تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 51

نام تاپيک: هفته بیستم رقابتهای لیگ برتر / پیروزی پرگل آرسنال و یونایتد

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

بهترین کسایی که تا حالا اسم برده شده واسه خط حمله ژکو و ژینیاک هست.
    ولی با گفته های ونگر جور در نمیاد. (نمیتونن تو قهرمانان بازی کنن)
    چند وقت پیشم که حرف از کول بود.
    اینا کسایی هستن که هنوز ونگر تکذیبشون نکرده.
    در مورد هافبک دفاعی هم بعیده چون ونگر خودش گفته میخواد تو اون پست در نبود سانگ به دیابی و دنلیسون بازی بده.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

بنظر من تیمی که جامی میبره و میلیون ها دلار خرج کرده هیچ ارزشی نداره.
    بارسلونا . رئال . منچستر . میلان . چلسی همگی جز تیمهای آماده خور هستند.
    حالا بارسلونا رو میشه کمی از این مسئله مستثنا دونست.
    تیم باید بر پایه علم مربی و دست رنج بازیکن سازی نتیجه بگیره تا ارزش داشته باشه.
    تو لیگ برتر انگلیس فقط چلسی بازیکن میخره ... منچستر فقط بازیکن جوون میخره یا بازیکن میسازه ... وین رونی - کریس رونالدو - گیگز - اسکولز - فردیناند و ... همه ساخت خود الکس هستند ... لطفا از روی تعصب چشمتون نسبت به واقعیت ها نبندید ( جمله رو حال کن )

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو لیگ برتر انگلیس فقط چلسی بازیکن میخره ... منچستر فقط بازیکن جوون میخره یا بازیکن میسازه ... وین رونی - کریس رونالدو - گیگز - اسکولز - فردیناند و ... همه
    نه ، فقط چلسی نمی خره!
    بقیه هم می خرن...منچسترسیتی کم خرج نکرد امسال!

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تو لیگ برتر انگلیس فقط چلسی بازیکن میخره ... منچستر فقط بازیکن جوون میخره یا بازیکن میسازه ... وین رونی - کریس رونالدو - گیگز - اسکولز - فردیناند و ... همه ساخت خود الکس هستند ... لطفا از روی تعصب چشمتون نسبت به واقعیت ها نبندید ( جمله رو حال کن )
    این حر رو نزن منچستر بازیکن میخره اتفاقا جزء باشگاهی هست که خیلی هم میخره.
    رونی زمانی که به منچستر اومد در تیم اورتون واسه خودش غولی بود از علانشم بهتر بازی میکرد تازه مبلغشم بسیار زیاد بود.
    کریس رونالدو هم زمانی که اومد منچستر کاملا شناخته شده بود تیمهای صاحب نام بسیاری اون زمان پیشنهاد دادن بهش از جمله خود آرسنال که تا عقد قرار داد هم پیش رفتن اما مادر کریس رونالدو نذاشت
    فردیناند هم که دیگه از همه مشهور تر بود نشون به این نشون که گرانقیمت ترین بازیکن منچستر هست.
    اسکولز و گیگز هم برمیگردند به زمان دایناسورها که من سنم بهش قد نمیده
    ولی نمونه های خیلی زیادی داره مثل برباتوف هارگریوز کریک اندرسون نانی و ... که همه بازیکن های آماده بودند.
    در مورد بارسلونا هم که دوست عزیزمون گفت بله من گفتم که بارسلونا کمی فرق میکنه قضیش ولی شما امروزش رو نبین بارسلونا کلا آماده خور بوده.
    تیری هانری . رونالدینهو . اتوو . یایا توره . ملیتو . دنی آلوز . از قدیمی ها هم میشه به اورمارس که نفله شد و همچنین ساویولا که تو آرژانتین خیلی شناخته شده بود.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تیری هانری . رونالدینهو . اتوو . یایا توره . ملیتو . دنی آلوز . از قدیمی ها هم میشه به اورمارس که نفله شد و همچنین ساویولا که تو آرژانتین خیلی شناخته شده بود.
    ببین دوست من ، همه ی اینایی که شما میگی درسته ولی هر کدوم از این بازیکنایی رو که اسم بردی طی چند سال مختلف و با فاصله وارد بارسا شدن و اینجوری نبوده که بارسا یهو اینا رو خریده باشه!
    تیم آماده خور می دونی به کدوم تیم می گن؟!
    منچستر سیتی ، رئال و مشابه شون!که می بینی توو یه سال 4 یا 5 تا بازیکن ستاره می گیرن!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببین دوست من ، همه ی اینایی که شما میگی درسته ولی هر کدوم از این بازیکنایی رو که اسم بردی طی چند سال مختلف و با فاصله وارد بارسا شدن و اینجوری نبوده که بارسا یهو اینا رو خریده باشه!
    تیم آماده خور می دونی به کدوم تیم می گن؟!
    منچستر سیتی ، رئال و مشابه شون!که می بینی توو یه سال 4 یا 5 تا بازیکن ستاره می گیرن!
    البته این آماده خور تعریف دارم که بنظر من هم همینه!!!
    ببینید بحث ما روی آرسنال بود از اول من خواستم بیشتر جنبه تفاوت خرید بازیکن در آرسنال و دیگر تیمهای بزرگ رو اشاره کنم.
    ببینید تمام این بازیکن های که نام بردم مال چند سال اخیر هست و اصلا من می خوام بگم ماهیت بارسلون بازیکن بخر هست ولی دقیقا این قضیه برای آرسنال وجود نداره شما به ندرت شاهد خرید اسم های بزرگ از جانب ونگر خرید های بزرگم چه عرض بنظر من هیچ خرید بزرگی در این چند ساله نبوده حالا بغیر از آرشا که اونم بنظرم تبصره داره چون از تیم بزرگی نیومده شاید نشه اسمش رو گذاشت نقل انتقال بزرگ.
    ولی مهم ترین مسائله همون ماهیت تیم در خرید بازیکن هست که آرسنال هر ساله کمتر از تیم های چندین پله پائین تر خودش در جدول بازیکن میخره.
    پس به من حق بدید بارسلونایی که این همه ستاره درش میان که باز زالاتان رو هم اضافه کنم به اون لیست و خیلی های دیگه بگم آماده خر و با کمی تفاوت.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

