RAM:Team Group Xtreem 4Gb 1600 CL7 (2x2Gb)=140 !!!!!
10 تومن روش بزار g skill بگیر گاهی هم خوانی ندارد ! خوب مچ نمیشود
RAM:Team Group Xtreem 4Gb 1600 CL7 (2x2Gb)=140 !!!!!
10 تومن روش بزار g skill بگیر گاهی هم خوانی ندارد ! خوب مچ نمیشود
تو اکثر سایت های مقایسه قطعات دیدم که روی مادربردهای ASUS از برند Corsair استفاده میکنن . به احتمال زیاد همینو بگیرم ولی G Skill هم مارک بسیار خوبیه .
منبعی برای حرفتون دارید؟10 تومن روش بزار g skill بگیر گاهی هم خوانی ندارد ! خوب مچ نمیشود
من جدیدا با باس 2000 ش رو P6T Deluxe V2 گذاشتم هیچ مشکلی نداشت و عالی بود
منظور شما رو متوجه نشدم . اگه سری ATI 5800 بخرم این مانیتور یعنی جواب نحواهد داد ؟فعلا بله
در مورد سری i5 g skill 1600 1.65 عرض کردم و گرنه ،Team برندی که کارایی خوبی دارد
تو یک سایت خوندم دقیق خاطرم نیست پیدا کردم منبعش براتون میزارم
مطلبشم راجب درست نشون ندادن باس بود که باید ولتاژ زیاد میکردنند و گرنه مشکل خاصی نبوده!؟
دوستان عزیز Core i7 920 فقط رم 3 کاناله رو ساپورت میکنه ...... .
بعد سعید جان این مادربوردی که انتخاب کردی چیه دیگه ؟؟!
Last edited by AmiIin; 08-10-2009 at 14:12.
Asus P7P55D منظورت اینه ؟ اولا بودجه محدوده ثانیا با توجه به قیمت مادربرد خوبی با ساکت 1156 هست .بعد سعید جان این مادربوردی که انتخاب کردی چیه دیگه ؟؟!
نه من تو سایت ایسوس رم هایی که ساپورت میکنه رو نگاه کردم دو کاناله و حتی رم های معمولی رو هم ساپورت میکنه .دوستان عزیز Core i7 920 فقط رم 3 کاناله رو ساپورت میکنه ...... .
در مورد مادربرد هم که گفتین برای i860 سوکت 1156 این مادربرد قیمت و کارایی خوبی داره .
ببخشید یه سئوال داشتم میخواستم بپرسم که قیمت سی پی یو Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 توی بازار 300 هستش؟
از کجا باید این سی پی یو رو بخریم
چون توی یکی از سایتها که قیمتش نزدیک به قیمت بازار هست حدود 500 زده بود
اگه به قیمت 300 باشه که خیلی عالیه
جدیدا قیمتش رفته بالا!ببخشید یه سئوال داشتم میخواستم بپرسم که قیمت سی پی یو Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 توی بازار 300 هستش؟
از کجا باید این سی پی یو رو بخریم
چون توی یکی از سایتها که قیمتش نزدیک به قیمت بازار هست حدود 500 زده بود
اگه به قیمت 300 باشه که خیلی عالیه
قبلنا حدود 300 تومن بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)