منم میگم بهتره بیخیال بحث کردن شیم.
راستش این حرفها فقط وقت تلف کردنه چون هر کسی سلیقه ای داره...
مثلا من خودم شخصا با اپل خیلی موافقم حالا چون من ازش راضیم همه که نباید ازش راضی باشه...
شاید یکی از موبایلش یک دوربین خوب بخاد و یکی دیگه امکانات موزیک و فیلم بالا خوب نفر اول سراغ آیفون نمیره و نفر دوم میتونه آیفون رو انتخاب کنه...
اینها همه جنبه شحصی دارد و نباید نظرات را بر یکدیگر تحمیل کرد...
در مورد دوربین مک و ویندوز که شما میگی عقب هستند هم باید بگم که حرفتون درسته... اما میدونید چرا؟
چون الان دیگه دوربین حرف اول رو نمیزنه الان زمان عرضه n95 نیست که همه دوربین 5 مگاپیکسلی ببینند از خوشی پرواز کنند... نیازها فرق کرده... برای مثال الان صفحه لمسی ، وب و ... حرف اول رو میزنه (البته من اینطور فکر میکنم)
البته قیمتها رو دقیق تر بگیم بد نیست الان آیفون 1 میلیونی فقط یک مدل هست و بقیه پایینتر هستند و پایینترین آیفون هم قیمتش حدود 600 هزا تومان هستش...
در مورد PSP هم باید بگم که اون هم باز برمیگرده به نظر شخصی... مثلا من نمیتونم psp بگیرم... به چند دلیل مثلا ابعاد بزرگش... اما در مقابل مثلا من میتونم ipod Touch بخرم ولی باز این کار رو هم نمیکنم چون یک موبایل نیست و شما هربار که از خونه میری بیرون نمیتونی که دو تا دستگاه توی جیبت بزاری پس همون آیفون رو میخری که کار هر دوتا رو واست انجام میده...