به دلیل گرما ریست نمی شه !! پردزانده نیست که ! کارت گرافیک تا 105 مجازه ( البته هر چی کمتر بهتر ، ولی در کل مقاومت بالایی داره) ریست هم یا به خاطر ضعف پاور هست و یا فرکانس های بالا!! که اگه به خاطر پاور باشه ، که احتمالش هم زیاده ، بهتره عوض بشه!
به دلیل گرما ریست نمی شه !! پردزانده نیست که ! کارت گرافیک تا 105 مجازه ( البته هر چی کمتر بهتر ، ولی در کل مقاومت بالایی داره) ریست هم یا به خاطر ضعف پاور هست و یا فرکانس های بالا!! که اگه به خاطر پاور باشه ، که احتمالش هم زیاده ، بهتره عوض بشه!
برادر من OCCT تست پاور هم داره چرا انقدر خودتو اذیت می کنی!؟دما بالا یکی از عوامل ایجاد ناپایداری هست پاور و فرکانس بالا هم دخیل هستند
اسمش چیه؟برادر من OCCT تست پاور هم داره چرا انقدر خودتو اذیت می کنی
لینک بزارید ممنون میشم
پس یعنی کامل گرافیک پایداره و مشکلی نداره و فقط به دلیل کم بودن ولتاژ پاور ریست می شه؟به دلیل گرما ریست نمی شه !! پردزانده نیست که ! کارت گرافیک تا 105 مجازه ( البته هر چی کمتر بهتر ، ولی در کل مقاومت بالایی داره) ریست هم یا به خاطر ضعف پاور هست و یا فرکانس های بالا!! که اگه به خاطر پاور باشه ، که احتمالش هم زیاده ، بهتره عوض بشه!
من نمی تونم قطعأ این حرف رو بزنم!! چیزی که معلومه اینه که سیستم شما ناپایداره!! یا فرکانس ها زیادی زیادن ، یا از پاوره!
چیزی که قطعأ می تونم بگم اینه که به خاطر دمای 97 درجه ی کارت گرافیک ، توی لود ، ریست نمی شه!
فعلا بالاتر از این پاور دیگه ندارم چند هفته ای باهاش سر می کنم بعد یکی بهتر می گیرم.
باتشکر
خوب پاور رو هم عوض کردم
این هم عکس:
برای اور خوبه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirpcp30; 27-11-2009 at 09:32.
بد نیست ، ولی عالی هم نیست! بهتر از قبلیه هست!
بهتره در ویندوز اور کنم یا بایاس؟
اگه در بایاس اور بشه از گارانتی خارج میشه؟
بعدا میشه دیفالتش کرد؟(مثل مادربورد که باطریش رو درمیاریم)
شما مطمعنید که این یکی پاور که دوتا 12 داره بهتر از اونی هست که یکی داره؟بد نیست ، ولی عالی هم نیست! بهتر از قبلیه هست!
من با اون 2 تایی تونستم fsb رو تا 220 ببرم بالا (در بایاس) بالاتر دیگه تصویر نمیداد ولی با این یک 12 ولتی دارم 230 تا میبرم بالا و بالاتر از 230 تصویر نمیده.
درضمن من اون اون یک 12 ولتی گرافیک رو اور می کردم و می زاشتم زیر فشار خیلی که بهش فشار میومد ریست میشد (حدودا 5 بار این کار رو کردم اما توریش نشد) حالا با این 2 تا 12 ولتی اور کردم گزاشتم زیر فشار خاموش شد فکر کردم مشکل از چیز دیگری است دوباره امتحان کردم پاور سوخت.
خوب حالا که اون سوخت دوباره همون قبلی رو گزاشتم همون که یک 12 ولتی داشت این هم عکسش:
الان که اون یکی سوخته وقتی به برق میزنم چراغ کارت تی وی روشنه و وقتی دکمه پاور رو میزنم روشن نمیشه و صدایی مثل اسپری(یک لحظه فقط)میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دومین پاور سوخته در یک ماه اخیر پیش به سوی رکورد سوخت پاور.
Last edited by amirpcp30; 27-11-2009 at 18:50.
یکی سوال ها رو جوا بددددددددهههههه؟؟؟؟؟بهتره در ویندوز اور کنم یا بایاس؟
اگه در بایاس اور بشه از گارانتی خارج میشه؟
بعدا میشه دیفالتش کرد؟(مثل مادربورد که باطریش رو درمیاریم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)