چون که بهتره علاوه بر اینکه cpu یکیه اما از فیلمبرداری و عکاسی بالاتری برخورداره .. کیفیت صفحه نمایش بالاتری داره و تاچش هم بهتره .. من اینو گفتم چون موجوده وگرنه امنیا پرو که زودتر از n900 هم میآد خیلی سرتره
چون که بهتره علاوه بر اینکه cpu یکیه اما از فیلمبرداری و عکاسی بالاتری برخورداره .. کیفیت صفحه نمایش بالاتری داره و تاچش هم بهتره .. من اینو گفتم چون موجوده وگرنه امنیا پرو که زودتر از n900 هم میآد خیلی سرتره
کيفيت فيلمبردری و عکس زياد مهم نيس اما کيفيت صفحه نمايش و تاچ مهمه و ميخواستم بدونم فرق TFT resitive touchscreen با AMOLED resistive touchscreen چيه؟
فرقشو ميشه حس کرد يعنی به وضوح ديده ميشه؟
اينو که گفته بودين ميخوام يکی بيشتر توضيح بده
n 97 فرق زیادی با n900 تو کیفیت تصویر نداره ... میتونی ببینی .. زیر نور افتاب و از زاویه های مختلف هم خیلی ضعیفتره
![]()
سلام
در با کیفیت بودن صفحه i8910 شکی نیست.
ولی من یه سوال دارم شما از کجا میدونی که صفحه ان97 با ان900 زیاد فرقی نداره مگه عکسی چیزی کنار هم باشن منتشر شده؟
خیلی صفحه ها شبیه هم هستن اما در عمل بسیار متفاوتند.
نه ساختار صفحه یکی هستش .. کلا تغییری حاصل نشده
دوست من تراكم پيكسلي 900 خيلي بالاتر از 97 و امنيا اچ دي هستشn 97 فرق زیادی با n900 تو کیفیت تصویر نداره ... میتونی ببینی .. زیر نور افتاب و از زاویه های مختلف هم خیلی ضعیفتره
شما به عكس ها بالا دقت كن
چرا پرو 2 اينقدر نتايج خوبي ارائه داده اونم با وجود صفحه هاي 16 ميليون رنگ و آ ام او ال ايي دي رقيباش ؟
بخاطر رزولوشن 480 در 800 (مثل ان 900)
تازه چون صفحه نمايش ان 900...3.5 اينچه نتايج بهتري از پرو 2 3.6 اينچي ارئه ميده
ای بابا اين که تفاوتش خيليه
يعنی باز nokia گند زد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)