------------------Deleted------------------
bye everyone
bye everyone
Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:25.
bye everyone
این مربوط به کدام مدل ال جی میشه ؟ یعنی برای همه مدلهاش همینطوره
سلام Pmax jan
تلویزیونجدیدمبارک
مندقیقاهمزمانباشمااینتاپیکراتعقیبمیکردمچونمثلشمابیندوتامدلسامسونگ و پاناسونیک تردیددارم.
Panasnic TX-P42G10
Samsung 40B690
بهنظرمهردواینتلویزیونهاخریدهایعالی و بهترین های بازار در ال سی دی و پلاسما با نسبت قیمت به کارایی خیلیخوبیهستند.
تفاوتهاجزییوبرایکسانیمهماستکهخیلیبهجزییاتتوجهدارندودوستدارندباتحقیقبهترینخریدرابکنند.
منهمازآدمهاییهستمکهتامطمیننباشمکهبهترینخریدرامیکنمخریدنمیکنم.
الانذهنمهنوزسمتپاناسونیکجیتناستولینیمنگاهیهمبهسامسونگدارم.
بهنظرمهزینهبرقپاناسونیکزیادقابلتوجهنیست. ضمناینکهبایکهومتیاترمناسباغلبکمبودهایپاناسونیکمثلامکاناتصال یو اس بی وپخشفیلموتصویروحتیشبکهقابلرفعاست و اصولا نگاه پاناسونیک اینجوری بوده و به نظرم منطقی است.
شماهمازاولهمینسوالوذهنیتراداشتیولیهنگاماستنتاجتبیشتربهدکوراسیونوهزینهتوجهکردی. سوالماینهکهآیاشمابهایننتیجهرسیدیکهپاناسونیکبایکسینمایخانگیخوبکمبودهاشهمچنانغیرقابلرفعاست؟
الانکهسامسونگراخریدیمیتونیبگیپروسهخریدتچطورپیشرفت؟
چندخریدی؟نقدیاقسطی؟آیامیزیااستندهمخریدی؟آیاهومتیاترهدیهرابرداشتییابامدلبالاترجایگزینکردییااصلانخریدیوبعداشایدمدلخاصیرابخری؟وبرایهرکدومازاینتصمیماتتچهفاکتورهاییراهنگامانتخابدرنظرگرفتی؟نصببهچهترتیبیانجامشد؟آیاطرفماهربودوهزینهاضافههمخواست؟هدیهراازاولگرفتییاموقعنصبآوردن؟ کلا حالا که اینهمه تحقیق کردی بهتره که تا بعد از خرید و نصب را هم منعکس کنی اینجوری به سایرین کمک میکنیم تا مثل ما اینقدر وقت نگذارند.
من یکی دو ماه پیش تحقیق اولیه کردم و به این نتیجه رسیدم که بهتره ثبر کنم تا مدل جی تن پاناسونیک بیاد و حیفه برم سامسونگ بخرم. شمن اینکه تخفیف های سامسونگ هم در راه بود. الا هر دو این موارد عملی شده و وقت تصمیم نهاییم است.
الانکهخریدیوکارتمامشدهاحساستچیهراضیهستییاهنوزیکمذهنتسمتپاناسونیکه؟خروجیصداشچطوره؟مهمتریمنقطهضعفیکهمیبینیچیه؟کلاضدحالکهنخوردی؟
اگرمیتونییکعکسهمبعدازنصببندازبگذار
منمهمینروزهاخریدموقطعیمیکنم. واحتمالاشنبهیکشنبه میخرم.
اگرازدوستانکسیهستکهارتباطیدارهکههریکازاینمدلهاراباتخفیفیاشرایطبهتریبخریمممنونمیشمبامنتماسبگیرید.
منبعدازجوابشمانتایجبررسیشخصیخودمراهمارایهخواهمکرد.
ممنون
بله شما درست ميگيد!(لزومي نداره كه بخوام اين بحث رو ادامه بدم!)
در ضمن استاد اين رو بدونيد كه مدلي كه شما داريد ازش صحبت مي كنيد مدل lh50 هست(مدل اروپائي) كه كنتراست 1.80000 ....هست و مدلي كه من ازش صخبت مي كنم كه در ايران موجود هست مدل lh500yr هست كه كنتراست 1.150000 200 هرتز......هست
در ضمن اگه بتونم سايز قابل نمايش usb رو براتون ميارم!
با تشكر
bye everyone
من یاد داشت قبلی را دوباره میارم ظاهرا موقع کپی پیست کردن بین دو تا os مشکلاتی ایجاد شده که موقع ارسال به چشم نمیامد.
سلام Pmax jan
تلویزیون جدید مبارک
من دقیقا همزمان با شما این تاپیک را تعقیب میکردم چون مثل شما بین دو تا مدل Samsung 40B690 و مدل Panasonic TX-P42G10 تردید دارم.
به نظرم هر دو این تلویزیون ها خرید های عالی و بهترین های بازار در ال سی دی و پلاسما با نسبت قیمت به کارایی برای این سایز و رنج قیمت هستند. تفاوتها جزیی و برای کسانی مهم است که خیلی به جزییات توجه دارند و دوست دارند با تحقیق بهترین خرید را بکنند.
من هم از آدمهایی هستم که تا مطمین نباشم که بهترین خرید را می کنم خرید نمی کنم.
الان ذهنم هنوز سمت پاناسونیک جی تن است ولی نیم نگاهی هم به سامسونگ دارم.
به نظرم هزینه برق پاناسونیک زیاد قابل توجه نیست. ضمن اینکه با یک هوم تیاتر مناسب اغلب کمبود های پاناسونیک مثل امکان usb و پخش فیلم و تصویر و حتی شبکه قابل رفع است و اصولا نگاه پاناسونیک اینجوری بوده و به نظرم منطقی است.
شما هم از اول همین سوال و ذهنیت را داشتی ولی هنگام استنتاجت بیشتر به دکوراسیون و هزینه توجه کردی. سوالم اینه که آیا شما به این نتیجه رسیدی که پاناسونیک با یک سینمای خانگی خوب کمبود هاش همچنان غیر قابل رفع است؟
کلا حالا که اینهمه تحقیق کردی بهتره که تا بعد از خرید و نصب را هم منعکس کنی اینجوری به سایرین کمک میکنیم تا مثل ما اینقدر وقت نگذارند.
من یکی دو ماه پیش تحقیق اولیه کردم و به این نتیجه رسیدم که بهتره ثبت کنم تا مدل جی تن پاناسونیک بیاد و حیفه برم سامسونگ بخرم. ضمن اینکه تخفیف های سامسونگ هم در راه بود. الان هر دو این موارد عملی شده و وقت تصمیم نهاییم است.
بعضی دوستان بین مدل v10 که در راه است به جای G10 در شک هستند که به نظرم ارزش صبر مجدد نداره و احتمال زیاد فقط مدل ۵۰ اینچش وارد ایران میشه.
منم همین روزها خریدمو قطعی میکنم و احتمالا شنبه یکشنبه می خرم.
الان که سامسونگ را خریدی میتونی بگی پروسه خریدت چطور پیش رفت؟
چند خریدی؟ نقد یا قسطی؟ آیا میز یا استند هم خریدی؟ آیا هوم تیاتر هدیه را برداشتی یا با مدل بالاتر جایگزین کردی یا اصلا نخریدی و بعدا شاید مدل خاصی را بخری ؟ و برای هر کدوم از این تصمیماتت چه فاکتور هایی را هنگام انتخاب در نظر گرفتی؟ نصب به چه ترتیبی انجام شد؟ آیا طرف ماهر بود و هزینه اضافه هم خواست؟ هدیه را از اول گرفتی یا موقع نصب آوردن؟
الان که خریدی و کار تمام شده احساست چیه راضی هستی یا هنوز یکم ذهنت سمت پاناسونیکه؟ خروجی صداش چطوره؟ مهمتریم نقطه ضعفی که میبینی چیه؟
اگر از دوستان کسی هست که ارتباطی داره که هر یک از این مدل ها را با تخفیف یا شرایط بهتری بخریم ممنون میشم با من تماس بگیرید.
من بعد از جواب شما نتایج بررسی شخصی خودم را هم ارایه خواهم کرد.
bye everyone
Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:26.
سلام آقا رضا
من نقد خریدم با سینما که شد 1.888 تومن ( یکماه پیش حدود 100 تومن گرونتر بوده . من تخفیف نگرفتم و فکر کنم خیلی هم بهت تخفیف بدن 5 تومن هست ! )
راستش مثکه سینما رو چند روز بعد می دم و طرف میاد 5 تومن هزینه نصب سینما می گیره ( تلوزیون رایگانه ) و چون من گفتم یکروز بیاید هردوتاش رو بیارید پس 2-3 روز بعد از خریدم ( با آماده شدن سینما ) قرار شده بیان . دیروزم نیومدن و امروز عصر قول دادن بیان !!
تمام فروشگاههایی که من سرزدم ، مشکلی با اینکه سینما رو نخوای نداشتن . بین 320 تا 330 تومنی هم کم می کردن اگر نمی خواستی و تبعا می تونستی سینمای بهتری رو بخوای و تفاوت قیمتش رو بپردازی
ولی جوریکه من دیدم بعد از سینمایی که روی b690 هست ، سینمای بعدی حدودا 100 تومنی بالاتره قیمتش ( و مثکه بلوتوث داره که جالبه اما واقعیتش اینه که من واقعا دیگه پول نداشتم . اگر یادتون باشه اولشم قرار بود تا 1.500 یه چیزی بخرم و الان درحدود 2150 خرج شده )
چرا 2150
چون 1.888 تلوزیون شد و 250 تومن میز و بماند 5 تومن - 10 تومنهایی که هزینه نصب و حمل و نقل ، سینما و میز و این چیزا شده . یه ست تمییز کننده lcd شامل مایع و فرچه و دستمال هم خریدم 15 تومن ( می خوام بگم خرج خرده ریز هم داری )
خب هنوز تلوزیون نصب نشده که من بتونم چیز بیشتر بهت بگم اگر می شد هم نمی تونستم چون باید بگم نصاب بیاد و تلوزیونهای ایران رو با ریسیور برامون بگیره و اونوقت شاید بشه در مورد کیفیتش صحبت کرد
آها اینو بگم که چرا من طرف ال جی نرفتم ؟
یکیش برمیگرده به اینکه LG سابقه خوبی پیش من نداره ! یکیشم برمیگرده به اینکه باندهای سینمای خانگیش از نظر من ( با احترام ) بشکل ویران کننده ای زشت بود و در نهایت فکر نمی کنم نه سامسونگ برتری محسوسی به LG های همرده اش داشته باشه و نه ال جی نسبت به سامسونگهای هم رده
چرا G10 نخریدم ؟
1- اینجوری که من دیدم مصرف برقش لااقل دوبرابر b690 هست ( حداقل ) و وقتی بسلامتی و میمنت یارانه های برق برداشته بشه اونوقت بنظر من 10% مصرف بیشتر هم به چشم میاد چه برسه به 110% !
یه نگاهی به فیش برقتون بندازید می بینید که مثلا نوشته . قابل پرداخت 5 تومن ، یارانه پرداختی 25 تومن !!! ( بزودی کل 30 تومنش رو باید ما بدیم ! )
2- دکورش واقعا بی روح بود ( از نظر من البته )
3- امکاناتش بسیار پایین بود ( فکر کن تصویر در تصویرم نداشت ) و همونطور که گفتم وقتی این تلوزیون وارد خونه میشه شما دیگه نمی تونی بذاریم بغل B690 و نتیجه بگیری که یکمی واضحتر پخش می کنه یا رنگاش یکم بهتره . اونجا شما می مونی و یک تلوزیونی که هرکس از در وارد میشه می گه " 1.5 دادی اینو خریدی ؟ خب می رفتی LH500 یا B690 می خریدی ... " ( هردوی اینا بدون سینمای خانگی با اختلاف 10 -20 تومن با G10 هم قیمت هستند )
البته منظور من این نیست که بخاطر حرف مردم بری خرید کنی اما من معتقد بودم که همین حرف رو خودم فردا به خودم خواهم زد . اغلب تفاوتها در تلوزیونهای همرده فقط وقتی مشخص میشه که تلوزیونها دقیقا کنار هم باشن ( مثلا من بین lh50 و lh70 با اینکه روی کاغذ مشخصات متفاوتی دارند اما با کلی دقت هیچ تفاوتی حس نکردم )
بهرحال تصویر G10 در هنگام پخش فیلم HD کمی بهتر از B690 و بطور واضحی بهتر از S10 بود . این غیرقابل انکاره اما همین G10 وقتی داشت بازی فوتبال شبکه 3 رو نشون میداد بشکل ویران کننده ای تصویرش مزخرف بود بطوری که دهن من باز مونده بود .
فروشنده می گفت شما که می خوای g10 بگیری . برو s10 بگیر حدودا 1.100 و این 400 تا تفاوت رو یک سینمای خانگی خوب پاناسونیک بردار ( شاید راست می گفت . اختلافشون روی کاغذ 400 تومن نیست . ولی من دقت کردم واقعا مشکی s10 پیش مشکی g10 بور و کمرنگ بنظر می رسید و من اگر می خواستم پاناسونیک بردارم ترجیح می دادم همون g10 رو بردارم . بازم شما می تونی روی این قضیه s10 و سینمای خانگی فکر کنی . اینجوری مشکل usb هم حل میشه خود به خود )
دیگه نمی دونم چی بگم
هر اتفاقی برام افتاده بود طی این روزها برات تعریف کردم
بازم سوالی بود من درخدمتم
سلام
ممون از اطلاعات به جایی که دادید. بد نیست یک جمع بندی بندی از انواع استفاده ها بکنم که برای همه مفید باشه و نظر شما را هم بپرسم:
محدودیت کیفیت سیگنالهلی اصلی:
کانالهای تلویزیون ایران همگی با کیفیت SD هستند که همان کیفیت استاندارد تلویزیون های لامپی PAL, SECAM است که در گیرنده های دیجیتال به صورت دیجیتال تبدیل میشه و به صورت 480i=480 rows, interlaced پخش میشه به عبارتی DV-PAL , DV-SECAM
پخش دیجیتالی تلویزیون های ایران که تازگی راه افتاده در واقع همان دیجیتال شده سیگنال SD است که اطلاعات چند تا کانال دیجیتال شده و فشرده شده و از یک فرستنده ارسال میشه. پس در واقع کیفیت همچنان SD است و گیرنده زمینی ----T=Terrestrialhvshg میخواد.
اغلب کانالهای ماهواره ای ایرانی و خارجی و تقریبا همه کانالهای مجانی به صورت ----Sارسال میشوند که باز هم همان کیفیت SD یعنی حداکثر 480i هستند.
قیلم های ویدیویی که از DVD player ها پخش میشه به صورت SD-DVD هستنند.
بنابراین در تمام موارد فوق که کیفیت ورودی از حداکثر کیفیت قابل نمایش کمتر است تلویزوین سیگناها را بهبود میده و upconvert میکنه که در این زمینه مدل samsung b690 مشخصا از panasonic g10 خیلی بهتر عمل میکنه و تصویر بهتری تولید میکنه.
با این توصیف برتری نمایشی G10به مواردی محدود میشه که سیگنال ورودی HD یا FULL HD است.
مواردی که با سیگنال HD یا FULL HD سر و کار داریم:
XBOX360 و PS3 خروجی FULL HD 1080p میدهند و کیفیت G10 بهتر است که فقط روی ورودی HDMI این کیفیت را میده ولی سامسونگ روی ورودی کامپوزیت هم میتونه.
کانالهای ماهواره ای HD به صورت 720p و 1080p سیگنال می فرستند که در این موارد اگر ----- شما هم به صورت HDباشد میتوانید کیفیت بهتری از G10 بگیرید.
در مواردی که فایلهای ویدیویی دانلود شده از اینترنت با کیفیت HD یا FULL HD داشته باشیم.
مثلا فایهای divX که از روی DVD یا شبکه یا PC پخش کنیم
برای این کیفیتها باز هم با ورودی کیفیت HD و FULL HD سرو کار داریم در این موارد پاناسونیک G10 نیاز به یک دستگاه جانبی HD PLAYER داره که مدل WesternDigital حدودا ۱۲۰ تومان هزینه اضافه داره در صورتیکه سامسونگ پورت ورودی USB داره که میتونه فایهای HD و FULLHD را هم پخش کنه و علاوه بر این امکان پخش از نتورک و همچنین PCبهتری ارایه داده.
قابل ذکره که امکان شبکه شدن از نسخه آسیایی G10 حذف شده.
همچنین سینمای خانگی G10 امکان پخش HD را نداره و حداکثر میتونه DVD را تا 720p HD به صورت upconvert اصلاح کنه که جوابگوی ما نیست.
پس با این توصیف G10 برای کسانی که استفادشون بیشتر برای Game است قطعا بهترین انتخاب است و در سایر موارد سامسونگ b690 حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)