دوست عزیز این یک سوال علمی هستش.مسلما با قاشق و چنگال و بیل و کلنگ نمیشه به جواب رسید
دوست عزیز این یک سوال علمی هستش.مسلما با قاشق و چنگال و بیل و کلنگ نمیشه به جواب رسید
شیب هم هست ها ؟
من میگم شاید با توجه به این که شیب هم هست اگر اب برخلاف شیب حرکت کنه یک صدای خاصی بده که بشه با قیف (لوازم آشپزخانه) اون صدارو شنید.
یا حداقل مثل زمانی که چند تا لیوان که هرکدوم به مقدار متفاوت آب دارن صدای متفاوت دارن ، اگر به لوله ای که داخلش جریان آب هست بزنیم با توجه به جریان آب (برخلاف شیب یا بر عکس) لوله صدای متفاوتی بده.
مثلا اگر با غاشق به لوله ای بزنیم که جریان آب به سمت شیب باشه صدای زیرتری بده تا هنگامه که جریان آب یر خلاف شیبه.
جوابش چی شد؟
من دوست دارم بدونم.
اصلا به این چیز ها مربوط نیست.
بهتره به اثر برنولی و لوله های ونتوری مراحعه کنید . لینک زیر کمک میکنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
jaryane ab motalateme!!
vali axare jahate niru dar jahate abe!
age ye seri poodr mese namak rush berimim asare niruhaye varede ro dar miarim va jaryan ro tashkhis midim!
قضيه حسيه. وقتي دست بزني، از ارتعاشات لوله زير دستت حس مي كنه كه جريان رو به چپه يا رو به راست. البته اگه نتوني از روي head آب بفهمي! اگه توي سايت باشي و نتوني به لوله اي دست بزني و لوله هم روس علامت نداشته باشه، با يه نگاه به اطرافت شايد بتوني بفهمي كد.م نقطه ي لوله هدش بيشتر. اونوقت جريان از هد بالاتر به هد پايين تر خواهد بود. مثلاً اگه خروجي پمپ باشه كه خيلي گلابي جهتو مي فهمي. وگرنه تنها راهش همون دست زدن به لوله است. غير از اين هيچ جور ديگه اي نميشه فهميد.
یه فرمول تو انتقال حرارتهست که با او دقیقا میشه این مساله رو حل کرد. ولی ابزار دقیق اندازه گیری لازم داره!!! این فرمول بیان می کنه که انتقال حرارت در جهت عکس جریان بیشتر از جهت موافق جریان هست!
برای استفاده از این فرمول باید شرایطی برای این لوله فراهم کنیم.
اول باید دور تا دور قسمتی از لوله رو با یه لوله دیگه که قطرش زیادتر از لوله اصلیه و فضای خالی بین دو لوله ایجاد می کنه پوشوند ( میشه یه تیکه لوله پولیکا انداخت دور لوله) بعد، باید دو طرف لوله پلیکا رو فضای خالی داره رو پوشوند، (مثلا با دو صفحه گرد که وسطش سوراخ باشه تا لوله ازش رد بشه) بعد باید تو این دو صفحه دوباره یه سوراخ ایجاد کنیم تا یک جریان آب اطراف لوله اصلی به وجود بیاریم.
بعد باید یه جریان تو فضای که بین دو لوله ایجاد کنیم. مثل شکل و فرمول زیر:
در این فرمول یک بار جهت اب رو چپ به راست فرض می کنیم و اعداد را جا گذاری می کنیم و یک بار راست به چپ! در هر کدوم اختلاف دمایی لگاریتمی بیشترین حالت بود، جهت صحیح جریان است!!!!!![]()
فقط نکته ای که این فرمول داره باید وسیله ای داشته باشیئ که بتونیم دمای دو طرف لوله و دمای آب جریانی که خودمان ایجاد کرده ایم رو در ورودی و خروجی به طور دقیق اندازه بگیره!!
من کتاب انتقال حرارت holman رو خوندام! دقیقا با این فرمول میشه حلش کرد!!یه فرمول تو انتقال حرارتهست که با او دقیقا میشه این مساله رو حل کرد. ولی ابزار دقیق اندازه گیری لازم داره!!! این فرمول بیان می کنه که انتقال حرارت در جهت عکس جریان بیشتر از جهت موافق جریان هست.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)