سوالتون دقیق چیه؟ خوب این آدرس دیگه توش محتوا نداره و پاک شده. اگر به دنبال دانلود مرور گر هستید لطفا در بخش خودش سوال بپرسید. اینجا بخش میل است و تاپیک هم راجع به جی میل
با تشکر
سوالتون دقیق چیه؟ خوب این آدرس دیگه توش محتوا نداره و پاک شده. اگر به دنبال دانلود مرور گر هستید لطفا در بخش خودش سوال بپرسید. اینجا بخش میل است و تاپیک هم راجع به جی میل
با تشکر
نخیر مشکل دانلود ندارمسوالتون دقیق چیه؟ خوب این آدرس دیگه توش محتوا نداره و پاک شده. اگر به دنبال دانلود مرور گر هستید لطفا در بخش خودش سوال بپرسید. اینجا بخش میل است و تاپیک هم راجع به جی میل
با تشکر
مشکلم دسترسی به جیمیل هست
پست اول تاپیک دیگه مشکل داره و راه دسترسی به جیمیل رو به ما نمی گه
راه دیگه ای عست از طریق وب برم جیمیل ؟ نه موبایل یا برنامه هایی مثه thunderbird
من الان دو روزه رو Basic HTML گذاشتم و مشکلی ندارم!
سلام دوست من ببخشید منظورتونو متوجه نشدم. پست اول تاپیک مال 2009 است می شه بیش از 3 سال پیش من در جریان نیستم راهس که ارائه کرده چیه ولی فکر می کنم استفاده از سیستم اپرا که سرعت بالا می بره برای دسترسی به میل هست یک نوع دور زدن قند موجود در اینترنت. من از این سیستم به شخصه استفاده نکردم. تا جایی که یادم می آد فقط هم برای اپرا مینی جواب می داد که برای موباله روی کامپیوتر خیلی کارساز نبود.
نمی دونم والا مثل اینکه سیستم قند اینترنت آی اس پی یه آی اس پی هم فرق می کنه. الان جی میل مشکلی نداره فقط سرعتش پایینه که وقتی مرورگر نمی تونه لودش کنه اون زیر دست راس فکر می کنم یه لینک می آد می نویسه که با بیسیک اچ تی ام ال وارد بشید ( همون زمانی که داره نوار لود پر می شه) معمولا این کار جواب می ده هر چند محیطش خیلی جذاب نیست. اگر واقعا کلا صفحه اش نمی آد که از هر سیستم قند شکنی که استفاده کنی مفیده.
یه راه حل دیگه اینه از جیمیلتون رو یه سورویس میلی که تو ایران هیچوقت باهاش به مشکل نمیخورید ( البته خارجی ) به RSS فید بگیرید که همه میل ها به اونجا forward شه و شما از اونجا جواب بدید خوبیش اینه که هیچ نام و رمزی هم قرار نیست جایی وارد بشه
البته مشکل اصلی سرعت بر سر تحریم هاست شما اگر با قند شکن وارد بشید با اینکه خود به خود سرعت میاد پایین باز زود تر میتونید به میلتون دسترسی پیدا کنید!
برای کمبود سرعت موتور جستوجو گر گوگل شما می تونید با حذف کردن https در کنار آدرس امنیت رو پایین و سرعت رو بالا میبرید! البته برای جیمیل فایده نداره شما برای جیمیل یا باید از همون نسخه ی موبایل که دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن استفاده کنید یا می تونید از قند شکن استفاده کنید!!
سلام دوستان من میلمو فراموش کردم ID جدید هم نمیشه پسوورد رو قبول نمیکونه باسد چکار کنم؟![]()
نمیتونم ایمیل جدید درست کنم پسورد قبول نمیکونهکمک کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)