جعمش کنن بره اگه روشون نمیشه یه بهانه بدن دست فیفا تعلیق بشیم تموم آبرو واسمون نزاشتن خداداد عزیزی خوب حرفی زد که تیم ملی داره میشه هم رده مالدیو و افغانستان این بار رنکینگ فیفا بیاد قطره میاد جای ما رو میگیره
جعمش کنن بره اگه روشون نمیشه یه بهانه بدن دست فیفا تعلیق بشیم تموم آبرو واسمون نزاشتن خداداد عزیزی خوب حرفی زد که تیم ملی داره میشه هم رده مالدیو و افغانستان این بار رنکینگ فیفا بیاد قطره میاد جای ما رو میگیره
از پستهای سراسر فنی و نمک(!) شما در این انجمن سپاسگذاریم...ادامه بدید!![]()
ببینید کسی قطبی رو بی تقصیر نمیدونه...اما باید شرایط حاضر تیم ملی رو در نظر گرفت!
گفتید بازیکنای خوبی داریم؟ اون تاپیکم گفتم , این بازیکنا رو مقایسه کنید با اونایی که قبلا داشتیم.
تیم ملی از صفر شروع کرده چون مربیهای قبلی یه مشت ترسو بودن که به جوونا بها نمیدادن...
به لیگ ربطی نداره؟؟ عجب! پس مربی از کجا باید بازیکن بیاره و تیمی رو که نیروهای اصلیشو از دست داده ترمیم کنه...همه میدونن لیگ ما اون پویایی سابق رو نداره و ستاره هاش همین فشنگ چی , زنیدپور و انصاریفردو...هستند. خودتون قضاوت کنید از نظر کیفیت در چه سطحین و چقدر طول میکشه ملی پوش بشن!
چه بخوایم چه نخوایم...این تیم با این نفرات به این زودیا تیم سابق نمیشه, حالا هر سرمربی رو میخوان بیارن بالا سرش باید فرصت داد بهش!
ملتی بدبختی که هنوز مدارس و ادارات دولتیش رو به زور میبرن تظاهرات و میگن اینا خودجوشه و اومدن بیعت کنند لیاقتشون همچین خفت و خاری هایی هست !!!![]()
کدوم زمان ؟؟!
دهه ي نود .کدوم زمان ؟؟!
1998 اينا ديگه !
قبل انقلاب که قدرت اول اسیا بودیم
من كه به جاي قطبي شرمنده شدم تيم ملي ايران تيم ملي نيست بچه هاي محله ي ما اين تيم ملي را مي برند؟![]()
جالب کار اینه که این کفاشیان چوپان شایدم نمکی زورش میاد بیاد یه معذرت خواهی توجیهی چیزی بکنه.
تیم ملی با حقارت اومده 6 اسیا هیچکی جرات نمی کنه به سعیدلو( رئیس اسبق مکانیزاسیون شهرداری) یا به سایر مسئولین کوچکترین اعتراضی کنه.
علی دایی گند زد به تیم ملی الان با پر رویی داره راه میره و کسی جرات نمیکنه بهش بگه تو .
همون بهتر که همش ببازیم و اسم ایران از ورزش هم (مثل سایر زمینه ها) حذف شه.
و همچنانملتی بدبختی که هنوز مدارس و ادارات دولتیش رو به زور میبرن تظاهرات و میگن اینا خودجوشه و اومدن بیعت کنند لیاقتشون همچین خفت و خاری هایی هست !!!
حالا کاری که شده باید به قطبی بیشتر فرصت داده بشه
قبل انقلاب که تو خیلی چیزا تو منطقه اول بودیم، ولی عوضش الان هم خیلی چیزا "در دنیا" در رده های اولیم : اعتیاد، اعدام ...قبل انقلاب که قدرت اول اسیا بودیم
Last edited by pandemonium; 31-12-2009 at 16:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)