تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 62

نام تاپيک: دانلودرها از چه اینترنتی استفاده می کنن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

این سرورها توی ایران هم هست ؟
    منظور شما هاستهای وارز هست ؟
    سرورهای ایران مگه راه افتاده ؟
    ببخشید من یه خورده اطلاعاتم ه روز نیست چون تخصصم چیز دیگریست
    لطف کنید و راهنمایی کنید و ترجیحا اسمم و ادرس سایت چندتا از نمونه شرکتها رو در پی ام یا همینجا بدید
    متشکرم

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

چون اکثر این ها در خارج هست نمیصرفه دووست من !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اکثذا خارج هستند ولی سرورهای ایران رو یادم میاد
    چهارسال پیش تویتبلیغات کاراهاست خوندم که قراره سرورهای ایرانشو راه بندازن من به خاطر یک وقفه ای طولانی یه مدتی از همه چیز ی خبر بودم الان هم کنجکاو شدم بدونم واقعا داستان چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این سرورها توی ایران هم هست ؟
    منظور شما هاستهای وارز هست ؟
    سرورهای ایران مگه راه افتاده ؟
    ببخشید من یه خورده اطلاعاتم ه روز نیست چون تخصصم چیز دیگریست
    لطف کنید و راهنمایی کنید و ترجیحا اسمم و ادرس سایت چندتا از نمونه شرکتها رو در پی ام یا همینجا بدید
    متشکرم
    1. تا جایی که اطلاع دارم سرور با این کیفیت و امکانات و قیمت در ایران وجود ندارد.
    2. نه با سرویس های هاستینگ ارزان قیمت نمی شه همچین کاری کرد.
    3. متاسفانه در مورد آدرس سایت و شرکت نمی تونم کمکتون کنم چون شخصا باهاشون کار نکردم. شخصی که من باهاش کار می کنم از این روش استفاده می کنه. این شخص از یکی از نماینده های دیتاسنتر OVH فرانسه سرور گرفته. اطلاعاتی هم که در این زمینه دارم از ایشون گرفتم.
    البته مطمئن باشید شرکتی مثل پلانت که درآمد میلیاردی داره نمیاد با همچین کارهایی برای خودش دردسر ایجاد کنه چون تحت هر شرایطی سود خودش رو می بره. اکثرا شرکت های تازه تاسیس اروپایی برای جمع کردن مشتری، همچین کارهایی رو می کنند که البته سود خوبی هم براشون داره.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چون اکثر این ها در خارج هست نمیصرفه دووست من !
    چرا می صرفه. بعد از جمع زدن کل هزینه ها، سود خوبی هم برای دانلودر می مونه.

هزینه ماهیانه سرور با خط 1000 مگابیت، هارد دو ترابایت و پهنای باند نامحدود الان بین 120 تا 150 هزار تومان است.
    اگر هزینه 3 عدد هارد دیسک یک ترابات (هارد دیسک ها را بعدا به راحتی می توان فروخت و هزینه صرف شده را جبران کرد) چند عدد اکانت رپیدشیر و مگا آپلود و کپی اطلاعات روی هارد دیسک و ارسال اون به ایران از کشوری مثل فرانسه رو هم اضافه کنیم، هزینه کلی چیزی حدود 300 هزار تومان می شود. به عبارتی هزینه دانلود هر گیگابات از اطلاعات حدود 100 تومان می شود در حالی که دانلودرها برای هر گیگابایت 500 تومان از مشتری می گیرند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

یعنی میخوای بگی اینها از فرانسه هارد وارد میکنن ؟!!!!
    بابا مگه دانلودرها دیوانه ان آخه 5کیلو بار از دوبی بچه ها لپتاپ فرستاده بودن 100 تومن پیاده شده بودند مگه ممکنه همچین چیزی باری شندر غاز تومن پرداخت کنن ! فکر نکنم بابا
    coltonجان اگه سرور ایران بود یه حرفی همچین چیزی میشد حساب کن طرف توی خیابون پیروزیه سرور هم توی هفت تیره یه پیک بفرسته نهایتش پنج تومن بیشتر نمیشه !! من فکر کردم سرورها توی ایرانه
    نه فکر نکنم اینجوری بخوان خودشونو اذیت کننن از فرانسه هارد وارد کنن بعدش اونو رایتش کنن نه بابا مگه دیوانه ان نه اصلا همچین چیزی نیست !
    با عقل جور در نمیاد
    مگه این که طرف ماهواره ای داشته اشه
    خودشون هم که زحمت نمیکشن بیان این تاپیک رو یه ورق بزنن راز کارشون رو بگن !!! متاسفانه ملت جالبی هستیم

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هزینه ماهیانه سرور با خط 1000 مگابیت، هارد دو ترابایت و پهنای باند نامحدود الان بین 120 تا 150 هزار تومان است.

دوست عزیز ... خودتون میدونید دارید چی میگید ؟!

اصلا چنین زیر ساختی برای سرعت 10000 در کشور عزیز ما هست که بشه به قیمت 120 هزار تومن تهیه کرد ؟! :|

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اینو با من بودید ؟
    نه من میگم نمیشه ولی colton میگه میشه
    بعد هم منظور من خطوط هاستینگها بود مثل کاراهاست که قرار بود سرورهای ایران رو راه بندازه این یک تبلیغ بود که توی رروزنامه خوندم حدود 4سال پیش واسه همین عنوان کردم و گفتم که واقعا راه افتاده ؟
    چون میدونم قیمت VPS و ... خیلی بالاتر از این حرفهاست
    ایشالا یکمی از این دانلودرها بعد از این همه پست پیداش بشه و جوابی بده ببینیم داستان چیه

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چرا می صرفه. بعد از جمع زدن کل هزینه ها، سود خوبی هم برای دانلودر می مونه.
    ...چند عدد اکانت رپیدشیر و مگا آپلود و کپی اطلاعات روی هارد دیسک و ارسال اون به ایران از کشوری مثل فرانسه رو هم اضافه کنیم
    البته به شرطی که پلیس فرانسه نیاد در خونه تون یه جریمه 20 هزار یورویی به جرم دانلود کپی رایتی تقدیم تون کنه (که تقدیم دوست ما کردن)

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز ... خودتون میدونید دارید چی میگید ؟!

اصلا چنین زیر ساختی برای سرعت 10000 در کشور عزیز ما هست که بشه به قیمت 120 هزار تومن تهیه کرد ؟! :|
    دوست عزیز من نگفتم سرور تو ایرانه. سرور در دیتاسنتر OVH فرانسه است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •