آره. دو هیچ عقبه.
علی داییی هم که شد مربی. پس یعنی پرسپولیس رفت دسته دو.....
اون امتحانشو تو تیم ملی پس داده....
آره. دو هیچ عقبه.
علی داییی هم که شد مربی. پس یعنی پرسپولیس رفت دسته دو.....
اون امتحانشو تو تیم ملی پس داده....
این واعظی کیه که بچه ها گفتن میاردش پرسپولیس ؟
همون بوفالوهه بدنساز تیم ملیه؟
مشکلش چی بید؟
سايت گل ـ آنچه كه ميخوانيد، باقيمانده حرفهاي حاضران در كنفرانس مطبوعاتي پرسپوليس است.
دايي تغيير كرده است
يكي از خبرنگاران از دايي سوال كرد كه آيا او تا آخر فصل ميتواند مثل لحظه كنفرانس مطبوعاتي همينطور را آرام بماند؟ كه دايي جواب داد: «سوال فني بپرسيد.» و با لبخند ادامه داد:«من خيلي قصد بازگشت نداشتم و همانطور كه همه ميدانند اهل بهانهگيري هم نيستم. اما دوست داشتم از اول فصل با يك تيم شروع كنم ولي با مشاهده شرايط فكر ميكنم با همين پرسپوليس هم موفق خواهم بود چون در اين مدت تجربيات زيادي كسب كرده و تغييرات خوبي كردهام.»
كرانچار : فشار به سعيدلو باعث بركناري من شد
كرانچار با بيان اينكه سرانجام شرايطي از راه رسيد تا حكم بركناري من صادر شود، عنوان كرد: فشار به مسئولان عالي رتبه ورزشي ايران و بخصوص آقاي سعيدلو باعث شد بركنار شوم. طي صحبت دوستانهاي كه با آقاي كاشاني داشتم از اين تيم جدا شدم. افتخار ميكنم با شخص بلند بالايي به نام كاشاني همكاري ميكردم. شكر ميكنم از همه كساني كه پرسپوليس حمايت كردند و باز هم اعلام ميكنم اميدوارم علي دايي در بخشي كه من خوششانس نبودم، خوش شانس باشد و بتواند براي اين تيم شادي و شعف را به وجود آورد.
دايي: من با خوردبين مشكلي ندارم
علي دايي در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران در اين باره كه آيا موضوع دلخوري او خوردبين به زمان سرپرستي خوردبين در دوره بگوويچ برميگردد. اينطور پاسخ داد:«شما در اين مورد داريد اشتباه ميكنيد چون سرپرست آنموقع آقاي آشتياني بود من خيلي آقاي خوردبين را نديدم و مشكلي هم براي كاركردن با ايشان را ندارم البته نميدانم نظر ايشان چيست؟»
عصبانيت كاشاني در موضوع حوار
حبيب كاشاني در پاسخ به سوالي درباره حوار ملامحمد عصباني شد و گفت:«اگر مرا دوست نداريد، حداقل درباره حقي كه به گردن مملكتتان و تيم مملكتتان است كم لطفي نكنيد. ما حوار ملامحمد را طبق قراردادش جريمه كرديم اما او آمد و گفت يا جريمهام را كم كنيد يا ميروم. من حاضر بودم از حق باشگاه بگذرم اما آقاي كرانچار گفت نيازي به وي نيست و من هم طبق اين نظر عمل كردم. اما يك روزنامه مملكت يك صفحه كامل را به حوار اختصاص داد تا او از خودش دفاع كند ...»
دستياران دايي مجهولند
علي دايي هيچ اطلاعاتي را درباره دستيارانش به زبان نياورد. يكي از خبرنگاران از او درباره افشين پيرواني و رضا شاهرودي پرسيد كه دايي لام تا كام ساكت ماند و گفت:«هنوز دارم بررسي ميكنم.»
باقري عمراً مربي نميشود
كريم باقري در تمام مصاحبه ساكت بود و تنها يك سوال به وي رسيد. او درباره اينكه حاضر است دستياري دايي را قبول كند يا نه؛ گفت:«من به هيچ وجه از مربيگري خوشم نميآيد و اگر بازي نكنم، فوتبال را كنار ميگذارم. درست است كه من بخاطر خود علي به تيم ملي برگشتم اما اين دليل نميشود كه دستياري او را قبول كنم.»
كرانچار عليه انصاريفرد
زلاتكو كرانچار در اين مصاحبه عليه مديرعامل قبلي پرسپوليس موضع گرفت و گفت:«اگر آقاي كاشاني از ابتدا در پرسپوليس بودند ما حتماً صدرنشين بوديم. در دوره قبل از ايشان ما مشكلات بيشماري داشتيم و مسائل مالي و اتفاقات ديگر به تيم ما واقعاً ضربه زد.»
