سلام رفيق!
حالا چرا قاتي ميكني فوقش ملت زنگ ميزنن بشون ميگن ديگه!
يكي يه پيغام فرستاده بود و گفته بود شماره هاي آموزشو ميخوام. صحبتي هم از علوم پزشكي نكرده بود چرا همه چيو به خودت ميگيري؟
كلا ولي اگه باعث آزار شما شديم پاكش كنم؟![]()
سلام رفيق!
يكي يه پيغام فرستاده بود و گفته بود شماره هاي آموزشو ميخوام. صحبتي هم از علوم پزشكي نكرده بود چرا همه چيو به خودت ميگيري؟
كلا ولي اگه باعث آزار شما شديم پاكش كنم؟![]()
نه بابا... مرسي دادي شماره ها روسلام رفيق!
كلا ولي اگه باعث آزار شما شديم پاكش كنم؟
Last edited by transfer; 13-09-2009 at 10:13.
سلام رفيق!
چرا داره ديروز داشتن رنگ ميزدن فقط يه مشكل داره كه خواهرا و برادرا جدا اند! 2 طبقه زي همكف قسمت شرقي ساختمونه ! مشكلت حل شد؟ تازه روزي 3 جور غذا دارن! فقط فني ها پزشكي و... يه جور اند!
سلام
من مهندسی شیمی شبانه دانشگاه تهران که رضوانشهر برگزار میشه قبول شدم. میخواستم بدونم که استاداش همونایی هستن که تو خود دانشگاه تهران تدریس میکنن یا نه؟
Last edited by kitty_red; 13-09-2009 at 14:46.
فكر نكنم!
اسامي استادا رو رو سايت دانشكده فتي تهران نوشته!
![]()
مگه ساير دانشگاهها جدا نيست؟
من فقط سلف شريف و امير كبير رو ديدم كه جدا بود![]()
من که خودم استان فارسیم به نظرتون آزاد شیراز معماری یا رضوانشهر مهندسی شیمی؟
کدومو توصیه میکنید؟ مهندسی شیمی شبانه رضوانشهر گیلان (دانشگاه تهران) یا مهندسی معماری آزاد شیراز. خودمم استان فارسیم
اگه معماري رو دوس داري يا ميخواي جايي بري كه به خونه و خونوادت نزديك باشي معماري رو برو!
از نظر هزينه هم چون توي گيلان شما مشكل خوابگاه و رفت و آمد داري + شهريه شبانه ... فكر كنم يكي باشه!
salam 0midvaram haleto0n kho0b bashe
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)