بله اگه مادربرد ساپورت کنهگرافیکhd4890کراس فایر میشه؟
فعلا بلهاونوقت دیگه همه ی بازی ها را در رزولیشن بالا با میزان فریم بالا اجرا میکنه؟
ولی هیچ آدم عاقلی 4890 رو کراس فایر نمیکنه چون آینده نداره!(چون از DX11 پشتیبانی نمیکنه)
بله اگه مادربرد ساپورت کنهگرافیکhd4890کراس فایر میشه؟
فعلا بلهاونوقت دیگه همه ی بازی ها را در رزولیشن بالا با میزان فریم بالا اجرا میکنه؟
ولی هیچ آدم عاقلی 4890 رو کراس فایر نمیکنه چون آینده نداره!(چون از DX11 پشتیبانی نمیکنه)
یعنی نباید این گرافیک رو بگیرم(بدون کراس فایر)پس شما چه گرافیکی پیشنهاد میکنید؟
اگه بودجه خوبی دارید بهتره 5850 یا 5870 بگیرید که از DX11 هم پشتیبانی می کنندیعنی نباید این گرافیک رو بگیرم(بدون کراس فایر)پس شما چه گرافیکی پیشنهاد میکنید؟
ولی فعلا خرید کارت گرافیک با قیمت بالا اشتباه هست و بهترین کار صبر تا ورود کارتهای DX11 جدیدتر هست
فعلا صبر بهترين كار و بهترين خريده !
من درحال حاضر بودجه ی خوب که نه اصلا بودجه ای ندارم وبه همین خاطر تا حالا کامپیوتر نخریدم ولی تا دو سه ماه دیگه شاید کمتر وشاید بیشتر تا1ملیون وسیصد چارصد تومن میتونم بگیرم ولی از این می ترسم که قطعات گران تر بشن
از وضعیت بازار ایران که نمیشه سر در آورد ولی مطمئن باشید کارت گرافیکهای فعلی موجود در بازار تا چند ماه دیگه با توجه به ورود کارت گرافیکهای جدیدتر نه تنها گران تر نخواهند شد بلکه به طرز چشمگیری قیمتشون افت خواهد کردمن درحال حاضر بودجه ی خوب که نه اصلا بودجه ای ندارم وبه همین خاطر تا حالا کامپیوتر نخریدم ولی تا دو سه ماه دیگه شاید کمتر وشاید بیشتر تا1ملیون وسیصد چارصد تومن میتونم بگیرم ولی از این می ترسم که قطعات گران تر بشن
سلام
یعنی باید صبر کنم تا5850ارزون بشه؟یا گرافیک جدید بیاد اونو بگیرم؟
شما فکر میکنید قیمت5850چه قدر پایین بیاد؟
سلام
من قصد خرید یک کارت گرافیک را دارم و میخوام با توجه به مشخصات زیر بالاترین و قویترین باشه.
لطفا مشخصات کارت گرافیک پیشنهادی رو کامل بنویسید.
مشخصات سیستم فعلی:
- پردازنده: Inter(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz (L2 1MB Cache)
- مادربرد: GIGA P4 Titan / GA-8I865PE775-G-RH
- رم:1.25GB(سه تا رم)
سلام
من قصد خرید یک کارت گرافیک را دارم و میخوام با توجه به مشخصات زیر بالاترین و قویترین باشه.
لطفا مشخصات کارت گرافیک پیشنهادی رو کامل بنویسید. خیلی ممنون
مشخصات سیستم فعلی:
- پردازنده: Inter(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz (L2 1MB Cache)
- مادربرد: GIGA P4 Titan / GA-8I865PE775-G-RH
- رم:1.25GB(سه تا رم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)