شما آقايي .
100% حقيقت تلخه ! حقيقت اينه كه تعداد بازي هاي كه ميتونن تو اين سبك موفق باشن روز به روز داره بيشتر ميشه . من نميدونم شما ps3 fan هستي يا ps3 fan نما اما در كل جماعت ps3 fan اين روزا تا يه بازي مياد يكم موفقيت كسب ميكنه سريع بهش ميتوپن ! هم اين بازي هم Bayonetta ! بازيي كه سبكش هيچ ربطي به " گاو " نداشت ! كلا به نظر من زمان بُت پرستي ديگه گذشته و براي اينكه شماها براي خودتون از يه بازي بُت بسازيد و اونو بپرستيد دير شده . بگذريم !
اين بازي داستان فوق العاده اي داره كه پتانسيل بسيار بالايي داره براي اينكه به يه چندگانه تبديل بشه و شصيت پردازي و صدا گذاري واقعا عالي كار شده بود . تنوع مراحل بازي فوق العاده بالاست . شما در World هاي مختلف بازي ميكنيد كه هر كدوم ويژگي ها خاص خودشون رو دارن . گيم پلي بازي هم كه واقعا نميدونم چي بگم چون من يكي رو به شدت غافلگير كرد ! خيلي فراتر از انتظارم بود . سلاح هايي كه تو بازي ميداد و كمبوهايي كه ميشد زد ! تركيب كمبو ها كه شما به راحتي ميتونستيد چندين ضربه پشت سر هم بزنيد ! Boss Fight هاي عالي ! Map هاي بازي هم نسبت به سبكش بزرگ بودن ! بازي رو خود من تو 17 ساعت تموم كنم يكي از نكات مثبت بازي همين طولاني بودنش بود اما اصلا خسته كننده نبود .
در كل حوصله توضيح زياد ندارم سوال داشتين بپرسين در خدمتم : دي
Total Game Time 17 :17 : 32
Total In Combat 03 :12 : 09
Total Kill 2184
Number Of Death 12
Distance Traveled 232.65 miles
Total Solus Collected 46943
Highest Combo 74
Demon Blood Spiled 4617 . 93 Gallons
سَلبر جان عزيزم بيا آمارتو بذار ببينيم چند چنديم !