البته این آماده خور تعریف دارم که بنظر من هم همینه!!!
    ببینید بحث ما روی آرسنال بود از اول من خواستم بیشتر جنبه تفاوت خرید بازیکن در آرسنال و دیگر تیمهای بزرگ رو اشاره کنم.
    ببینید تمام این بازیکن های که نام بردم مال چند سال اخیر هست و اصلا من می خوام بگم ماهیت بارسلون بازیکن بخر هست ولی دقیقا این قضیه برای آرسنال وجود نداره شما به ندرت شاهد خرید اسم های بزرگ از جانب ونگر خرید های بزرگم چه عرض بنظر من هیچ خرید بزرگی در این چند ساله نبوده حالا بغیر از آرشا که اونم بنظرم تبصره داره چون از تیم بزرگی نیومده شاید نشه اسمش رو گذاشت نقل انتقال بزرگ.
    ولی مهم ترین مسائله همون ماهیت تیم در خرید بازیکن هست که آرسنال هر ساله کمتر از تیم های چندین پله پائین تر خودش در جدول بازیکن میخره.
    پس به من حق بدید بارسلونایی که این همه ستاره درش میان که باز زالاتان رو هم اضافه کنم به اون لیست و خیلی های دیگه بگم آماده خر و با کمی تفاوت.
    خب عزیز من این یه روال عادیه!!!
    هرتیمی هر چند وقت یه بار یه بازیکن می گیره و این کاملا و کاملا طبیعیه!!!
    قضیه ی آرسنال فرق داره.قبلا هم توضیح دادم.آرسنال به علت بدهی های مالی که بالا آورده بود چندتا کار انجام داد.
    اولیش ترک ورزشگاه هایبوری و انتقال به ایمیریتس بود.چرا اینکارو کرد؟!
    چون توو اون زمین قبلی یه مجتمع مسکونی ساخت و از قضا همه رو به فروش رسوند و کلی از بدهیاش رو صاف کرد!
    دیگه اینکه توو 4 سال اخیر هیچ بازیکن بزرگی نخرید بلکه بازیکنای جوون رو جذب کرد ، استعدادشون رو شکوفا کرد ، همچنان ازشون استفاده کرد و سرآخر به قیمت خوبی فروختشون(نمونش همین آنری)!
    تمام این کارا در راستای پرداخت بدهی ها بوده و بس!وگرنه سابق بازیکنای خیلی بزرگی واسه آرسنال توپ می زدن!نمونش آنری و دنیس برکمپ(اگه این دومی رو اشتباه نگفته باشم!).
    شما اینجوری در نظر بگیر که آرسنال چاره ای جز این نداره و اگه غیر این بود حتما بازیکنای خیلی بزرگی می خرید!
    در حال حاضر باید با این شرایط بسازه...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قضیه ی آرسنال فرق داره.قبلا هم توضیح دادم.آرسنال به علت بدهی های مالی که بالا آورده بود چندتا کار انجام داد.
    چون توو اون زمین قبلی یه مجتمع مسکونی ساخت و از قضا همه رو به فروش رسوند و کلی از بدهیاش رو صاف کرد!
    دیگه اینکه توو 4 سال اخیر هیچ بازیکن بزرگی نخرید بلکه بازیکنای جوون رو جذب کرد ، استعدادشون رو شکوفا کرد ، همچنان ازشون استفاده کرد و سرآخر به قیمت خوبی فروختشون(نمونش همین آنری)!
    تمام این کارا در راستای پرداخت بدهی ها بوده و بس!وگرنه سابق بازیکنای خیلی بزرگی واسه آرسنال توپ می زدن!نمونش آنری و دنیس برکمپ(اگه این دومی رو اشتباه نگفته باشم!).