كاشاني: كرانچار كليد طلايي است اما به ما نخورد
به عقيده حبيب كاشاني زلاتكو كرانچار يك كليد طلايي است كه به قفل پرسپوليس نخورد. اين تعبير شاعرانه زماني استفاده شد كه او ميخواست تأكيد كند تا آخرين لحظه از سرمربي تيمش حمايت كرده است. او گفت:«از خود آقاي كرانچار بپرسيد من بعيد ميدانم حتي در كرواسي اينقدر از ايشان كسي حمايت ميكرد.» اين جمله با تأييد خود كرانچار هم روبهرو شد.
دايي: پرسپوليس دهه 60 را فراموش كنيد
علي دايي درباره فوتبال تهاجمي ميگويد:«خود من عاشق فوتبال تهاجمي بودم و در هر تيمي بودم بازي تهاجمي را در اولويت قرار دادهام ولي شرايط امروز با دهه 60 متفاوت است و ديگر نميشود توقع داشت پرسپوليس از دقيقه يك روي دروازه حريف توپ بريزيد و دست آخر پيروز بيرون بيايد امروز حتي تيم دهم جدول هم ميتواند پرسپوليس را به دردسر بياندازد و حريف دست و پا بستهاي نيست.»
نيلوفركنگراني
2009/12/28کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خدا من با خوندن نظرات شما كلا گيج شدم!
خوب دايي يه بار هم سايپا رو به اوج رسونده. شما فقط چسبيدين به نكات منفي.
ما دو حالت داريم : يا اينكه دايي واقعا مربيه و ميتونه كاري كنه و پيروزي رو مثل سايپا بهتر كنه. ( كه در اين حالت نامرديه از حالا پشتش حرف بزنيم)
يا اينكه دايي از ابزارات ديگه اي استفاده ميكنه! ( كه در اين حالت هم بايد منتظر بود )
خود قطبي هم يه زماني تو پيروزي بهتر بود اما حالا تو تيم ملي مونده تو گل!
پس به نظر من بايد صبر كرد
من نوشته ام رو به اين صورت آپديت ميكنم كه فك كنم متاسفانه مجوز قصاص مستر قطبي هم با اين باختش صادر شد! ( من ميدونم مشكل بازم از علي دائيه!!! سوئيچ تيم ملي رو موقع رفتنش با خودش برده!!)
Last edited by elyartab; 28-12-2009 at 21:32. دليل: مستر قطبي!
کجاش مجهوله! این از روزی که این دنیا داشت خلق میشد مشخص و معلومه: افاضلی، احمدزاده و یه مشت دار و دسته ی باند جناب دایی! که همیشه معلوم و ثابت و وفادار به دایی و مشخص بودن و هستن و خواهند بود.دستياران دايي مجهولند
خوب شما و بعضی دوستان دیگه در هر شرایطی از هم ولایتی() خودتون دفاع میکنید...اینجا دیگه واقع بینی و منطق جایی نداره!
فقط اینو بگم که دایی مقصر عدم صعود به جام جهانی نبود..مقصر فدراسیون بود که دایی رو گذاشت.
قبول دارم میتونه مربی خوبی باشه اما برای تیم ملی هنوز بچه بود..
دلایل عدم محبوبیت(اگه نگیم منفوره!) دایی: اخلاق درجه یک+دیر خداحافظی کردن از تیم ملی+نتایج مربی گری(شاهکار بازی با عربستان)
به نظر من بهترین های مربیگری جهان رو هم بیارم بازیکن ایرانی بهتر از این نمیشه آخرش میرن جلو قطر 3 بر 2 میبازن میان, حالا میخواد دایی مربی باشه و یا فرگوسن و...
بی خیال بابا...............فوتبال ایران که ارزش اینهمه بحث رو نداره................ایرانی جماعت که عرضه مربی شدن نداره
یه زمانی تو رنکینگ جهانی تیم ملی ما 17 بود......اونم با مربی گری یه شاسکول! برانکو..................الان چی؟ حدود 76 77
Last edited by jb.NY; 29-12-2009 at 12:35.
مدارکش هم موجوده تو فدراسیون
دقیقا سال 2001 بود فکر کنم بعد اینکه ایران از ایرلند باخت تو استادیوم آزادی رتبه تیم ملی ایران به 14 هم رسید
گل بود به سبزه نیز آراسته شد.............................بیا........... ...تا چاردهمم رفته بودیم
هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــی...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)