نسخه 360 حتما باید برنرمکس تهیه بشه ؟
نسخه 360 حتما باید برنرمکس تهیه بشه ؟
بعد از 7-8 ساعت بازی تموم شد.
بازی گیم پلی خوبی داره ولی نسبت به GR future Soldier کندتره،یعنی اون حالت سریعی که توی GR وجود داشت(مثل جابه جای از یه کاور به یه کاور دیگه)توی این بازی وجود نداره و اگه بعد از بازی کردن GR برید سراغ این بازی توی 1-2 ساعت اول ممکنه بازی براتون خسته کننده به نظر بیاد(اتفاقی که برا خودم افتاد!)ولی بعد از اینکه به گیم پلی عادت کردم بازی مدام برام جذاب تر میشد.
بازی داستان نسبتا خوبی داره که به جذابیت بازی کمک میکنه.گرافیک بازی هم خوبه فقط انفجارها اصلا خوب نیستن(که در کل از کیفیت بازی چیزی کم نمیکنه).
در کل بازی ارزش 1-2 بار تموم کردن رو داره،الان هم که توی دوره بدون بازی به سر میبریم ارزش بازی چند برابر میشه....
یه سوال داشتم..حالت داستانی بازی رو میشه به صورت دونفره رفت؟آخه نسخه ps1 یادمه چنین قابلیتی داشت
نه نمیشه بخش داستانیو دو نفره رفت
حالا این بازی ادامه هم داره؟ بدبخت این یارو هم روانی شد.
خیلی Spoil میکنید ....رعایت کنید لطفا!
جدا بازی خیلی خوبی بود
من با خوندن نقد سایت ها بیشتر به خاطر داستان قوی و سکانس های خوب بازی رو گرفتم
در کنارش gameplay متنوع و صداگذاری و گرافیک خیلی خوبی هم داشت
استفاده از ایده شهر دبی با اون همه مناطق و نمای دیدنی و به خصوص طوفان های شن عالی بود
داستانش سرترین بخش گیم بود به خصوص اخرش
گرافیکش یه مُدل خاصیه!لپ تابی که bf3 رو رو High اجرا کرده اینو نمیتونه روون اجرا کنه,همش از اول تا آخر تِـــــــر :-|
ولی با توجه به تبلیغات و مانور زیادی که نشریات و سایتها رو این بازی دادن احتمالآ باید پر محتوا باشه...
بازی گرافیک خیلی خوبی داره..خوشبختانه مشکلات گاست ریکن رو هم نداره و فریم بالا میشه ازش گرفت....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)