هارد رو جدا کن ببین میره تو بازی ؟
هارد رو جدا کن ببین میره تو بازی ؟
چجوری میشه بازش کرد؟
یا حق
سلام.....من آخرش نفهمیدم مشکل بازی army of two 2 برای xbox که جدیدا اومده چیه؟؟؟...
بازی رو که می ذارم بعد از اینکه یه بار آرم ایکس باکس میاد و بعد وارد داشبور میشیم.. و دوباره که بازی رو انتخاب می کنم به جای اینکه وارد بازی بشه دوباره علامت ایکس باکس میاد و دیگه تو همین حالت گیر می کنه و اتفاقی نمی افته...حتی آپدیت هم کردم....بهدش فروشنده یه سی دی boot بهم داد که گفت اول این سی دی رو می ذارم و بعدش دکمه پلی رو می زنم و بعدش سی دی بازی رو می ذارم که باز هم نشد...اصلا این بوت چیه؟؟؟
حتی بازی رو عوض کردم ولی باز هم درست نشد....
کمک کنید...این بازی آخرت بازی برادرمه..اگه نتونه بازی کنه سر منو می بره...
ببین برادر...
دیسک بوت یا همون دیسک اکتیو یه دیسکه که برای باز کردن قفل بازی های جدید که اسمش"موج 4 "هست ساخته سده.
شما باید دیسک بوت رو بذارید تو دستگاه و اجراش کنید.یه صفحه سفید میاد که روش به چند زبون یه چیزایی نوشته.
اون صفحه تقریبا 30 ثانیه باید بمونه بعد دیسک رو در میارین و بازی رو میذارین توش.
امیدوارم کمک کرده باشم.
یا حق
سلام
این بازیو میشه با KANE & LYNCH مقایسه کرد ؟؟؟ بدتره یا بهتره...
نه زیاداین بازیو میشه با KANE & LYNCH مقایسه کرد ؟؟؟![]()
شماره 1 بازی خیلی بهتر از این سری بود
اما در کل بازیه خوبیه البته اگه co op بازی کنین خیلی فاز میدهد![]()
اقا این بازی منم هی پیغام اپدیت میده اما وقتی اپدیت میکنم بازم نمیره و دوباره پیغام میده !!!
هارد رو جدا کن !
برای left 4 dead 2 ماله من اینطوری شد یه اپدیت از سایت ماکروسافت گرفتم ریختم درست شد برای همه بازی ها تو انجمن کنسول مطرح کن کمکت می کنن
اقا بدون هارد میاره اما با هارد نه ! به نظرتون با کدوم اپدیت درست میشه ؟؟ لینک دانلود ؟
اق من این اپدیت رو دانلود کردم ریختم درست شد![]()
http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall09_8955.zip
اواتورام هم درستید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)