تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 58

نام تاپيک: دانشگاه صنعتی اصفهان IUT

در آغاز فعالیت alone photon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Now In Isfahan...

3

سلام
    موفق باشی آقا.....
    والا سایت از یکشنبه درست شد حالا نمی دونم مشکل شما چیه!!!

از مازندان میری پس میشی خوابگاهی.... سال اولی ها و دومی ها رو می ندازن تو خوابگاه الغدیر..... مثل اینکه ار خوابگاه های دیگه بهتره!

یکی از بچه های اونجا می گفت مثل اینکه امثال خوابگاه رو طوری تقسیم میکنن که بچه های هر شهر هم اتاق باشن.... اگه اینجوری باشه که خیلی واسه خود بچه ها خوب می شه و کلی از مشکلات برطرف می شه...

موفق باشید
    ایول...رفتبم ثبت نام چهرشنبه که ما رو بدن همونجا سایت...البته او یارویی که ثبت نام می کرد اطلاعاتش از من هم پایین تر بود!
    اگه هم شهری ها بشن تو یه اتاق که عالیه...چون از شهر ما هم یه نفر هست....
    در مورد الغدیر هم و بقیه چیزهای دانشگاه تو اوتبوس که داشتیم می رفتیم اصفهان یه سال آخری بود کلی چیز یاد داد به ما...

2. این کاربر از alone photon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Now In Isfahan...

6

هرچی نوشتم که غلط درومد اون بالا...ببخشید!

داره خودمونی میشه amirmon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران (کانون اغتشاشات اخیر.....)

پيش فرض

سلام
    بچه های iut باید دوشنبه واسه معارفه دانشگاه باشن.... اگه یکشنبه عید نباشه دوشنبه باشه چی؟ اونوقت بازم باید دوشنبه بیایم دانشگاه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Now In Isfahan...

پيش فرض

سلام
    بچه های iut باید دوشنبه واسه معارفه دانشگاه باشن.... اگه یکشنبه عید نباشه دوشنبه باشه چی؟ اونوقت بازم باید دوشنبه بیایم دانشگاه؟
    ...گفتن روز بعد از عید فطر...مطمئنا همون یک شنبه عید هست...اگه نبود به احتمال خیلی کم باید سه شنبه اونجا باشیم...
    راستی در مورد اینکه هم شهری ها باهم یه جا باشن بیشتر از نظر من بدی داره تا خوبی...در هر صورت باید اساسی کارشناسی بشه...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

...گفتن روز بعد از عید فطر...مطمئنا همون یک شنبه عید هست...اگه نبود به احتمال خیلی کم باید سه شنبه اونجا باشیم...
    راستی در مورد اینکه هم شهری ها باهم یه جا باشن بیشتر از نظر من بدی داره تا خوبی...در هر صورت باید اساسی کارشناسی بشه...
    خوب بگو ببینم ایراداش چیاست تا همین جا کارشناسی کنیم با هم دیگه......!!!!

من که می گم خیلی بهتره که همشهری ها با هم باشن.....

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Now In Isfahan...

3

خوب بگو ببینم ایراداش چیاست تا همین جا کارشناسی کنیم با هم دیگه......!!!!

من که می گم خیلی بهتره که همشهری ها با هم باشن.....
    ببین ..الان خب ما به بچه شهرستانی معروفیم!....همین چندنفری که می دونم از اینجا قبول شدن همشون خیلی معذرت می خوام گاگولن...یعنی هیچی حالیشون نیست...منم باحاشون حال نمی کنم...فکر نکنم اصلا اینترنت و فیلم و موسیقی( )(!!!)و ... از این جور چیزام زیاد سر در بیارن...البته بعدا راه میفتن..یعنی بیشترا اول اینجورین...ولی تو بچه تهرانی...تهران خب خیلی بزرگه و بچه هاش از نظر سطح شعور خیلی از این رفقای ما بالاترن!...برا شما بهتره...ولی همونطور که گفتم برا من نچ!..ممکنه خوب منظورم رو بیان نکرده باشم ولی یه جورایی فهمیدی چی میگم دیگه...ولی باز از یه جهت دیگه اینکه بچه های شهرای دیگه هم اعتمادی نیست بهشون....اگه تهران قبول می شدیم حداقل می دونستیم بچه ها فرهنگشون بالاست....اما اصفهان خودت می دونی دیگه از استانهای اطراف سبک زندگیشون فرق داره...!...هرچند در مورد همه این نکته صدق نمی کنه...ولی این احتمالات هم هست دیگه...حق بده اندکی!...پس هم خوبی داره هم بدی...کدوم می چربه گیج شدم!!
    آواتارتم که صنعتی کردی!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Now In Isfahan...

پيش فرض

من که رفتم برا سه هفته همونجا رزرو کردم غذا رو!!!!...بعدشم اینکه من حوالی ساعت 4صبح دوشنبه(اگه فطر باشه که هست!)می رسم اونجا...ببینم صبحانه رو ساعت چن میدن ؟؟؟؟!!!!
    بد نبود اونجا ملاقاتی می داشتیم باهم ها؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ببین ..الان خب ما به بچه شهرستانی معروفیم!....همین چندنفری که می دونم از اینجا قبول شدن همشون خیلی معذرت می خوام گاگولن...یعنی هیچی حالیشون نیست...منم باحاشون حال نمی کنم...فکر نکنم اصلا اینترنت و فیلم و موسیقی( )(!!!)و ... از این جور چیزام زیاد سر در بیارن...البته بعدا راه میفتن..یعنی بیشترا اول اینجورین...ولی تو بچه تهرانی...تهران خب خیلی بزرگه و بچه هاش از نظر سطح شعور خیلی از این رفقای ما بالاترن!...برا شما بهتره...ولی همونطور که گفتم برا من نچ!..ممکنه خوب منظورم رو بیان نکرده باشم ولی یه جورایی فهمیدی چی میگم دیگه...ولی باز از یه جهت دیگه اینکه بچه های شهرای دیگه هم اعتمادی نیست بهشون....اگه تهران قبول می شدیم حداقل می دونستیم بچه ها فرهنگشون بالاست....اما اصفهان خودت می دونی دیگه از استانهای اطراف سبک زندگیشون فرق داره...!...هرچند در مورد همه این نکته صدق نمی کنه...ولی این احتمالات هم هست دیگه...حق بده اندکی!...پس هم خوبی داره هم بدی...کدوم می چربه گیج شدم!!
    آواتارتم که صنعتی کردی!

البته من خیلی قبول ندارم بچه های تهران شعورشون بالاتر باشه... شاید فرهنگشون بالاتر باشه ولی شعورشون به آدمش بستگی داره و همونطوری که خودت می دونی آدم بی شعور همه جا هست چه تهران چه شهرستان....

اما تو بحث خوابگاه و هم اتاقی ها مسئله هم فرهنگ بودن بچه ها باهم یا هم زبون بدن بچه ها مطرحه نه بالا یا پایین بودن فرهنگ یه شهر نسبت به شهر دیگه....

معمولا همشهری ها بهتر زبون هم رو می فهمن و اگه با هم مشکلی پیدا کنن سعی می کنن کشش ندن و کوتاه بیان ولی اگه دو نفر از دوتا شهر مختلف با هم مشکل پیدا کنن مگه کسی کوتاه میاد هر کدوم تعصب خاص خودشون رو نشون میدن... اگه هم اتاقی ها از یه شهر باشن تو رفتن به شهرشون و برگشتن با دانشگاه خیلی راحت تر هستن بر فرض برای بلیط قطار یه نفر میره واسه بقیه هم می گیره یا تو اتوبوس یا قطار با هم هستن و دورس مسافت اذیتشون نمی کنه

خوب این ها یه سری محسنات بود که به نظر من میرسه....

در مورد آواتار هم باید بگم که بالاخره یه جوری باید ترم اولی بودن خودمون رو نشون بدیم دیگه.... جو گیر و این حرفا....!!!!! ولی می خوام عوضش کنم به زودی البته....

صبحانه روفکر کنم شب قبل با شام میدن با خودت ببری خوابگاه.....

شماره من اون پایین هست هروقت اونجا رسیدی یه sms یا زنگ بزنی قرار می زاریم همدیگه رو میبینیم....

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Now In Isfahan...

پيش فرض

چه بدبختي داشتم برا بليط گرفتن امروز من!...آخرشم يه دونه يافتيم...باشه رسيدم اونجا زنگ مي زنم...اينم شماره منه:
    09119254254
    همونطور كه گفتم من حدود ساعت 4-5 صبح مي رسم....تو با ماشين خودتون مياي يا اتوبوس؟ چه ساعتي ميرسي؟
    بلاخره يه رفيق p30world يي بدرد مي خوره....
    اميدورام وضيعت خوابگاه هرجور كه ميشه به نفع همه باشه..همه بتونن راحت باشن...فعلا رفيق...

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ببین ..الان خب ما به بچه شهرستانی معروفیم!....همین چندنفری که می دونم از اینجا قبول شدن همشون خیلی معذرت می خوام گاگولن...یعنی هیچی حالیشون نیست...منم باحاشون حال نمی کنم...فکر نکنم اصلا اینترنت و فیلم و موسیقی( )(!!!)و ... از این جور چیزام زیاد سر در بیارن...البته بعدا راه میفتن..یعنی بیشترا اول اینجورین...ولی تو بچه تهرانی...

تهران خب خیلی بزرگه و بچه هاش از نظر سطح شعور خیلی از این رفقای ما بالاترن!...برا شما بهتره...ولی همونطور که گفتم برا من نچ!..ممکنه خوب منظورم رو بیان نکرده باشم ولی یه جورایی فهمیدی چی میگم دیگه...ولی باز از یه جهت دیگه اینکه بچه های شهرای دیگه هم اعتمادی نیست بهشون....اگه تهران قبول می شدیم حداقل می دونستیم بچه ها فرهنگشون بالاست....

اما اصفهان خودت می دونی دیگه از استانهای اطراف سبک زندگیشون فرق داره...!...هرچند در مورد همه این نکته صدق نمی کنه...ولی این احتمالات هم هست دیگه...حق بده اندکی!...پس هم خوبی داره هم بدی...کدوم می چربه گیج شدم!!
    آواتارتم که صنعتی کردی!
    سلام دوست عزیز..

فک نمیکنی اینجوری صحبت کردن تو فروم و کلا جایی که همه تهرانی نیستن ، یا درواقع از همه ی شهرها و
    فرهنگ ها اینجا عضو داریم ، یه جور توهین به غیر تهرانی ها ( شهرستانی ها ) به حساب میاد ؟!!

عقیده و نظر شما محترمه .. اما ابرازش توی هرجایی ، خصوصا یه جایی مثل اینجا ، فک نمیکنید درست نباشه ؟

ضمن اینکه این صحبتهای دونفره دوست من ، جاش توی پیغام خصوصی ه .. نه تاپیک عمومی ..

اینا فقط یه سری صحبت برادرانه و دوستانه بود .. امیدوارم برداشت منفی نکنی ..

موفق باشی

یا حق

12. 4 کاربر از ElmO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •