تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 47 از 47

نام تاپيک: Adsl / شهر بابل

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پس برو بچه های بابل اینجا هستن من تو تاپیک وضعیت پارس آنلاین مشکلاتم رو گفتم اگه بتونم کپی میکنم اینجا

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

نمیدونم این مشکل منو کسی داشت یا نه
    الان 40 روز که اینترنت از پارس آنلاین گرفتم تو 30 روز اول سرعتم در روز 180 الی 200 متغیر بود و شب هم 15 روز اول همین 180 تا 200 و 15 روز دوم 120 شد که اگه دو فایل رو همزمان میذاشتم رو دانلود میشد همون 180 الی 200
    البته واقعیتش 194 بود همیشه
    تا اینکه 3 روز پارس آنلاین بخاطر تغییر سیستم سراسری قطع بود که اعلامیه رو تو خود سایت هم زدن
    بعد اون پورت منطقه ما رو عوض کردن خط من قطع شد به مدت 9 روز و از اون موقع سرعت هیچ وقت بیشتر از 194 نمیره اما قبلا تا 230 میرفت
    و سرعت آپلودم که 26 بود شده 16
    زنگ زدم گفتن نه اینجا مشکلی نیست...حالا نمیدونم بعد از قطعی سراسری چیکار کردن که اینطوری شد
    و مشکل مهمتر اینه که سرعت دانلودم توی شب به هیچ وجه بیشتر از 25 نمیره...بنظرتون چیکار کردن؟
    یوزر منو تو لیست پر مصرفین گذاشتن ؟ چون من شبی حدود 2 گیگ دانلود میکردم...
    خواهشا کمک کنید...

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

سرعت دیشب من از 32 شد به 24 دو ساعت طول کشید یه 175 مگی رو دانلود کنم.
    یعنی تو منطقه ما 5 تا یوزر هستن که جز من 4 تا دیگه بهم گفتن شبا ما کاری نمیکنیم و دانلود نمیکنیم...پس چطوری سرعتم پایینه اینقدر؟؟؟؟؟ مگه سرعت نباید بین یوزر های منطقه که دارن کار میکنن شیر بشه؟
    شاید سروری که ازش دان میکنی مشکل داشته باشه؟ من دیشب با لینک مستقیم سرعتم 30 بود با اکانت فایلسرو 60! ولی کلا اینکه سرعت افت کرده رو قبول دارم! 1 ماه پیش شب سرعت منم 190 بود.

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پس برو بچه های بابل اینجا هستن من تو تاپیک وضعیت پارس آنلاین مشکلاتم رو گفتم اگه بتونم کپی میکنم اینجا

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

نمیدونم این مشکل منو کسی داشت یا نه
    الان 40 روز که اینترنت از پارس آنلاین گرفتم تو 30 روز اول سرعتم در روز 180 الی 200 متغیر بود و شب هم 15 روز اول همین 180 تا 200 و 15 روز دوم 120 شد که اگه دو فایل رو همزمان میذاشتم رو دانلود میشد همون 180 الی 200
    البته واقعیتش 194 بود همیشه
    تا اینکه 3 روز پارس آنلاین بخاطر تغییر سیستم سراسری قطع بود که اعلامیه رو تو خود سایت هم زدن
    بعد اون پورت منطقه ما رو عوض کردن خط من قطع شد به مدت 9 روز و از اون موقع سرعت هیچ وقت بیشتر از 194 نمیره اما قبلا تا 230 میرفت
    و سرعت آپلودم که 26 بود شده 16
    زنگ زدم گفتن نه اینجا مشکلی نیست...حالا نمیدونم بعد از قطعی سراسری چیکار کردن که اینطوری شد
    و مشکل مهمتر اینه که سرعت دانلودم توی شب به هیچ وجه بیشتر از 25 نمیره...بنظرتون چیکار کردن؟
    یوزر منو تو لیست پر مصرفین گذاشتن ؟ چون من شبی حدود 2 گیگ دانلود میکردم...
    خواهشا کمک کنید...

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

سرعت دیشب من از 32 شد به 24 دو ساعت طول کشید یه 175 مگی رو دانلود کنم.
    یعنی تو منطقه ما 5 تا یوزر هستن که جز من 4 تا دیگه بهم گفتن شبا ما کاری نمیکنیم و دانلود نمیکنیم...پس چطوری سرعتم پایینه اینقدر؟؟؟؟؟ مگه سرعت نباید بین یوزر های منطقه که دارن کار میکنن شیر بشه؟
    شما تو کدوم مرکز مخابراتی هستید؟ نوشیروانی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب چه کاریه؟ شما از مخابرات بگیرید که راحت ترین. فقط بدیش اینه که دانلود رایگان شبانه نداره. قیمت ترافیکش هم زیاد بالا نیست. هر 1 گیگ 2500 تومن هست که فک کنم خیلی از شاتل ارزونتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

منم سرعتم بیشتر از 20 نمی شه . ولی دیشب خونه ی پسر عموم بودم که از شاتل سرویس داره می گه الان 10 روزی می شه که سرعت شباش از 200 پایین تر نمی آد. فکر کنم شاتل تمام مشترکای پرمصرفشو شوت کرده سمت پارس آنلاین. )))))

5. این کاربر از saeed_ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

بچه ها الان چه شرکتی سرویس های خوبی میده ؟

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

های وب و عصر تلکام سرویساشون در حال حاضر قابل قبول تره

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

سرویسی که دانلود شبانه رایگان با سرعت خوب داشته باشه میشناسید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •