بابا سرعت کافی نت پایینه upload خیلی دنگ فنگ داره البته اگه Dap داری می توانید dap drive استفاده کنی فایل اونجا آپلود کنی که فک کنم قابلیت Reumse داشته باشه!
ویرایش:یادم رفت Dap پولیه تو پرشین گیگ آپلودش کن
بابا سرعت کافی نت پایینه upload خیلی دنگ فنگ داره البته اگه Dap داری می توانید dap drive استفاده کنی فایل اونجا آپلود کنی که فک کنم قابلیت Reumse داشته باشه!
ویرایش:یادم رفت Dap پولیه تو پرشین گیگ آپلودش کن
Last edited by parvizamd; 22-02-2010 at 16:46.
اینجا رو با تهران مقایسه نکن !بابا فوقش تو کافی نت 15 دقیقه طول میکشه که آپلود کنی
سرعت کافی نت 100 هست
البته یه جا هست بهم معرفی کردن مگن سرعتش خیلی بالاس فردا برم ببینم چی میشه /.
بابا آپلود کن دیگه ، همه منتظریم !![]()
با اجازه ی بزرگترا منم چند تا چیز بگم؟!!!!....
میگم!!
اولا:چرا زیر اون دوتا درخت چمن ندادی ؟؟
دوما:معمولا تو مرکز ارائه اینترنت(isp) آپلود میکنن زیادم پول نمیگیرن(خودم قبلا اینکارو میکردم)البته باسرعت بالا
سوما:یه حالت سرعتی مثل سرعتی سونیک برای توپت بزاری برای زمان های خاص قشنگ تر میشه .
چهارما: یه حالت آتیش سرعتی کم پشت توپت بزاری (مثل توپ virtua tenis ) خیلی سرعتی تر نشون داده میشه.
پنجما: خیلی قشنگه ...
اول از همه من تهرانی نیستم.(این وصله ها به ما نمیچسبه پدیده ی سوسولیت)(شوخی)
دوما من حوصلم سر رفته اپلود کن یکم بازی کنیم دعات کنیم.
سوما دمو را دیدم خیلی قشنگ سده.
بچه ها كافي نتم دارم اپ ميكنم . يه جايي پيدا كردم سرعتش 380 ده !
راستي با نرم افزار 4shared destktop قابليت ادامه براي اپلود هم وجود داره ! رايگان ! داريم روي همون فور شارد اپلود ميكنم . 5 تا پارت 4 مي كه اخريش 3 مگه . وقتي رفتم خونه لينكا رو گذاشتم توضيحات بيشتر ميدم .
سلام دوستان
بازی رو اپلود کردم
چون حسش نبود کلی وقت بزارم چمن درست کنم !با اجازه ی بزرگترا منم چند تا چیز بگم؟!!!!....
میگم!!
اولا:چرا زیر اون دوتا درخت چمن ندادی ؟؟
جدی ؟! حیف من این نظرتو توی کافی نت دیدم ! البته همینجا هم پولی ندادم همش 800 تومن شد !دوما:معمولا تو مرکز ارائه اینترنت(isp) آپلود میکنن زیادم پول نمیگیرن(خودم قبلا اینکارو میکردم)البته باسرعت بالا
این حالتو گذاشتم ولی زیاد سرعتو افزایش نمیدهسوما:یه حالت سرعتی مثل سرعتی سونیک برای توپت بزاری برای زمان های خاص قشنگ تر میشه .
حتماچهارما: یه حالت آتیش سرعتی کم پشت توپت بزاری (مثل توپ virtua tenis ) خیلی سرعتی تر نشون داده میشه.
نظر لطف شماستپنجما: خیلی قشنگه ...
================================================== =
بازی رو اپلود کردم
فقط در سیستمهای ضعیف تست نکردم ببینم چجوری اجرا میشه . روی مانیتورهای ال سی دی هم فکر کنم یکم نور صفحه زیاد باشه . البته توی کافی
نت که ال سی دی بود تست کردم اینطور نبود ! توی 4Shared هم اپ کرده تا انشاالاه کسی با دانلود مشکل نداشته باشه .
کلیدها :
چپ
راست
بالا
پایین
یا :
D
W
S
و با Shift هم مسیر رو نشون میده .
حجم کلی بازی 27.1 مگابایت هست که به 5 پارت تقسیم شده :
دانلود پارت اول با حجم 6.144 :
دانلود پارت دوم با حجم 6.144 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود پارت سوم با حجم 6.144 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود پارت چهارم با حجم 6.144 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود پارت پنجم با حجم 3.236 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی به دلیل انکه هول هولکی شد ( ! ) هواسم نبود Exe بسازم برای نصب ! پس باید نرم افزار Winrar یا مشابه رو داشته باشید تا همه پارتها روکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی یک پوشه بریزید و روی اولین پارت راست کلیک کنید و Extract Here کلیک کنید .
نظرتون خیلی خیلی برام مهمه
فقط اگه کلی دانلود کردید بازی بد بود فحش ندید !
موفق باشید A
Last edited by Reza Azimy_RW; 23-02-2010 at 23:03.
خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــلی باحاله
واقعا عالی شده !
فقط 1سوال
لودینگ رو چجوری درست کردی ؟؟؟
من بهت 20 میدم از 20.
خیلی جالب شده .
من مشاتاقانه دارم دنلودش می کنم البته بهتر تو PERSIANGIG آپلودش کردی آخه اینها RESUME نداره!ولی بازهم واقعا تشکر
دمت گرم واقعا به خودم امیدوار شدم ! مدیون شما ها برو بکس پی سی ورد هستم ساختشو . راستی با ال سی دی اجرا کردی مشکلی نداشت ؟خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــلی باحاله
واقعا عالی شده !
فقط 1سوال
لودینگ رو چجوری درست کردی ؟؟؟
من بهت 20 میدم از 20.
خیلی جالب شده .
لودینگ رو هم درست نکردم ! اصلا هیچ کاری برای لودینگ انجام ندادم ! دیدی که سیاه بود کاملا !
بارم ممنون
دمت گرم پرویز چان دانلود کردی حتما منتظر نظرت هستم . با دیال اپ داری دانلود میکنی ؟ ایول به مرامت !من مشاتاقانه دارم دنلودش می کنم البته بهتر تو PERSIANGIG آپلودش کردی آخه اینها RESUME نداره!ولی بازهم واقعا تشکر
راستی دیدی گفتم کاملا نو اورانیه !
Last edited by Reza Azimy_RW; 24-02-2010 at 11:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)