تو شهرهای بزرگ سطح دانشگاههای دولتی و آزاد از نظر اساتید به هم نزدیکه چون همون استادی که تو یه دانشگاه دولتی درس میده تو آزاد هم همون درس رو میده
تو شهرهای بزرگ سطح دانشگاههای دولتی و آزاد از نظر اساتید به هم نزدیکه چون همون استادی که تو یه دانشگاه دولتی درس میده تو آزاد هم همون درس رو میده
سلام دوستان
اگه میشه سریعا جواب بدید
من عمران ازاد کرج و عمران صنعتی بابل قبول شدم به نظرتون کجارو برم؟
عمران صنعی بابل
هیچ فرقی نمیکنه فقط رشته خوب باشه
یعنی از لحاظ مدرک فرقی ندارند؟
ببينيد الان اولين ملاك در استخدام بند پ يا همون آشنا هست!
ولي براي افرادي كه اين بند رو ندارند، اكثر ادارات دولتي و مراكز بزرگ كارمندانشون رو از طريق آزمون ورودي انتخاب ميكنند. اينجا هم بين سراسري و آزاد فرقي وجود نداره. كما اينكه من يه آشنايي تو بانك پارسيان دارم، كه تو كار انتخاب و مصاحبه با كسايي هست كه از طريق آزمون ورودي پذيرفته شدن. ميگه اكثر رتبه هاي اول دانشگاه آزادي هستن! حالا دليلش چيه رو نميدونم.
اما ميرسيم به يه سري شركت هاي خصوصي. مثلاً فرض كنيد يك استاد دانشگاه صنعتي شريف ميره براي خودش يه شركت باز ميكنه در زمينه پتروشيمي. خب طبيعيه اين آدم يه تعصب خاص داره روي دانشگاه شريف و حتي از پلي تكنيك هم دانشجو نميگيره. اينجا ديگه فقط متقاضياي خاص ميتونند استخدام اونجا بشند.
ولي در غير اين حالت الان فرق چنداني بين سراسري و آزاد نيست. فرضاً شما اگه رشتت معماري باشه، اولين جايي كه ميري ميگن پورتفوليو بده، بعد هم ميشيني پشت كامپيوتر ميگن مثلاً اين راه پله رو بيا با CAD فلان كار رو روش انجام بده. اونجا اگه كار بلد باشي ديگه اهميت نداره كه از كجا اومدي. پس سواد هم خيلي عامل مهميه.
من دوستم برای استخدام رفته بود به یک شرکت ، مدرکش هم از دانشگاه آزاد گرفته بود ، چند نفر دیگه هم اونجا بودن که مدرکشون رو از دانشگاه دولتی گرفته بودن ، بعد از مصاحبه به علت رتبه بالاتر قبولش کردن ، اصلا مدرک ملاک نیست .
به امید موفقیت همه بچه های دانشگاه آزاد و دولتی خیرشو ببینی!
اول بگم اگر دولتی با رتبه بالا و معدل بالا قبول بشی میای صدر ... همینطور آزاد
ولی در حالت عادی هیچ فرقی نداره .... آزاد و دولتی تفاوت گذاشتن خیلی وقته که مرده !
من الان آزادم و با اینکه کارت پایان خدمت ندارم هنوز ، ولی مشغول کارم و با درآمد خوب
برو ببین ملت دولتی ها رو هنوز بیکارند بعد چند سال !
در ضمن ، استخدام هم دیگه مرد ... همه جا فقط پیمانکاری که اونم به اطلاعات و تجربه بستگی داره : سابقه کار !
من خودم 4 سال سابقه کار بیمه دارم ! 1 سال هم آزاد
کجا دیدی 23 ساله با این سابقه کار ؟ مهم همین سابقه کار و تجربه هست که میاره شخص رو ردیف اول
خدا وکیلی این دیگه پرسیدن داشت؟؟؟؟!!!
معلومه دیگه صنعتی بابل....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)