این ایران خررو هم یک چیزیش میشه ها فردا میاد یک دکمه به نمی دونم کجاش اضافه میکنه میشه v18![]()
این ایران خررو هم یک چیزیش میشه ها فردا میاد یک دکمه به نمی دونم کجاش اضافه میکنه میشه v18![]()
اون V6 هستش. فكر كنم v19 همون V1 هستش كه AbS داره.
ميخواستم از دوستاني كه V20 سوار شدن بپرسم كه بقول معروف كشش موتورش مخصوصا تو سربالائي چطوره چون قدرت موتورش پائينه . كلا جوابه يا نه؟
Last edited by armiin; 13-10-2009 at 09:49.
بد نیست
یعنی خوب هم نیست
چون این موتور برای ما ایرانی ها ضعیف محسوب میشه
اگه 4 نفر بشینن توش و صندوق هم تا خرخره پر کنین دیگه نباید انتظار راه رفتن رو ازش داشته باشیم
نظر من اینه که به خاطر 1 - 1200 اختلاق قیمت توی بازار نباید سراغ v20 رفت
و v1 میشه گفت یه جورایی خیلی از v20 سر تره هم به دلیل موتور و هم به دلیل چرخ های عقب دیسکی![]()
من خودم سوار v20 شدم مثل پرایده البته اون چابکی پراید رو نداره و در ضمن همون طور که امیر گفت تو سربالایی با سرنشین پر زیاد نباید ازش توقع داشتی باشی من بازم میگم البته امیرم گفت 200/1 ارزش اونو نداره که شما v1 نخرین بعدا پشیمون میشی شما v1 بخر.
همونطور كه دوستان گفتند v20 از لحاظ كشش در حالت عادي حرفي براي گفتن نداره چه برسه به اين كه چند نفر سوارش بشه(به نظر من اگه كشش و شتاب مد نظرتون هست كلا دور v20 رو خط بكشيد بهتره)
البته v20 نسبت به مدل هاي ديگه sd از وزن كمتر و مصرف سوخت پايين تر سود ميبره
خب v1 مصرف ترکیبیش 6/6 و مصرف ترکیبی v20 هم 4/6 به نظر من این اختلاف چیزی نیست در عوض قدرت موتور!
وزن v1 حدوده 1086 و وزن v20 هم 1050 کیلو باز نسبت به قدرت موتور این اختلاف وزن محسوس نیست.
شما يه بار ديگه پست بنده رو بخونيد بد نيست!
كسي v1 رو با v20 مقايسه نكرده كه مصرف و وزن v20 رو بخوايد با قدرت موتور v1 مقايسه كنيد كه ارزشش رو داره يا نداره!
ذكر كردن وزن و مصرف v20 فقط براي اطلاع رساني بود.
منم پیشنهاد میکنم یه بار دیگه پست خودتون رو بخونین
و اینکه شما مصرف و وزن v20 رو اصلا ذکر نکردین!!!
بعد این دوستمون که چیزی نگفتن
فقط گفتن وزن و مصرف سوخت هم آنچنان با هم فرقی ندارن![]()
بله دوست عزيز متاسفانه متن پست قبليم مشكل داشت كه مي خواستم ويرايش كنم كه شما نقل قولش كرده بوديد!
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)