تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 50 از 50

نام تاپيک: مذاكره با علي دايي براي مربيگري پرسپوليس

اگه نباشه جاش خالی می مونه N I R V A N A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

آره. دو هیچ عقبه.
    علی داییی هم که شد مربی. پس یعنی پرسپولیس رفت دسته دو.....
    اون امتحانشو تو تیم ملی پس داده....

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

این واعظی کیه که بچه ها گفتن میاردش پرسپولیس ؟
    همون بوفالوهه بدنساز تیم ملیه؟
    مشکلش چی بید؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دايي: من تغييركرده ام

سايت گل ـ آنچه كه مي‌خوانيد، باقيمانده حرف‌هاي حاضران در كنفرانس مطبوعاتي پرسپوليس است.

دايي تغيير كرده است
    يكي از خبرنگاران از دايي سوال كرد كه آيا او تا آخر فصل مي‌تواند مثل لحظه كنفرانس مطبوعاتي همينطور را آرام بماند؟ كه دايي جواب داد: «سوال فني بپرسيد.» و با لبخند ادامه داد:«من خيلي قصد بازگشت نداشتم و همانطور كه همه مي‌دانند اهل بهانه‌گيري هم نيستم. اما دوست داشتم از اول فصل با يك تيم شروع كنم ولي با مشاهده شرايط فكر مي‌كنم با همين پرسپوليس هم موفق خواهم بود چون در اين مدت تجربيات زيادي كسب كرده و تغييرات خوبي كرده‌ام.»

كرانچار : فشار به سعيدلو باعث بركناري من شد
    كرانچار با بيان اينكه سرانجام شرايطي از راه رسيد تا حكم بركناري من صادر شود، عنوان كرد:‌ فشار به مسئولان عالي رتبه ورزشي ايران و بخصوص آقاي سعيدلو باعث شد بركنار شوم. طي صحبت دوستانه‌اي كه با آقاي كاشاني داشتم از اين تيم جدا شدم. افتخار مي‌كنم با شخص بلند بالايي به نام كاشاني همكاري مي‌كردم. شكر مي‌كنم از همه كساني كه پرسپوليس حمايت كردند و باز هم اعلام مي‌كنم اميدوارم علي دايي در بخشي كه من خوش‌شانس نبودم، خوش شانس باشد و بتواند براي اين تيم شادي و شعف را به وجود آورد.

دايي: من با خوردبين مشكلي ندارم
    علي دايي در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران در اين باره كه آيا موضوع دلخوري او خوردبين به زمان سرپرستي خوردبين در دوره بگوويچ برمي‌گردد. اينطور پاسخ داد:«شما در اين مورد داريد اشتباه مي‌كنيد چون سرپرست آنموقع آقاي آشتياني بود من خيلي آقاي خوردبين را نديدم و مشكلي هم براي كاركردن با ايشان را ندارم البته نمي‌دانم نظر ايشان چيست؟»

عصبانيت كاشاني در موضوع حوار
    حبيب كاشاني در پاسخ به سوالي درباره حوار ملامحمد عصباني شد و گفت:«اگر مرا دوست نداريد،‌ حداقل درباره حقي كه به گردن مملكتتان و تيم مملكت‌تان است كم لطفي نكنيد. ما حوار ملامحمد را طبق قراردادش جريمه كرديم اما او آمد و گفت يا جريمه‌ام را كم كنيد يا مي‌روم. من حاضر بودم از حق باشگاه بگذرم اما آقاي كرانچار گفت نيازي به وي نيست و من هم طبق اين نظر عمل كردم. اما يك روزنامه مملكت يك صفحه كامل را به حوار اختصاص داد تا او از خودش دفاع كند ...»

دستياران دايي مجهولند
    علي دايي هيچ اطلاعاتي را درباره دستيارانش به زبان نياورد. يكي از خبرنگاران از او درباره افشين پيرواني و رضا شاهرودي پرسيد كه دايي لام تا كام ساكت ماند و گفت:«هنوز دارم بررسي مي‌كنم.»

باقري عمراً‌ مربي نمي‌شود
    كريم باقري در تمام مصاحبه ساكت بود و تنها يك سوال به وي رسيد. او درباره اينكه حاضر است دستياري دايي را قبول كند يا نه؛‌ گفت:«من به هيچ وجه از مربيگري خوشم نمي‌آيد و اگر بازي نكنم، فوتبال را كنار مي‌گذارم. درست است كه من بخاطر خود علي به تيم ملي برگشتم اما اين دليل نمي‌شود كه دستياري او را قبول كنم.»

كرانچار عليه انصاري‌فرد
    زلاتكو كرانچار در اين مصاحبه عليه مديرعامل قبلي پرسپوليس موضع گرفت و گفت:«اگر آقاي كاشاني از ابتدا در پرسپوليس بودند ما حتماً صدرنشين بوديم. در دوره قبل از ايشان ما مشكلات بيشماري داشتيم و مسائل مالي و اتفاقات ديگر به تيم ما واقعاً ضربه زد.»

كاشاني: كرانچار كليد طلايي است اما به ما نخورد
    به عقيده حبيب كاشاني زلاتكو كرانچار يك كليد طلايي است كه به قفل پرسپوليس نخورد. اين تعبير شاعرانه زماني استفاده شد كه او مي‌خواست تأكيد كند تا آخرين لحظه از سرمربي تيمش حمايت كرده است. او گفت:«از خود آقاي كرانچار بپرسيد من بعيد مي‌دانم حتي در كرواسي اينقدر از ايشان كسي حمايت مي‌كرد.» اين جمله با تأييد خود كرانچار هم روبه‌رو شد.

