مثل نیمه جان 1
6 ماه طول کشید تا تمومش کنم
هرروز هم 3 ساعت بازیش میکردم
مثل نیمه جان 1
6 ماه طول کشید تا تمومش کنم
هرروز هم 3 ساعت بازیش میکردم
الان که بازی خاصی ندارم خیلی کم . ولی اگر بازی باشه مثلآ pes یا fifa یا بازی درست حسابی استراتژیک برسه دستم 3 ساعت
من میشینم بازی میکنم هر موقع حالم به هم خورد بلند میشم.
هر وقت کامپیوتر رو روشن میکنم شروع میکنم به بازی کردن حالا حساب کنید چقدر بازی میکنم![]()
البته خودم سعی میکنم دیگه یه وقتی واسه خواب بزارم
نمیشه از کله سحر نشست پای کامپیوتر
کار داشتم در روز 4 ساعت کار هم نداشتم 8 الی 9 ساعت با کامپیوتر بازی میکنم
فکر کنم معقولانه باشه
ایییییییی که منم دلم هووای پارسال رو کرده روزی 6 ساعت بازی !!!!!! البته توی تابستون ! امسال همش وصل نت بودم وقت نداشتم بازی کنم .......
من خيلي وقت داشته باشم روزي 4 ساعت چون بيش از اون اصلا وقت نمي كنم البته زماني كه دانش آموز بودم زياد بازي ميكردم ولي حالا ديگه .........
بستگي به بازيش داره.مثلا بازي هاي استزاتژيك معمولا وقت زيادي ميبره.يه بازي بود برا هر مرحلش من 2 ساعت ميشستم پاش تا تموم شه.اما حالا ها من روزي 1.5 تا 3 ساعت بازي ميكنم.
اره ! منم همین طور !!!! بستگی به بازی هم داره ........
من روزی 3 ساعت سوکر 6 بازی میکنم و به نظرم بهترین بازی فوتبالی که ساخته شده سوکر 6 و دیگر هیچ !!!
تابستون كه 2 تا پاور سوزونديم دي:
يدفعه چند تا بازي رو با هم تموم كردم...(COJ2-COJ1-WANTED-TERMINATOR SALVATION-ICE AGE 3-COD5-COD4 و...)
ولي حالا كه ديگه مدارس شروع شده و منم رشتم تجربيه(همين حالا كه دارم مينوسم دارم تحقيق در مورد عنكبوت(ديمينويسم فردا بايد مثلا كنفرانس بدم(دوباره شكلك دي
ديگه شده روزي 3 ساعت پاي كامپيوتر(اگه درس مرسي هم نداشته باشم ميشه 6 ساعت كه نصفش ميشه واسه بازي به خصوص روي بتمن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)