video Converter دارم که قدیمی بود و سایز فول اچ دی رو نداشت اما اچ دی تبدیل و نگاه کردم
اومدم دو تا نرم افزار به نامهای
EM total video converter و
Aiseesoft HD Video Converter
گرفتم که هر دوش فول اچ رو داره اما من همیشه ناموفق اگه پیشنهاد و یا با این دو کار کردین راهنمایی کنین چیکار باید بکنم و کدام فرمتش رو انتخاب کنم
اشکال از فایلت نیست دوست من LH500 USB فقط تا رزولوشن 576P یعنی 720 در 576 رو ساپورت میکنه و HD و FULL HD رو پخش نمیکنه.
ااااا نمیدونستم پس من که هی فول اچ دی تبدیل میکردم واسه دلم بوده ای بابا
راستی من یه مشخصات کاملی از اینکه یو اس بیش چه فرمتهایی رو پخش میکنه و کلا مشخصات ضروری دیگه رو میخواستم لینکی فایلی چیزی دارین
این دفترچه ی خودش که اینقدر قروقاطی از تمام مدلهاش نوشته که نمیشه درست حسابی چیزی فهمید یه پی دی اف هم از خود گلدیران گرفتم که خیلی محدود اشاره داشت
متاسفانه LH500 که ما تو ایران استفاده میکنیم از هم مدل آمریکایی و اروپایی خودش یعنی LH50 و LH5000 امکانات کمتری داره . اگر مشخصات کاتالوگ های سایت های خارجی مربوط به LH50 و LH5000 رو بخونی متوجه میشی که USB کامل و تقریبا بدون محدودیتی دارن ولی USB LH500 محدودی داره و مشخصاتش هم هموطور که خودت گفتی در دفترچه نیومده در نتیجه شما خودت باید یه فایل تصویری رو به انواع فرمت های رایج (البته فقط در رزولوشن 576P) تبدیل کنی تا متوجه بشی که چه فرمت هایی رو پخش میکنه.
من dat (با پسوند mpg) و Divx و Xvid و mpg1.2 رو روش اجرا کردم و مشکلی نداشت.
wmv و mkv و TS و3GP رو هم تست کردم پخششون نمیکنه.
بقیه فرمت هایی مثل SVCD . VCD رو که بر مبنای mpg هستن رو هم روش اجرا کردم و پخش کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)