iPhone 3Gs
نه بابا چرا بر بخوره يه مشكلي هست كه من دقيقا 20 سالمه :دي
جينگولك بازي خيلي واسم مهم بود قبلا اما بعد يه مدتي الان ديگه فقط كلاسش مهمه ميدوني كلا منظورم از كلاس چيه اينكه ببخشيدا هر دره پيتي نره اين گوشيارو بخره ( البته ببخشيدا) يعني زرتي خز نشه
منظوره من از كلاس اينه ...
پس برو تو فاز اچ تی سی ! سامسونگ و ایفون ...
فکر نمیکنم از این گوشی دیگه باکلاس تر تو بازار موجود باشه ...
رئیس شرکت ارمانی که فک رکنم میشناسی ! مدل های فشن ایتالیایی از این گوشی تقدیر کرده و اینکه طرح و سفارشش هم مال خودشه که به سامی داده .. قیمت هم فعلا بالاس ! یعنی بالای 1 میلیون ولی ارزون میشه
این گوشی cpu 800 داره .. وین موبایل 7 رو ساپورت میکنه .. دوربین 5 قوی داره .. همون giorgi armani بالاش مساویه با تمام کلاسه ایفون و اچ تی سی .. و در بعضی از قسمتهاش هم اب طلا کار شده
يه مقدار در اين مورد توضيح ميدي؟
كلا اين عبارتو باز كن ببينم چي از توش در مياد
با تشكر
چه جالب پس تو مرز گیر کردی.
پس اگر اینطوره که میگی خیالت راحت باشه که اون 2 تا گوشی که گفتم کمتر کسی سراغش میره. از همین انجمن هم میتونی آمار بگیری. ببین چند نفر هستن که آیفون دارن اینجا. و بعدشم ببین چند نفر هستن که touch pro2 دارن. تاچ اچ دی2 هنوز نیومده اما خیلی ها تو کفش موندن و بیاد هم کمتر کسی میره میخرتش چون گرونه و ازش هم سر در نمیارن میترسنویندوز مبایل
نه .... سخته
همون آیفون بهتره با سیمبین.
الان میریزن سرم
توی انجمن به این بزرگی من فقط 1 نفر رو میشناسم touch pro2 داشته باشه اونم فکر کنم نینجا هستنش. اما تعداد آیفون دارا اینقدر زیاده که اسماشون یادم میره.البته اینم بگم بستگی به انجمنش هم داره. مثلا تو یه سری بزن به ------------- ببین اونجا دقیقا بر عکسه. وین مو پسندن و تعداد آیفون دارا هم خیلی کمتره شاید 2 نفر 3 نفر...
Very Good . اين چنده ؟؟ خوب اگه بتونم بيشتر جور ميكنم از كامپيوتر كمتر ميكنم به گوشي اضاف ميكنم ..
دوستان تو رو خدا ناراحت نشينا من نظرم هي عوض ميشه چون از خز شدن گوشي خيلي ضربه خوردم واقعيتش ديگه اعصابم خورد شده (واقعا ميترسم) هر گوشي تا اومد من ميخريدم اما زرت قيمتش ميومد پايين همه ميخريدن ( شايد من خزشون ميكردم :دي)
كلا نميدونم نوكيا اينجوريه يا همه گوشيا اينجورين ؟ N73 , N95,N96,5800, اينارو تا اومد خريدم اما بعدش ....
خوب تاچ پرو 2 600 700 تومنه نه یه تومن به نظر من
iPhone
یا صبر کن واسه
که گفتم قیمتش بعد یه مدت میاد پایینHD2
این الان 700 یورو هستش که میشه 1100 تو ایران که با گارانتی میره بالای 1300 .. ولی تا بیاد میشه همون 1 تومن ...
زودتر از یه ماه یه ماهونیم دیگه هم نمیاد ... تو ایران هم به تعداد محدود میاد .. بیشتر برای همون فشن های اروپایی هستش
يعني الان تو اروپا هستش اگه بخوام كسي برام بياره؟؟؟؟
همون تعداد محدودو عشقه :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)