از وضعيت تهران كسي خبر نداره؟ راستي من شنيده بودم كه مخابرات اينترنت وايرلس هم ميخواد بده منظورم همون طرحي بود كه ميخواستن ماهوارهاي براي اينترنت وايرلس بفرستند كسي از او طرح خبر نداره؟
از وضعيت تهران كسي خبر نداره؟ راستي من شنيده بودم كه مخابرات اينترنت وايرلس هم ميخواد بده منظورم همون طرحي بود كه ميخواستن ماهوارهاي براي اينترنت وايرلس بفرستند كسي از او طرح خبر نداره؟
ببخشید من توی یه کارت تبلیغ خوندم وایرلس تا 300 کیلو متر یه شرکت معتبرم بود می خوام بدونم صحت داره
ایا شهر های اطراف بندرعباس هم پوشش میدن ؟
دانشگاه بریم بی اینترنت نمونیم !
لطفا دوستان در این مورد منو مطلع کنند !
پینگش از خود سرعته مهم تره همه پینگ بگیرید بزارید اینجا
من هر جوری شده میخوام این 1 مگ رو بگیرم
فعلا که ما محروم موندیم xDمن هر جای دنیا باشم ، اولویت اول من مردم جنوب کشورم ایران هستش که همیشه از همه چیز محروم بودند و حقشون به دیگری داده شدههر کمکی از دستم بر بیاد براشون انجام میدمقربون همه بچه های بندرعباس
سلام برادر
اگه خارج از بندرعباس هستی
100000 پروژه خوب اونورها استارت زدند
یک پروژه خوب اینجا استارت زدند که جای امیدواری داره !
اگه در بندرعباسی مخابرات جایی رفتی بپرس که من فعلا نیستم شهر های اطراف رو پوشش میدند یا نه؟
Last edited by Tornado2800; 28-09-2009 at 12:53.
من يه جا خوندم فكر كنم تو همون روزنامه صبح ساحل بود گفته بود براي روستاها وجاهاي ديگه احتمالا تا 6 ماه ديگه راه اندازي ميشه
تا اون موقع دانشگاه تموم میشه
starpars رفیق اگه رفتی مخابرات یادت موند
حتما این سوال منو ازشون بپرس ! و منو مطلع کن
قابل توجه tornado2800
يكي مسىولين مركز ديتا مخابرات به من گفتش تا حدود 2 ماه ديگه اين طرح واسه شهرهاي اطراف بندرعباس راه اندازي ميشه در حال آماده سازي تجهيزاتش هستيم .
من نميدونم چرا به tornado2800 نميتونم پخ بدم ميگه شايد كاربر دريافت پخ را غير فعال كرده باشد
با سلام من ساکن بندرم و یه 256 از دابکو دارم ماهی 64 هزار تومان پول میدیم می خواستم 2 مگ رو بخرم بگید به کدوم مخابرات برم و چند روزه وصل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)