    شما اینجوری در نظر بگیر که آرسنال چاره ای جز این نداره و اگه غیر این بود حتما بازیکنای خیلی بزرگی می خرید!
    خیر عزیزم شما داری اشتباه میکنی اصلا باشگاه آرسنال از زمان اومدن ونگر این رویه رو در پیش گرفته.
    آرسنال بدهی نداشت اما تدابیر ونگر جوری بود که برای باشگاه بسیار از لحاظ مالی مفید بود و تیمی مانند آرسنال نیاز به ورزشگاه بزرگتری داشت که به امارات نقل مکان کرد.
    این نقل مکان برای بدهی باشگاه نیست بلکه با وجود سود سر شار از کشف استعدادها توسط ونگر و فروش اونها باعث اون شده و ربطی به وضعیت مالی نداره.
    ونگر هیچگاه سراغ اسمهای بزرگ نمیره و منم دارم این تفاوت آرسنال رو میگم.
    ببینم الان کدوم باشگاه می تونه به یه ورزشگاه جدید مثل امارات نقل مکان کنه؟ جواب سریح اینکه هیچ تیمی نمی تونه.
    الان آرسنال نه تنها بدهی نداره بلکه از ثروتمند ترین تیمها هست!
    پس وضعیت مالی خوب هست ولی آرسنال و ونگر ذاتشون اینکه نام های بزرگ نخرند.
    یه نمونه از شاهکارهای ونگر رو مثال بزنم که هیچ مربی انجام نداده و از این جور مثال ها فقط ونگر داره.
    آنلکا با قیمت نیم میلیون پوند به آرسنال میاد ولی بعد از 1.5 فصل 25 میلیون پوند به رئال مادرید میره.
    می خوام ببینم کدام باشگاه می تونه مثل آرسنال اینطوری سود دشته باشه؟
    آرسنال الانم بازکن های بزرگ داره که تماما از ساختار ونگر هستند نمونش فابرگاس و ون پرسی و ...
    در مورد اون ستاره هایی هم که نام بردی منظورم آنری و دنیس برکمپ البته دنیس قضیش فرق میکنه چون قبل از ونگر اومد ولی قبلش در اینتر اون زیاد بازکن معروفی نبود اما آنری شاید بشه اون رو نمونه بارزی از بهترین پرورش های ونگر نام برد.
    چون زمانی که آنری در موناکو بود و خیلی جوان ونگر اون رو کشف کرد بعد پس از مدتی که ونگر از موناکو به ژاپن رفته بود او هم به یوونتوس رفت که دوران وحشتناک بدی رو داشت و اصلا در اون زمان جز بازیکنان درجه دو و پائین تر بود.
    و زمانی که ونگر مربی آرسنال شد و آنری شاگرد قدیمی خودش رو اورد شد بهترین بازیکن تاریخ آرسنال و برترین گلزن جزیره پس آنری هم در آرسنال ستاره شد.
    مانند ویرا که بازیکنی گم نام بود و به آرسنال اومد و شد بهترین هافبک دفاعی جهان.
    امیدوارم اینها رو فراموش نکرده باشید!
    پس آرسنال الان پول داره ولی کلا ماهیت آماده خوری و خرید بازیکنان که دست رنج خودش نباشه نمی کنه.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیر عزیزم شما داری اشتباه میکنی اصلا باشگاه آرسنال از زمان اومدن ونگر این رویه رو در پیش گرفته.
