تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 73

نام تاپيک: تيم ملي به مالي هم باخت

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

جعمش کنن بره اگه روشون نمیشه یه بهانه بدن دست فیفا تعلیق بشیم تموم آبرو واسمون نزاشتن خداداد عزیزی خوب حرفی زد که تیم ملی داره میشه هم رده مالدیو و افغانستان این بار رنکینگ فیفا بیاد قطره میاد جای ما رو میگیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ها منم حاضرم مربیتون باشم
    ........
    (لبخند!)
    در مورد باخت و پوکیدن فوتبال ایران باید بگم که اینها حرمت شکنی و توهین عده ای هست که همش می خواهند ما رو خراب کنند و از ما انتقام بگیرند وگرنه همه دیدید که بازی تیم خیلی خوب بود و بازم من معتقدم فقط بدشانسی آوردیم در ضمن دیروز هم که گفتم ملت باید به باخت عادت کند و ازش نترسد چون ما می خواهیم تجربه کسب کنیم که اگر در بازی های رسمی باختیم کسی شوکه نشود!راستی نامه سر گشاده ای که به فیفا نوشته بودیم (و تکذیب می کنم!)رو هم جواب دادن:

با سلام

ما همچنان از حضور شما در راس فدراسیون فوتبال ایران تعجب می کنیم ولی جان مادرت انقدر جوک نفرست ترکیدیدم از خنده ! معیار امتیاز دهی تیمها و نحوه رنکینگ تو سایت فیفا هست برو بخون !

با احترام
    ....
    آها اینو هم بگم حتی اگه از سنگاپور هم شکست بخوریم نه قطبی رو برکنار می کنم نه خودمو پس بیخودی زور نزنید مشکل فوتبال نه منم نه قطبی و نه تیم فنی و بازیکنان فعلی ! همش تقصیر اون عده ای هست!به جای تماشای فوتبال برید خودتون ورزش کنید که مفیدتر هم هست انقدر حرص هم نمی خورید مثلا پیاده روی یا راهپیمایی و ...!!!
    از پستهای سراسر فنی و نمک(!) شما در این انجمن سپاسگذاریم...ادامه بدید!

مسعود خان همه قطبی رو مقصر نمیدونن اما یکی از اصلی ترین مقصرا است...دیگه مسول بازی توزمین که من و شما و کفاشیان و ... نیستیم!!

مسیول گند کاری های تیم مل تو زمین هم ما نیستیم...این آقا اینکاره نیست و مسولیتشم با فدراسیونه چون اینو انتخاب کرد.

گفتید لیگ برتر چی؟ خوب لیگ برتر که هر وقت میخوان تعطیلش میکنن دیگه بیش از این چی میخواین؟اگرم لیگ برتر بده خوب همینه که هست و ما نباید لیگ رو مقصر بدونیم چون این دوتا مسایل جدا از هم هستند

برنامه ریزی؟مگه خود آقای قطبی درخواست این بازی ها رو نکرد؟مگه ایشون دم از حرفه ای گری نمیزنه..م.خوب کجای دنیا اینقدر که اینجا به سرمربی تیم ملی بها دادند ,بها میدن؟

تیمهای پایه؟من هم اگه مربی یک تیمی مثل ایران بودم میدونستم که تو ایران به تیمهای پایه کم توجه میشه و به قول ایشون با اصول حرفه ای خودم این مسیله رو سعی میکردم بهتر کنم...

در نهایت ما بازیکنای بدی نداریم اما با حرف هیچی درست نمیشه...ببینید چیدمان یک تیم مهمتر از بازیکناشه

وقتی از اردن باخت چی گفت؟وقتی شد سرمربی تیم ملی مگه قول جام جهانی نداد؟مگه بعد که نرفت جام جهانی قول قهرمانی آسیا رو نداد؟

ببینید تیمی که ادعای بزرگی داره نباید بره از کوچکتراش راحت ببازه حالا چه تمرینی چه...!!!
    ببینید کسی قطبی رو بی تقصیر نمیدونه...اما باید شرایط حاضر تیم ملی رو در نظر گرفت!

گفتید بازیکنای خوبی داریم؟ اون تاپیکم گفتم , این بازیکنا رو مقایسه کنید با اونایی که قبلا داشتیم.
    تیم ملی از صفر شروع کرده چون مربیهای قبلی یه مشت ترسو بودن که به جوونا بها نمیدادن...

به لیگ ربطی نداره؟؟ عجب! پس مربی از کجا باید بازیکن بیاره و تیمی رو که نیروهای اصلیشو از دست داده ترمیم کنه...همه میدونن لیگ ما اون پویایی سابق رو نداره و ستاره هاش همین فشنگ چی , زنیدپور و انصاریفردو...هستند. خودتون قضاوت کنید از نظر کیفیت در چه سطحین و چقدر طول میکشه ملی پوش بشن!

چه بخوایم چه نخوایم...این تیم با این نفرات به این زودیا تیم سابق نمیشه, حالا هر سرمربی رو میخوان بیارن بالا سرش باید فرصت داد بهش!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض

ملتی بدبختی که هنوز مدارس و ادارات دولتیش رو به زور میبرن تظاهرات و میگن اینا خودجوشه و اومدن بیعت کنند لیاقتشون همچین خفت و خاری هایی هست !!!

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

خیلی جالبه . یک زمانی بود اگه تیم ملی میباخت خیلی تعجب میکردیم حالا اگه تیم ملی ببره باید تعجب کنیم
    کدوم زمان ؟؟!

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

کدوم زمان ؟؟!
    دهه ي نود .
    1998 اينا ديگه !

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

قبل انقلاب که قدرت اول اسیا بودیم

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من كه به جاي قطبي شرمنده شدم تيم ملي ايران تيم ملي نيست بچه هاي محله ي ما اين تيم ملي را مي برند؟

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

جالب کار اینه که این کفاشیان چوپان شایدم نمکی زورش میاد بیاد یه معذرت خواهی توجیهی چیزی بکنه.
    تیم ملی با حقارت اومده 6 اسیا هیچکی جرات نمی کنه به سعیدلو( رئیس اسبق مکانیزاسیون شهرداری) یا به سایر مسئولین کوچکترین اعتراضی کنه.
    علی دایی گند زد به تیم ملی الان با پر رویی داره راه میره و کسی جرات نمیکنه بهش بگه تو .
    همون بهتر که همش ببازیم و اسم ایران از ورزش هم (مثل سایر زمینه ها) حذف شه.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ملتی بدبختی که هنوز مدارس و ادارات دولتیش رو به زور میبرن تظاهرات و میگن اینا خودجوشه و اومدن بیعت کنند لیاقتشون همچین خفت و خاری هایی هست !!!
    و همچنان

حالا کاری که شده باید به قطبی بیشتر فرصت داده بشه

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

قبل انقلاب که قدرت اول اسیا بودیم
    قبل انقلاب که تو خیلی چیزا تو منطقه اول بودیم، ولی عوضش الان هم خیلی چیزا "در دنیا" در رده های اولیم : اعتیاد، اعدام ...
    Last edited by pandemonium; 31-12-2009 at 16:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •