واقعا همچین کاری کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خاک تو سرش
من بودم دیگه دعوتش نمیکردم
واقعا همچین کاری کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خاک تو سرش
من بودم دیگه دعوتش نمیکردم
نه....مثل اینکه هنوز کسایی هستن که از فوتبال یه چیزی سرشون میشه!
ممنون/![]()
البته این کلا عادت عقیلی هستش تو بازیهای سپاهان هم همینجوری کلی موقعیت واسه مهاجمای تیم مخصوصا عمادرضا که سرعتیه آماده میکنه!دفاع که عقیلی خوراکشه ! رفته بودیم استادیوم بازی کره - ایران همون که 1-1 شد ! جا نبود رفتیم بالا ! از بالا عقیلی رو از همین طریق می شد شناسایی کرد ! :دي تا توپ می اومد دستش می زد زیرش ! :دي
انصافا الکی نمیکشه زیر توپ معمولا خیلی این پاس هاش دقیقه! البته این مدل بازی بیشتر به درد لیگ ایران میخوره تا بازیهای بین المللی! : دی
Last edited by MORINIO; 02-01-2010 at 22:30.
درسته تیم در مقایل قطر باخت ولی انصافا بازی خوبی ارائه داد در مقایل کره شمالی هم همینطور
حالا شما با چند تا بازی بکوبین والله من طرفدار قطبی نیستم ولی تا حالا خوب جواب داده از لحاظ بازی کردن تیم خود برانکو عالی بود ولی اخراجش کردن چون فکر میکردند باید قهرمان جام جهانی بشیم
در ضمن من طرفدار هیچ تیم و مربی نیستم که شما بخواهید منو متهم کنید
تیم فقط تراختور والسلام
اره خوب ! توی بازی های سطح پایین جواب می ده این نوع بازی مستقیم ! ولی وسط بازی وقتی همه سر جاهاشونن و ضد حمله نیست معنی ای نداره این حرکت ! مخصوصا تو بازیی که یه مشت هیکل گنده ریختن اون ور !
بازی بارسا و ویارئال رو دیدن؟ هر دو لگد زدن به توپ بود ولی این کجا و آن کجا؟
لااقل پیکه دو تا پاس قطری داد که آنری رو تک به تک کرد.(قابل توجه بعضی ها)
این تیتر تاپیک رو هرکی انتخاب کرده معلومه چیزی از فوتبال نمی فهمه.
قطبی بدبخت چی کار کنه.الان گاس هیدینگ هم بیاریم همینه.
فوتبال ایران الان تو این برهه زمانی اومده جای واقعیش تو اسیا(تیم درجه 2 اسیا).
چند سال پیش چندتا نابغه داشتیم(علی دایی ، مهدوی کیا ، عابدزاده عزیزی و...) که سطح ایرانو خیلی بالا بردن و قدرت کاذبی از ایران نشون دادن.(فقط با مهارت فردی).
اما الان دیگه از این خبرا نیستش و ستاره نداریم و اومدیم جایی که سطح واقعیه فوتبال ایرانه.
البته به نظر من یه 10 تا پله دیگه تو رنک بیایم پایین عادلانه تره.
بخوایم نخوایم سطح فوتبال ایران همینه. کره ، ژاپن و استرالیا سطح 1 و عربستان و بحرین و ایران و ازبکستان سطح 2 اسیا هستن.
احسنت
احسنت
با همه ی پست های بالا موافقم... خاک بر سر ما که لیاقت قطبی رو نداریم؛ کاملا مشخصه که عنوان تاپیک برای تخریب قطبی هست!!! من قبلا هم حرفام رو توی خیلی از تاپیک ها زدم و می تونید اون رو اینجا بخونید، ولی یادتون باشه که حق نداریم بدون خوندن پست زیر برای من جوابیه بفرستید.
هرکس مخالف عنوان تاپیک هست لطف کنه و پست رو اول رو گزارش کنه.
متاسفانه پست های دیگه در این مورد رو همکاران عزیز حذف کردن و نیست شدن! به همین خاطر فقط تنها پست باقی مونده م رو براتون می ذارم! ای کاش پست های قبلی رو هم خونده بودید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمی خوام از قطبی یا کس دیگه ای دفاع کنم
ولی این چه فرهنگ غلط و احمقانه ایه که مربی تا 4 بار میبازه زودی باید عوض بشه ؟
چه تیم ملی چه در سطح باشگاها !
شما مربی مس کرمان رو ببنید ..این همه مظلومی برای تیم زحمت کشید مثل آب خوردن زدنش کنار
شده مثل کشور های عربی ؟
یا مربی دانش داره یا نداره
اگه نداره چرا اصلا انتخاب میشه و اگه داره چرا بهش فرصت نمیدیم ؟
نیم ملی که باشگاه نیست که بازیکن ها همیشه در اختیار مربی باشن
حتی تو باشگا هها هم حداقل یه نیم فصل به مربی فرصت میدن
اما ما یه نیم فصل هم به قطبی فرصت دادیم (از لحاظ تعداد بازی)؟
دمت گرم دوست عزیز!
پستتو خوندم...عالی بود
ممنون/![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)