    آرسنال بدهی نداشت اما تدابیر ونگر جوری بود که برای باشگاه بسیار از لحاظ مالی مفید بود و تیمی مانند آرسنال نیاز به ورزشگاه بزرگتری داشت که به امارات نقل مکان کرد.
    این نقل مکان برای بدهی باشگاه نیست بلکه با وجود سود سر شار از کشف استعدادها توسط ونگر و فروش اونها باعث اون شده و ربطی به وضعیت مالی نداره.
    ببینم الان کدوم باشگاه می تونه به یه ورزشگاه جدید مثل امارات نقل مکان کنه؟ جواب سریح اینکه هیچ تیمی نمی تونه.
    یه نمونه از شاهکارهای ونگر رو مثال بزنم که هیچ مربی انجام نداده و از این جور مثال ها فقط ونگر داره.
    آنلکا با قیمت نیم میلیون پوند به آرسنال میاد ولی بعد از 1.5 فصل 25 میلیون پوند به رئال مادرید میره.
    آرسنال الانم بازکن های بزرگ داره که تماما از ساختار ونگر هستند نمونش فابرگاس و ون پرسی و ...
    در مورد اون ستاره هایی هم که نام بردی منظورم آنری و دنیس برکمپ البته دنیس قضیش فرق میکنه چون قبل از ونگر اومد ولی قبلش در اینتر اون زیاد بازکن معروفی نبود اما آنری شاید بشه اون رو نمونه بارزی از بهترین پرورش های ونگر نام برد.
    چون زمانی که آنری در موناکو بود و خیلی جوان ونگر اون رو کشف کرد بعد پس از مدتی که ونگر از موناکو به ژاپن رفته بود او هم به یوونتوس رفت که دوران وحشتناک بدی رو داشت و اصلا در اون زمان جز بازیکنان درجه دو و پائین تر بود.
    و زمانی که ونگر مربی آرسنال شد و آنری شاگرد قدیمی خودش رو اورد شد بهترین بازیکن تاریخ آرسنال و برترین گلزن جزیره پس آنری هم در آرسنال ستاره شد.
    پس آرسنال الان پول داره ولی کلا ماهیت آماده خوری و خرید بازیکنان که دست رنج خودش نباشه نمی کنه.
    با تشکر

داره خودمونی میشه mostafa1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با تشکر
    کاملا موافقم
    باریکنایی مثل فابرگاس از 17سالگی به آرسنال اومدن و الان جز ستاره های جزیره و جهان هست
    یکی از دلایل عمده ای که تا الان بعد از این همه سال هنوز ونگر سرمربی آرسناله همین سود آوریش واسه باشگاهه که میتونست بره بجای اینکه استعدادهای جوونو کشف کنه میلیونها دلار بده ستاره بخره که منچستر سیتی و رئال نمونشه.به نظر من این کاری که الان آرسنال با بازیکنای جوونش انجام میده ارزشش از تیمهایی مثله چلسی و منچستر خیلی بیشتره, پریروزم که منچستر از تیم دسته دومی باخت و از جام حذفی کنار رفت که نشون میده منچستر از وقتی که کریس رونالدو رفت با مشکل مواجه شده و بازیکنای جوونش نتونستن خوب جواب بدن در صورتی که آرسنال با تیم دومش میاد بازیو میبره.این نشون میده که از همون اول آرسنال با بازیکنای جوونش ساخته شده و کمتر دنبال جذب ستاره ها بوده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •