مرسی
فقط2 گیگش 350 تومنه
مگه نگفتی 1 گیگش 325 تومنه چقدر اختلافش کمه!![]()
مرسی
فقط2 گیگش 350 تومنه
بله حداکثر 30-40 تومن اختلاف قیمت دارنمرسی
فقط2 گیگش 350 تومنه
ولی میگم فقط تو رزولوشنهای خیلی بالا تفاوت دارن
ultra black جان چطوري آقا خواستم ازت تشكر كنم واسه راهنمايي هاي عاليه عاليت .. الان دارم با اين كه خريدم باهات صحبت مي كنم :دي
فقط آخرش يارو كلامونو ورداشت صبح زنگ زدم گفت با 40 تومن روشم نتونسته به كسي كه ازش خريده بفروشه واس همين ديگه مجبور شمدم با كمال نارحتي بهش بگم همون 4870 رو ببنده ... هي روزگار شانس كه نيست ... تو سيستم خريدن هم شانس نداريم
فقط 2 تا سوال ازت داشتم
يكي اينكه رو جعبه اين نوشته" asuse EAH4870 DK 1G " مي خواستم ببينم همون آشغالست ؟آخه يه چيزايي بيشتر از 4870 خالي نوشته
يكي هم اينكه الان كه نه بعدا مي شه روش يه 1 گيگ ديگه هم انداخت كنار اين باهم كراس فاير كرد و اينكه بايد اون يكي هم دقيقا همين مدل باشه يا دو نوع كارت گرافيك رو هم مي شه كراس فاير كرد ؟
بازم ممنون از راهنماييهات
Last edited by MB3d; 06-09-2009 at 17:34.
آقا يه مشكل ديگه :
من به يارو گفته بودم رم رو 6 گيگ بزاره ولي تو system اينو نشون مي ده
![]()
ویندوزتون 32bit هستش باید 64bit نصب کنین!
راستی با این سیستم دیگه xp نصب نمی کنن vista یا seven میریزن![]()
مرسي از راهنماييت
اتفاقا الان به يارو زنگ زدم همينو گفت
آخه مشكل اينه كه درايور هاي 64 بيت گير نمياد
seven رو هم آره احتمالا به زودي مي ريزم
ویندوز سون یه برنامه ای داره که میشه درایو های xp رو توش ریخت!آخه مشكل اينه كه درايور هاي 64 بيت گير نمياد
seven رو هم آره احتمالا به زودي مي ريزم
دیگه مشکلی نیست![]()
مبارکت باشهultra black جان چطوري آقا خواستم ازت تشكر كنم واسه راهنمايي هاي عاليه عاليت .. الان دارم با اين كه خريدم باهات صحبت مي كنم :دي
فقط آخرش يارو كلامونو ورداشت صبح زنگ زدم گفت با 40 تومن روشم نتونسته به كسي كه ازش خريده بفروشه واس همين ديگه مجبور شمدم با كمال نارحتي بهش بگم همون 4870 رو ببنده ... هي روزگار شانس كه نيست ... تو سيستم خريدن هم شانس نداريم
ایشالا به سلامتی استفاده کنی
آشغال چیه؟!يكي اينكه رو جعبه اين نوشته" asuse EAH4870 DK 1G " مي خواستم ببينم همون آشغالست ؟آخه يه چيزايي بيشتر از 4870 خالي نوشته
کارت خیلی خوبی هست ، فقط یه 100 تومن گرونتر گرفتی!
آره چرا نشه!يكي هم اينكه الان كه نه بعدا مي شه روش يه 1 گيگ ديگه هم انداخت كنار اين باهم كراس فاير كرد و اينكه بايد اون يكي هم دقيقا همين مدل باشه يا دو نوع كارت گرافيك رو هم مي شه كراس فاير كرد ؟
بازم ممنون از راهنماييهات
اونوقت یه چیزی تو مایه های 4870X2 میشه
البته فکر کنم اون موقع باید به فکر یه پاور هم باشی!
سلام .میشه یه لپ تاپ واسم معرفی کنید که حول و حوش 1.3 میلیون باشه ...!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)