دايي: پرسپوليس دهه 60 را فراموش كنيد
    علي دايي درباره فوتبال تهاجمي مي‌گويد:«خود من عاشق فوتبال تهاجمي بودم و در هر تيمي بودم بازي تهاجمي را در اولويت قرار داده‌ام ولي شرايط امروز با دهه 60 متفاوت است و ديگر نمي‌شود توقع داشت پرسپوليس از دقيقه يك روي دروازه حريف توپ بريزيد و دست آخر پيروز بيرون بيايد امروز حتي تيم دهم جدول هم مي‌تواند پرسپوليس را به دردسر بياندازد و حريف دست و پا بسته‌اي نيست.»

نيلوفركنگراني

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/12/28

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به خدا من با خوندن نظرات شما كلا گيج شدم!
    خوب دايي يه بار هم سايپا رو به اوج رسونده. شما فقط چسبيدين به نكات منفي.
    ما دو حالت داريم : يا اينكه دايي واقعا مربيه و ميتونه كاري كنه و پيروزي رو مثل سايپا بهتر كنه. ( كه در اين حالت نامرديه از حالا پشتش حرف بزنيم)
    يا اينكه دايي از ابزارات ديگه اي استفاده ميكنه! ( كه در اين حالت هم بايد منتظر بود )

خود قطبي هم يه زماني تو پيروزي بهتر بود اما حالا تو تيم ملي مونده تو گل!

پس به نظر من بايد صبر كرد

من نوشته ام رو به اين صورت آپديت ميكنم كه فك كنم متاسفانه مجوز قصاص مستر قطبي هم با اين باختش صادر شد! ( من ميدونم مشكل بازم از علي دائيه!!! سوئيچ تيم ملي رو موقع رفتنش با خودش برده!! )
    Last edited by elyartab; 28-12-2009 at 21:32. دليل: مستر قطبي!

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

دستياران دايي مجهولند
    کجاش مجهوله! این از روزی که این دنیا داشت خلق میشد مشخص و معلومه: افاضلی، احمدزاده و یه مشت دار و دسته ی باند جناب دایی! که همیشه معلوم و ثابت و وفادار به دایی و مشخص بودن و هستن و خواهند بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به خدا من با خوندن نظرات شما كلا گيج شدم!
    خوب دايي يه بار هم سايپا رو به اوج رسونده. شما فقط چسبيدين به نكات منفي.
    ما دو حالت داريم : يا اينكه دايي واقعا مربيه و ميتونه كاري كنه و پيروزي رو مثل سايپا بهتر كنه. ( كه در اين حالت نامرديه از حالا پشتش حرف بزنيم)
    يا اينكه دايي از ابزارات ديگه اي استفاده ميكنه! ( كه در اين حالت هم بايد منتظر بود )

خود قطبي هم يه زماني تو پيروزي بهتر بود اما حالا تو تيم ملي مونده تو گل!

پس به نظر من بايد صبر كرد

من نوشته ام رو به اين صورت آپديت ميكنم كه فك كنم متاسفانه مجوز قصاص مستر قطبي هم با اين باختش صادر شد! ( من ميدونم مشكل بازم از علي دائيه!!! سوئيچ تيم ملي رو موقع رفتنش با خودش برده!! )
    خوب شما و بعضی دوستان دیگه در هر شرایطی از هم ولایتی() خودتون دفاع میکنید...اینجا دیگه واقع بینی و منطق جایی نداره!
    فقط اینو بگم که دایی مقصر عدم صعود به جام جهانی نبود..مقصر فدراسیون بود که دایی رو گذاشت.
    قبول دارم میتونه مربی خوبی باشه اما برای تیم ملی هنوز بچه بود..

دلایل عدم محبوبیت(اگه نگیم منفوره!) دایی: اخلاق درجه یک+دیر خداحافظی کردن از تیم ملی+نتایج مربی گری(شاهکار بازی با عربستان)

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

به نظر من بهترین های مربیگری جهان رو هم بیارم بازیکن ایرانی بهتر از این نمیشه آخرش میرن جلو قطر 3 بر 2 میبازن میان, حالا میخواد دایی مربی باشه و یا فرگوسن و...

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بی خیال بابا...............فوتبال ایران که ارزش اینهمه بحث رو نداره................ایرانی جماعت که عرضه مربی شدن نداره
    یه زمانی تو رنکینگ جهانی تیم ملی ما 17 بود......اونم با مربی گری یه شاسکول! برانکو..................الان چی؟ حدود 76 77
    Last edited by jb.NY; 29-12-2009 at 12:35.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

جدی دایی سرمربی پرسپولیس شد !؟
    مدارکش هم موجوده تو فدراسیون

بی خیال بابا...............فوتبال ایران که ارزش اینهمه بحث رو نداره................ایرانی جماعت که عرضه مربی شدن نداره
    یه زمانی تو رنکینگ جهانی تیم ملی ما 17 بود......اونم با مربی گریه یه شاسکول! برانکو..................الان چی؟ حدود 76 77

دقیقا سال 2001 بود فکر کنم بعد اینکه ایران از ایرلند باخت تو استادیوم آزادی رتبه تیم ملی ایران به 14 هم رسید

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دقیقا سال 2001 بود فکر کنم بعد اینکه ایران از ایرلند باخت تو استادیوم آزادی رتبه تیم ملی ایران به 14 هم رسید
    گل بود به سبزه نیز آراسته شد.............................بیا........... ...تا چاردهمم رفته بودیم
    هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •