حسام جان سوزش نداشت؟ چون من رفتم بخرم ولی یکی از دوستام گفت من خریدم ولی سوزش و قرمزی زیاد میاره ! منم ترسیدم نگرفتم ! برای جاش جوش ها موثره؟ من مشکلم با جای جوش هست
الان برای جای جوش از کرم AHA 15% استفاده میکنم که شروع به پوست ریزی کرده اون نواحی
حسام جان سوزش نداشت؟ چون من رفتم بخرم ولی یکی از دوستام گفت من خریدم ولی سوزش و قرمزی زیاد میاره ! منم ترسیدم نگرفتم ! برای جاش جوش ها موثره؟ من مشکلم با جای جوش هست
الان برای جای جوش از کرم AHA 15% استفاده میکنم که شروع به پوست ریزی کرده اون نواحی
فقط میزنی 3 4 ثانیه میسوزونه و بعد دیگه هیچی...نه قرمزی داشت و نه سوزش طولانی...مثل الکل میمونه...
یه دونه بخر امتحان کن...من که انقدر چیز های خارجی استفاده کردم جواب نداد واسم خیلی خوب بود...دستت حتمآ پوستش حساسه که اینجوری گفته...پوسته منم حساسه اما ازیت نکرد
برای جای جوش هم لیف بهترینشه...
واسه رد جوش ها تاثیر داشته؟
AHA 15% که من استفاده میکنم چون لایه برداره روی جوش ها هم اثر داره و باعث میشه زودتر رفع بشن ولی در حد اریترومایسین نیست
البته AHA 15% فقط مصرف در شب باید بشه و بعد 3 4 شب شروع به پوست ریزی میکنه اون محل
اردن 3200 ت
هنوز که نه...فقط از زدن جوش جلوگیری میکنه و جوشو از بین میبره
اين اريترومايسين بدون نسخه هم ميدن؟؟ تلفظ صحيحش چيه ، يه وقت يه چيز ديگه اشتباهي ندن ريشو پشممون بريزه![]()
این داروی اریترومایسین برای جوش های ریز زیر پوستی تاثیری داره؟؟؟؟
راستی باید بطور مداوم از این استفاده کرد برای همیشه یا اینکه وقتی خوب شدیم باید مدت مصرف رو کاهش بدیم مثلا هر هفته 3 بار یا دوبارش کنیم برای همیشه بزنیمش؟؟؟
و اینکه ایا میشه این دارو را در جایی به غیر از صورت هم استفاده کرد مثلا در پشت بازو؟؟؟
Last edited by s-a-l-i-m; 30-08-2009 at 10:13.
یعنی هم از این استفاده کنیم برای جای جوش و هم از لیف ؟
نه دیگه...اریترومایسین رو فقط واسه خود جوش گفتن.![]()
باسه جاي جوش هم يه چيزي معرفي كنيد ، صواب داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)